dijous, 25 de novembre del 2010

Amb els deures fets.

El professor Guardiola entra el vestidor:

GUARDIOLA: Hola a tots! Passarem llista de tots els que heu jugat. Valdés. (s’escolta un sí) Alves (sí!) Piqué (sí) Puyol (sí) Adriano (sí) Mascherano (sí) Xavi (sí) Iniesta (sí) Pedroooooo (sí) Villa (sí) i Messi (sí).

Silenci al vestidor.

GUARDIOLA: Heu fet els deures que us vaig posar?

TOTS: síiiii!

GUARDIOLA: Cert, us heu classificat i sou líders matemàticament del grup. Així que passarem com a primers i estarem al bombo dels millors al sorteig de vuitens de final. Ho esteu fent molt bé i la cosa rutlla. Tots teniu un nou, però hi ha tres jugadors al partit d’avui que han arribat al deu: Valdès per l’aturada amb el zero a zero, Messi perquè porta deu partits marcant de forma consecutiva i Pedrooooo que avui s’ha sortit, ha marcat dos gols i ja podem tornar-li a dir PELEdrooooooo.

Interrupció a l’aula.

JORDI (o sigui, jo): Míster, per què no ens deixem de collonades i parlem ja del derbi del proper dilluns? És el que volem tots, no? Barça-Madrid (o MOUdrid, com m’agrada dir-li a mi). Messi contra CR7. Valdés contra Casillas. Xavi contra... umm... no hi ha ningú que estigui a l’alçada de Xavi al Madrid. Tu contra Mourinho (que tampoc vol dir que estigui a la teva alçada, ans al contrari). És que tinc tantes ganes que arribi ja el partit... Porto tanta ràbia dintre i tinc tantes ganes de donar-los una lliçó a aquesta gent! A més a més, ara el Barça és una autèntica piconadora i no s’assembla en res al de començament de temporada (del que, ho sento!, vaig renegar una miqueta). Així que... podem parlar ja d’una vegada del Barça – Madrid???

GUARDIOLA: Concedit!

Apa doncs, parlem-ne ja d'una vegada!!

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jo també tinc ganes ja de que arribi!! :-))

Tinc confiança en el nostre Barça, espero que l'Estadi estigui ple de gom a gom, espero que els nostres demostrin la realitat: que són MOLT MILLOR EQUIP que "els altres"... però sense perdre concentració en cap moment doncs "els altres" tampoc és que siguin dolents (en quant a joc, vull dir) i no ens en podem refiar.

Si juguem com sabem, no tinguem cap dubte que guanyarem i convencerem!! :-))

Ah!! I una gran alegria per la classificació de Champions, és clar!! :-)) al cap i a la fi, dilluns és "un partit" i el d'ahir era més decisiu encara ;-)

------------------

CULÉS: Demà divendres porra a cal SÀNSET I UTNOA, no falteu!! :-))

------------------

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

Clidice ha dit...

No en penso parlar fins passat el partit, quan surti de sota l'escala. Assumpta, digues-li al teu home que porti Fanta, jo hi poso els ganxitos ;P

Assumpta ha dit...

Hehehe CLIDICE, vols també alguna cosa dolça tipus magdalenes? les del Mercadona estan força bé :-DDD

Ah!! La FANTA de taronja o de llimona? (a ell li agraden les dues)

Clidice ha dit...

ui no, dolç no que sóc de salat :) i la fantanaranja de tota la vida! :D ah! i una oca o un parxís :D

Assumpta ha dit...

D'acord doncs, ja li diré... potser portarà també "mezcladitos" (són salats) per si jo em posés molt nerviosa i hagués de venir... quanta gent hi cap?

Clidice ha dit...

;) tranquil·la els sotaescales virtuals donen molt de si :P

Assumpta ha dit...

Hehehe d'acord :-)))

Ferran Porta ha dit...

La trobada del cap de setmana (i la feina i altres imponderables) em té tan "distret" que se m'havia passat del tot aquest partit. És igual: avu he vist 0-3 i he respirat feliç. L'important és l'important!

neus ha dit...

no és per res, è? però discrepo! Iniesta va sobrepassar el 10 i no en dius res? home Jordi, ja està bé, no? aviam si m'he de posar seriosa... ai ai ai.

La jugada del segons gol és la prova fefaent de que Don Andrés Iniesta Lujan té ulls al clatell. Això o Pedro fa una olor molt forta que se'l sent d'un tros lluny.

Ahir l'estrella va ser Iniesta, sense treure cap mèrit als que tu destaques, ni al gran partit de Mascherano i Adriano per exemple.

Parlem del derbi, doncs.
T'has assabentat del lema del mosaic? quan els merengones el vegin s'hauran de canviar els calçotets de lo cagats que estaran! oh que intimidats i acoquinats que sortiran al camp, oh! 'àsta' me fan una mica de pena i tot... però és que veure un "T'estimo Barça" acoquina al més valent del món, no fotem!
Suposo que als laterals del camps hi haurà floretes i el símbol de la pau.

Salut!

Jordi ha dit...

Assumpta: Els altres són molt bons, i segurament tenen el millor contraatac del món. Això ho haurem de tenir moooolt controlat. Forta pressió a dalt i no perdre pilotes tontes.

Tens tota la raó. El partit d'ahir era decisiu, però és que el Barça-Madrid ja fa temps que ronda pel cap!

Visca el Barça, visca Catalunya i visca cal Sànset i Utnoa!!

Clidice: hahahaha que et poses nerviosa o odies el futbol?? Aquests tipus de partits s'han de veure dona!

Assumpta: no fomentis l'absentisme futbolístic. Catalunya en ple ha d'estar transmetent bones vibracions al nois del Pep!

Ferran: Ostres, sí que et fan currar! A mi, aquestes coses no se'm passen mai! Espero que el proper partit (el derbi) també se't passi el Barça també marqui tres gols. Pel tema supersticiós només! ;-)

Elur: Ui, ui, ui, que crec que tens raó. Bé, ahir tots van merèixer una molt bona nota, però era per destacar-ne tres dona. No t'enfadis amb mi... :-(

hahahaha aposto pels ulls al clatell!

Ohh!! No ho sabia!! T'estimo Barça!! Sí senyor, amb la imatge de Guifré el pilòs encara acollonaria més! De floretes i símbols de la pau res de res. Això és la guerra... futbolística. Fair play, això sí!

Anònim ha dit...

Quan tens tantes ganes que arribi un moment els dies es fan llaaaargs. Paciència!

Cristina ha dit...

Jordi, tot anirà bé. N´estic segura :-)

Sergi ha dit...

El millor del post, la comparació d'en Xavi... al Madrid no hi ha cap jugador que se li pugui comparar... segurament no n'hi hagi cap, tret d'Iniesta.

Jo no en vull parlar del clàssic, m'agafarà en el vol de tornada a casa!! Grrrrrr... Tota la temporada veient partits de merda, i ara això...

Garbí24 ha dit...

com m'agradarà parlar-ne el dimarts que bé.....si és que guanyen esclar. Aquests del moudrid s'haurien d'empassar les paraules que han dit de massa

Albert ha dit...

El jugador del Madrid que més s'assembla a Xavi per la forma de jugar és Gago (no hase falta desir nada más).

Jo ja he parlat del clàssic al meu bloc.

Per cert, he llegit el teu post anterior i crec que també votaré al Guardiola. I afegeixo que els d'Iniciativa van d'ecologistes i a casa meva han enviat 3 cartes... curiós.
Adéu!