diumenge, 7 de novembre del 2010

Cinquena victòria a domicili!

Ara que el Papa ha estat entre nosaltres aquests dies (bé, aquestes vint-i-dues hores), diré que l’altre dia vaig pecar. Va ser dimarts, quan el Barça va empatar a u contra el Copenhaguen que vaig mig tornar a perdre la fe, després de l’exhibició contra el Sevilla. Però avui, oh! miracle, he tornat a veure la llum. Sí, definitivament tornem a tenir el Barça entre nosaltres. Avui, un gran partit, sobretot a la primera part que ha estat un atac i gol constat. La segona part ja ha estat una altra cosa, ja que el Getafe ha disposat dues o tres ocasions per marcar (a del discutible penal de Piqué que li ha costat la segona groga i l’expulsió).

Parlant d’expulsions, trobo de jutjat de guàrdia que a Piqué l’expulsin per dues bagatel·les i a Boateng l’expulsin (per doble groga) per dues entrades escandaloses, sobretot la primera a Messi que el caça amb les dues cames en forma de tisora. Tristíssim! Això s’hauria de mirar d’alguna manera. El resultat és el mateix, l’expulsió, però la manera d’arribar-hi és totalment diferent.

Avui, tres gols com tres sols del trident atacant que ens han conduït cap a la cinquena victòria consecutiva a domicili (record). Un Messi hipermotivat, un Villa de nou golejador i un Pedrooooo que ha tornat a marcar. Què més volem? Ah!! Iniesta estel•lar!

Bona nit!

12 comentaris:

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

El que sembla que no hi ha manera de que faci mai un miracle és l'Atlético de Madrid... (almenys pel moment), quins paios!! :)

Garbí24 ha dit...

l'alegria més gran és veure com s'entenen Villa i Messi...si continuen així faran molt de mal a les porteries rivals.
Casillaaaaaaaaaaaaaaassss prepara uns guants ben grossos per finals de Novembre

Anònim ha dit...

L'expulsió al Piqué ha estat del tot injusta. I si el Villa i companyia haguessin tingut la punteria més afinada, el resultat hagués estat molt més ampli. Contra el Getafe es pot perdonar. Contra els grans, no.

Jordi ha dit...

Jo crec que el comitè d'àrbitres internacional s'hauria de reunir d'urgència perquè no pot ser que Piqué sigui expulsat amb dues targetes grogues igual que Boateng, amb la diferència que un la tocava sense voler amb les mans i l'altre no parava de repartir estopa. El Barça, molt seriós i molt entonat. Quan tens a un jugador com Messi en estat de gràcia, ja hi tens molt de guanyat i si a més, Villa marca, i Xavi i Iniesta posen el tempo al partit, no hi ha qui t'aturi. Bona victòria, i a seguir sumant.

Sergi ha dit...

Ha estat molt bon partit, l'equip s'ha partit la cara. El resultat m'ha semblat curt pel domini que hem tingut, i sempre és lleig que tinguem un gol en contra, però mirat d'una altra manera, només ens poden marcar de penal. Penal, per cert, del tot just als meus ulls, i per tant, expulsió clara de Piqué, s'ho ha merescut.

D'avui cal destacar Pedro i posar-lo ràpidament a la llista de desgraciats. Dels altres ja ho sabíem, però aquest xaval comença a semblar d'un altre planeta. La toca bé amb les dues cames, corre lluita, pressiona sempre, està a tooooot arreu! Fa cobertures, va cap el centre, s'ofereix per pivotar, es desmarca... collons, jo de Valdés em preocuparia, no fos cas que vulgui fer de porter! Pedrito crack. I mira que no li tenia simpatia, però em rendeixo a l'evidència.

Dels altres no cal dir res, una colla de desgraciats. Messi ha acabat rendit, i no m'estranya. S'hi deixa la pell, i a mi em cau la llagrimeta quan el millor jugador del món està en una barrera i es tira com un animalot per blocar el centre del contrari, ains... Villa marca, cosa que no és res estrany en ell, i ja en porta 5 en lliga, en 10 partits. Algú pensa que no és golejador? A més, cada dia sembla més com si s'hagués criat a la Masia.

I si hem de criticar, avui justets Maxwell i Piqué, que estava un pèl despistat. Tots els altres a un grandíssim nivell.

Sergi ha dit...

Ai, que em deixava comentar això de les expulsions. El que han de fer és corregir els criteris. No és normal que es valori igual el que fa Piqué i el que fa Boateng. Els dos tenen el mateix càstig, però no la mateixa culpa. Cal condemnar la violència de manera molt més dura. Ara bé, amb el reglament en mà, Piqué està justament expulsat. El que cal, doncs, és canviar el reglament. Qui sap si creant una altra targeta menor per aquestes accions, o senzillament fent amonestacions verbals que quedin anotades i que puguin condicionar després l'expulsió per reiteració. Però és clar, ja se sap que quan hi ha alguna cosa interpretable, sempre hi haurà discussions i malentesos.

ddriver ha dit...

Hauriem d'anar fent gols per allo del golaverage

Assumpta ha dit...

Per l'autoritat que m'autoconcedeixo et dono l'absolució del teu pecat per haver dubtat del Barça després del partit a Dinamarca.
Les persones som febles i, fins i tot els culés convençuts com tu poden tenir un mal moment... perquè veig que avui has tornat al bon camí... i ja tornes a veure les coses com cal i de forma positiva :-DDD

I ara anant al tema de fons, diré que això de les targetes ho trobo una bestiesa... és absolutament incomparable el fet de tocar la pilota amb la mà (o que la pilota et vagi a la mà) al fer una entrada salvatge... però em sembla que per molt que ens queixem no hi ha res a fer.

sànset i utnoa ha dit...

El partit -vist des de JUSTIN.TV i en versió argentina- m'ha fet el pes. Ja semblava que seria prou complicat i els jugadors s'ho han treballat.

Em quedo amb els cabrejos del Messi cada vegada que fallava en alguna jugada, encara que fos el minut 90. Aquest tio -el millor del món- encara té molta gana i vol fer moltes coses. I si ell ho vol, els altres -per collons!- també ho han de voler. Només aquest fet m'assossega de mala manera, t'ho asseguro.

I al sr. MOU: al final tindrà raó per allò que "alguns sempre juguen contra 10"...

*Sànset*

òscar ha dit...

La batalla d'enguany es presenta dura, amic Jordi.
I al rival, aquest cop, el dirigeix un perfecte maleducat però que en sap una estona llarga de futbol.

Albert ha dit...

Sí, crec que s'hauria de trobar una solució més justa pel que fa a les targetes.

Què més volem? Que això no s'aturi. L'altre dia vam golejar al Sevilla, i com dius, contra els danesos ja no vam ser els de sempre.
Adéu!

sànset i utnoa ha dit...

Mano, que ahir hi va haver partit de primeríssim nivell! a què estàs esperant per dir-ne alguna cosa?

Sembles un funcionari de l'administració de justícia!

*Sànset*