dilluns, 30 d’agost del 2010

Torna la Banyera… i el Barça.

La Banyera avui i el Barça fa dies, però tot continua igual. Sóc fora un mes (quatre setmanes ben comptades) i res no ha canviat futbolísticament parlant. Supercopa i Gamper al sac (què és això que el trofeu se’l va emportar el Ronaldinho?), seguint el Profeta com a col·leccionista de títols. El Barça juga igual de bé, Messi segueix marcant, Iniesta està espectacular, segueix el Villarato i els penals que ens xiulen en contra que no ho són... en fi, que TOT SEGUEIX IGUAL. Com si no hagués marxat.

Res no ha canviat, deia? Noooo!! Perdó! L’Zplatan, aquell noi alt amb moltes males puces que l’any passat va intentar jugar a futbol i entendre’s amb els que millor practiquen aquest esport, ja no hi és. Bon vent i barca nova i no et volem veure més. Bé, parlo per mi. L’operació rendiblement parlant és molt discutible, però el que compte és que ens hem tret un bon problema de sobre. O no?

Doncs res, que torna la Banyera, la deixo omplint-se d’aigua freda durant uns dies perquè us podeu banyar tots. El sabó i l’esponja us ho porteu vosaltres de casa, que són coses molt personals. Jo poso l’aigua que va a preu d’or!

(primer) Ah!! (a l’estil Monegal): que del partit d’ahir, guanyat amb una facilitat espatarrant em quedo amb les 4 joies que vam poder veure: els tres gols i l’aturada del penal d’en Valdés.

(segon) Ah!! (a l’estil Monegal): Mourinho, guanyem jugant amb onze i contra onze, no ho oblidis! És important que ho sàpigues, perquè les mentides no m’agraden! L'única veritat és que el Madrid està, ara per ara, a un punt del descens...

(tercer) Ah!! (a l’estil Monegal): Veig l’onze titular del Barça i se’m cau la baba. Tenim el millor equip del món!