diumenge, 28 de novembre del 2010

Comunicat de La Banyera previ al Barça-Madrid.

Sisplau, companys, amics, barcelonistes tots. Us demano (de genolls), per favor, que abans de veure el derbi, abans d’anar al Camp Nou per gaudir del partit (els pocs afortunats), contempleu aquest vídeo:

A que després de veure i sentir aquestes imatges, veieu al Mourinho actual i us venen ganes de riure? Jo penso: si és un pur mercenari que només es mou per diners, un pobre home. I llavors, com per art de màgia, com que em fa riure, ja no em venen ganes ni de cridar-lo ni d’insultar-lo.

És per això que la meva proposta és que pels videomarcadors del Camp Nou passin aquest vídeo i llavors, quan el Mourinho surti a provocar, la gent es riurà d’ell i animarà a l’equip. I xiularà al Cristiano Ronaldo, és clar, que és el que s’ha de fer. Xiular a un entrenador, per més odi i més ràbia que ens faci, no porta enlloc. Així doncs, companys, els nostres enemics estan dintre de les línies de calç de la catifa de gespa blaugrana, no fora. Avui, demà i sempre... VISCA EL BARÇA!!

11 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Espero que algú de la junta de can Barça llegeixi aquest post teu, Jordi, i ho facin: el vídeo, avui, al camp! (i foooooorça Barça!!!!!!)

McAbeu ha dit...

I si a més pensem que que el xiulin i l'insultin és justament el que vol el "senyor" Mou per treure pressió als seus jugadors trobo que la teva proposta és d'allò més encertada.
Ens fa ràbia i ens en continuarà fent, però la millor resposta és la indiferència... i així rabiarà ell!

Visca el BARÇA!!

Assumpta ha dit...

Ho trobaria GENIAL!!!

Posen aquest vídeo i la gent aplaudint i rient a mandíbula batiente i ja tenim als merengues absolutament descentrats...

I és que, com molt sàviament diu en MAC, el que vol en Mourinho és emportar-se ell tots els xiulets i així deslliurar-ne als jugadors.

Seria magnífic fer-ho així!! :-DD

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!

Garbí24 ha dit...

quant surti aquest mercenari al camp es mereix una indiferència total i que marxi amb uns quants gols a veure si aprèn a tenir la boca tancada

Jordi ha dit...

Doncs demà aniré al Camp (tot i la pluja o el que faci falta) i veuré com al marcador no posaran aquest vídeo, però estaria d'allò més bé. Estic molt nerviós per demà, no les tinc totes.

Jordi ha dit...

Ferran: I tant! Seria molt bo! Ara, alguns ens penjarien l'etiqueta de provocadors...

McAbeu: Exacte! I els jugadors del MOUdrid no s'ho esperaran i segur que els sorprèn.
Visca!

Assumpta: Es tracta de descentrar, fer un canvi de xip. Estaria bé, eh?
Visca els dos!!

garbi24: sí senyor, ben dit!

Jordi: Passa-t'ho molt bé, gaudeix i sobretot crida molts gols!!

Cristina ha dit...

El Barça guanyarà...perquè és un gran equip, perquè no crea polèmica i només fa el que sap fer...jugar a futbol.

Anònim ha dit...

Justament és això el que vol! Que se'l xiuli i se l'insulti. No sé si en aquests casos és fins i tot millor la indiferència.

sànset i utnoa ha dit...

Seria divertidissim! Ja m'imagino tot el Camp Nou rient a "carcajada limpia"!

Utnoa

Albert ha dit...

Avui Mourinho m'ha decebut quan s'ha quedat amagat a la banqueta, però ho ha justificat dient que ja no podia fer res per evitar la derrota.

Crec que ell en realitat estima el Barça (com el mosaic). De fet, sempre ha tingut elogis per l'equip blaugrana, excepte quan veu que pot afavorir el seu equip dient alguna tonteria en contra del Barça.

I malgrat el bany (d'aigua freda) que li hem fet avui, em seguirà semblant un gran entrenador.
Adéu!

Sergi ha dit...

Mal que ens pesi, Mourinho és un gran entrenador i s'ha de vendre a qui el vulgui fitxar. És clar que el perden les formes, però li funciona. Els seus jugadors l'adoren, per alguna cosa serà. És molt fàcil cridar això en la celebració d'un títol, només has de pensar que tots diuen visca el Barça i visca Catalunya, com un mantra, potser et pensaràs que gaires ho diuen de cor... doncs mira, Mourinho tres quarts del mateix. Dirà el mateix de cada club que entreni, si cal.