dilluns, 30 d’agost del 2010

Torna la Banyera… i el Barça.

La Banyera avui i el Barça fa dies, però tot continua igual. Sóc fora un mes (quatre setmanes ben comptades) i res no ha canviat futbolísticament parlant. Supercopa i Gamper al sac (què és això que el trofeu se’l va emportar el Ronaldinho?), seguint el Profeta com a col·leccionista de títols. El Barça juga igual de bé, Messi segueix marcant, Iniesta està espectacular, segueix el Villarato i els penals que ens xiulen en contra que no ho són... en fi, que TOT SEGUEIX IGUAL. Com si no hagués marxat.

Res no ha canviat, deia? Noooo!! Perdó! L’Zplatan, aquell noi alt amb moltes males puces que l’any passat va intentar jugar a futbol i entendre’s amb els que millor practiquen aquest esport, ja no hi és. Bon vent i barca nova i no et volem veure més. Bé, parlo per mi. L’operació rendiblement parlant és molt discutible, però el que compte és que ens hem tret un bon problema de sobre. O no?

Doncs res, que torna la Banyera, la deixo omplint-se d’aigua freda durant uns dies perquè us podeu banyar tots. El sabó i l’esponja us ho porteu vosaltres de casa, que són coses molt personals. Jo poso l’aigua que va a preu d’or!

(primer) Ah!! (a l’estil Monegal): que del partit d’ahir, guanyat amb una facilitat espatarrant em quedo amb les 4 joies que vam poder veure: els tres gols i l’aturada del penal d’en Valdés.

(segon) Ah!! (a l’estil Monegal): Mourinho, guanyem jugant amb onze i contra onze, no ho oblidis! És important que ho sàpigues, perquè les mentides no m’agraden! L'única veritat és que el Madrid està, ara per ara, a un punt del descens...

(tercer) Ah!! (a l’estil Monegal): Veig l’onze titular del Barça i se’m cau la baba. Tenim el millor equip del món!

16 comentaris:

Carme R. ha dit...

SI, tot continua igual, el Barça segueix guanyant i demostrant el que ès, el millor!
Al Mourinho li dono dos partits més i al carrer...com vaig disfrutar ahir!!!! sigues benvingut de nou!

sànset i utnoa ha dit...

Bentornat!

Ahh!!! que ens ho passarem bé enguany.

I el Mourinho estarà content o el seu futbol no es basava en no rebre gols?

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Eeeeei!! Quina il·lusió veure aquest blog actualitzat!! :-))

Sí, sí, el villarato ben bé igual que l'any passat... si és que aquests àrbitres!! :-PP

La banyera d'aigua FREDA! amb aquesta caloreta que fa és genial! :-)

I el comentari de que el Madrid és a un punt del descens m'ha encantat :-)

Noi alt? va venir l'any passat?... No sé pas de qui parles...

Jordi ha dit...

Bentornat Jordi. Esperem els teus escrits amb impaciència!

pati di fusa ha dit...

"L'única veritat és que el Madrid està, ara per ara, a un punt del descens..." ha ha ha ha... m'encanta!!! :D

jo no m'he enterat massa del serial de l'ibra, però tampoc no el trobaré gaire a faltar, francament. tenim un equip per bavejar, i tant! :)

ah! un apunt: ahir el titi també va marcar amb els red bull de nova york. sí... ja... bé... ja ho sé... però estic contenta per ell!

bentornat, jordi! que bé que la banyera torni a ser plena!

Anònim ha dit...

Haha! M'ha agradat l'apreciació sobre el Madrid i la seva proximitat de baixar a Segona. Tan de bo estigués així a la jornada 35!

Sergi ha dit...

Bentornat!
Si se't cau la bava amb l'onze d'ahir, espera't a que jugui el de veritat! Per mi no era el millor que podia ser. Per què no juguem a posar el millor onze possible d'aquest any? Podries fer un post al respecte. Per si estàs dropo te'l poso aquí ja:
Porteria: Valdés
Lateral dret: Alves
Lateral esquerre: Abidal
Central dret: Piqué
Central esquerre: Puyol
Mig-centre: Mascherano
Interior dret: Xavi
Interior esquerre: Keita
Extrem dret: Messi
Davanter centre: Villa
Extrem esquerre: Iniesta

De fet sí, és molt semblant al d'ahir però és que no tenim tants jugadors. El que passa és que pels partits a casa m'agradaria que jugués Iniesta d'interior, i tinguéssim un extrem esquerre solvent. No m'atreveixo a posar encara Pedro de titular indiscutible, ho haurà de demostrar. Llàstima de no tenir a Cesc, si no ja es podia quedar Iniesta allà dalt, que tampoc se'n surt tan malament, ehem.

Ah, i m'agrada Mascherano, però he de reconèixer que veig cada cop millor a Busquets. Fa la seva feina molt bé, però ara el veig seriós, més centrat i madur, i molt menys brut i busca-brega. No m'estranya que en parlin tan bé, està fent passos de gegant i el meu respecte per ell ha augmentat.

Adriano pot ser un bon recanvi i comodí, ha deixat bones sensacions de moment. I no parles de Villa o què?? Penso que ha estat un gran encert. És la mena de davanter que va bé al Barça, i d'aquí a 10 partits pensarem que compartia guarderia amb en Xavi i Valdés.

Parlar de Villa em porta a parlar d'Ibrahimovic. Llastimosament, la seva sortida no ha estat la que es podia esperar. És una llàstima que no es traguessin amb en Guardiola. A més, la premsa esportiva catalana (que em fot molta ràbia) porta tot l'estiu fent campanya contra seu de manera fastigosa i lamentable. El seu estil no és el millor pel Barça, és cert. Però seguiré pensant que mereixia una altra oportunitat.

Uri ha dit...

Welcome back!

Ja que estem, et convido a passar-te pel meu, encara en fase de proves: www.tribuna46.blogspot.com

Jordi ha dit...

Carme R.: Dos partits més? Ets una impacient. Jo, vist els que hem vist, li dono tota la temporada perquè segueixi empatant! ;-)
Diuen en anglès que "No news, good news". Si no hi ha notícies, són bones notícies!

Sànset: Gràcies! Tant de bo que ens ho passem tant bé com fa dos anys, a poder ser! Segons Mou, ell sempre juga ofensivament... És clar, que els mentiders sempre diuen mentides...

Assumpta: Holaaaaaaa!! Moltes gràcies!! T'hi pots banyar sempre que puguis!
Ara, jo tampoc no sé de qui parlava... se m'ha oblidat! hehehe

Jordi: Gràcies company!

Pati di fusa: frase impactant, eh! No seria de portada de diari, però bé...
Bavejo des del diumenge i no sé què fer per parar... alguna solució?
Jo també me n'alegro pel Tití, doncs! De veritat, no li desitjo cap mal. Ara si l'Ibra no marca, tampoc passa res, potser me n'alegro i tot! Però per dintre, eh! ;-)

Albert B. i R.: T'imagines? Ostres, millor que no comenci amb orgasmes mentals! I amb el Mou a la banqueta!! hahahaha

XeXu: Gràcies company!
Coincideixo amb gairebé tot amb el teu onze, menys que jo, posaria ara per ara al Busquets pel Mascherano. Ostres, al Mundial va crèixer molt com a jugador. L'únic defecte que li veig és que falla de vegades masses passades. És clar que jugadors com Xavi que no en fallen gairebé cap n'hi ha molt pocs!
L'observació de l'Iniesta també és bona. Pedro no és mal jugador, està clar, però posats a triar, em quedo amb l'Iniesta per la banda esquerra.
L'Adriano també m'ha deixat bones sensacions. Crec que serà un tio complidor, estil Maxwell. No molt vistós, però que mai tindrem queixa d'ell.
No, tens raó, no he parlat de Villa, però no he volgut extendre'm molt en aquest primer post. Està claríssim que Villa és un gran fitxatge, un encert en lletres majúscules que donarà molts gols. Només cal veure com s'entén amb els companys i el bon rotllo que crea al vestidor. Aquest any, amb el permís de Messi, serà pitxixi. Ostres, perquè Messi segueix els registres de l'any passat i Villa se'n va als 30 gols... uff!! No vull ni pensar-ho. Reventem estadístiques!
El cas Ibra ha estat una mica esperpèntic. Normalment els jugadors se'n van malament per culpa del club (el Barça), però crec que en aquest cas ha estat al revés. No et queixis de la premsa catalana, que si escoltessis la d'allà... Vaig estar escoltant crec que la SER el diumenge per saber com acabava el Madrid (els últims 10 minuts) i ja fotien a parir a tot deu amb els fitxatges! Però bé, estic amb tu, la premsa maltracta sovint als jugadors. Llavors no queda més remei que malvendre'ls.

Uri: Ok, m'hi passo! Merci!

Albert ha dit...

Ja se't trobava a faltar; bentornat!

A mi també m'agrada que haguem venut a l'Zlatan. Si no acceptava ser suplent, havia de marxar, i a més ho ha fet com a transferit (jo no el volia cedir), ja que la cessió d'aquesta temporada obliga al Milan a comprar-lo d'aquí a un any.

Esperem que Barça i Madrid continuin amb aquesta dinàmica.
Adéu!

Eloy ha dit...

Benvingut company.
Tornem a tenir un gran equip, millor que l'any passat. I els de la capital, igual que l'any passat també. Crec que riurem molt aquest any. Visca el Barça.
Ah, aquest agost vaig fer el tour del Bernabéu a Madrid i no té res a veure amb el del Barça.

Sergi ha dit...

Ja enyorava parlar de futbol amb tu, me n'acabo d'adonar. No et fa res que et comenti alguna cosa més del que dius, oi?
Bé, primerament que ja t'agraeixo que no t'estenguessis tant amb el primer post, hehehe. No per res, però és que segueixo tants blogs que quan els escrits són tan llargs se'm fan les tantes!

Però parlem seriosament. Busquets ha fet un salt de qualitat, estem d'acord, però em va sorprendre molt una estadística que donava la tele l'altre dia durant el partit, feien comparativa de passades bones entre Xavi i Busquets, cosa que no sembla que hagi de tenir color. Doncs Busquets tenia un 100% 34 de 34, vaig flipar. També és cert que Xavi intenta passades impossibles i algunes no arribaran, però això diu molt del creixement de Busquets. Realment, m'està sorprenent molt. L'any passat t'hagués dit que se'l podien vendre ja, ara crec que té un grandíssim futur. Espero no equivocar-me.

M'agraden les declaracions que li sento al Villa. Sembla que va dir que ja sabia que s'entendria amb els de la selecció (cosa que fa des del primer dia), però que estava molt content perquè s'entenia bé amb Messi. I va deixar anar alguna cosa com que qui no s'entenia amb Messi era perquè no volia. Només que Villa entengui que ara no és el mega crack, i que si sap ser humil i treballador ho arribarà a ser també jugant amb els grans, aquest fitxatge serà el millor en molt de temps. Ningú no recordarà que vam pagar 40 milions.

I et diré que ets un mamón, perquè ara he d'anar a buscar un drap per netejar tota la salivera que tinc a l'escriptori pensant en una dupla Messi-Villa els dos superant els 30 gols en lliga... És que saps, Pedro, Bojan, Iniesta i d'altres també saben marcar i ho faran també...

neus ha dit...

ah! el Madrid va jugar??

Jordi ha dit...

Albert: Gràcies! El millor és que el Barça s'ha tret el problema de sobre i com tu dius, traspassat, no cedit, perquè amb la cessió el problema torna l'any següent.

Eloy: Gràcies! I tant que l'equip és millor que l'any passat si mires el que ha marxat i el que ha vingut.
A Madrid? Ja t'has fet un anàlisi quan has tornat per si se t'ha enganxat alguna cosa?? ;-)

XeXu: I tant que no em sap greu! M'agrada xerrar de futbol també. Es nota? hehehe
Pel tema de la llargada, encara estic en rodatge... Normalment procuro no extendrem molt, per no fer-ho tant pesat.
Ostres, això del Busquets ho dius en sèrio? Doncs és un jugador que tinc al cap dels que sempre perd alguna pilota perillosa al mig del camp (estil Márquez, perquè ens entenguem). La temporada passada, quan no estava en bona forma, alguna n'havia perdut. No, no t'equivoques, serà un jugador molt important. I el Mascherano tindrà feina per treure-li la titularitat als partits importants!!
Evidentment que el Megacrack del Barça és Messi, la resta són molt bons, però no tenen aquest rol. Si entén això, com sembla que ho entén, Villa s'inflarà a fer gols perquè s'haurà guanyat la complicitat d'en Leo. Realment creus que 40 milions és un preu molt car per un tio que s'infla a fer gols? El gol és car!
hahahaha un mamón, jo?? hahahaha ja parlarem al final de temporada. De moment ja porten un gol cadascú! I ves sumant! Algun hat-trick farà Villa i Messi no? Suma, suma...

Elur: això diuen les cròniques...

Assumpta ha dit...

Eiii XeXu!! Què és això que no t'agradava en Busquets?? Si a mi em vas fer fer un post especial per a ell!!!

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2009/02/sergio-busquets.html

Aaaaai!!! Així que jo li vaig fer el post i vas deixar d'estimar-lo? :-P

Sergi ha dit...

Per al·lusions responc, i també perquè volia puntualitzar que l'any passat feia cagades com aquestes que dius, en part era per això que no m'agradava. Els seus punts febles era la falta d'experiència que el feia perdre pilotes importants, ser una mica brut, i sobretot ser un comediant digne de qualsevol equip italià, argentí o del Sevilla. Aquest any, però, i ho dic molt seriosament, el veig seriós, molt posat en el paper i molt concentrat. Penso que està començant a assumir el seu rol, ja sap on juga i què s'hi juga. Potser és cert que aconseguir la notorietat amb la selección l'ha canviat una mica. Això no vol dir que no cometi errors, i la seva posició és de compromís, però si ho compensa jugant com ho està fent, se li perdonarà. Valdés també farà errors, però l'altre dia va i para un penal a mà canviada que encara em cau la bava. Collons, això li convalida per tres cantades!

I Assumpta, recordo molt bé el post que vas fer (no cal que et facis propaganda, hehehe). T'agraeixo el detall de fer-me cas i fer-lo. En aquell moment Busquets començava i destacava molt, per ser que acabava de pujar, semblava que hagués jugat tota la vida allà. Però l'any següent semblava que se li haguessin pujat una mica els fums i anava una mica de xulo i passant-se de llest. Això repercutia a crear-li una mala aura. Però ara el torno a veure més madur, espero que continuï així, i encara et faré dedicar-li un altre post! Que per cert, et vaig dir que el fessis perquè tu en aquella època vas fer uns quants posts temàtics dedicats a jugadors concrets. Pensava que a ell també se l'havia de destacar, i espero que aquest any ho podrem tornar a fer.