dimecres, 15 de desembre del 2010

La samarreta viatgera.

L’altre dia, una setmana abans d’anar a comprar aquesta samarreta, vaig anar a la botiga del Barça a comprar-ne una altra, però aquesta vegada per mi. I per què? Sí, perquè sóc del Barça. Però, per què més? Sí, perquè feia temps que no en tenia una d’actual. La darrera samarreta que figura al meu armari és la que van fer pel centenari. I està plegada just a sobre d’aquella que va fer Kappa amb la franja blanca a les mànigues. Ha plogut, sí, molt. Però, per què més? Doncs perquè la samarreta té una missió. Sí. I quina? Potser si us dono una pista sabreu per on va la cosa....

Ai, perdó. Espereu que la giro:

Què, ja sabeu quina és la missió que té encomanada aquesta samarreta? Us ho explicaré perquè em fa molta il·lusió. Aquesta samarreta farà un llarg viatge:

Primera etapa: Barcelona – Esterri d’Àneu.

Segona etapa: Esterri d’Àneu – La Pobla de Segur.

Tercera etapa: La Pobla de Segur – Terrassa.

Quarta etapa: Terrassa – La Pobla de Segur.

Cinquena etapa: La Pobla de Segur – Esterri d’Àneu.

Sisena etapa: Esterri d’Àneu – Barcelona.

Potser que amb tants quilòmetres es maregi i necessiti alguna biodramina que altra, però això ja és cosa d’ella. La missió que té aquesta samarreta és que retorni amb la signatura del jugador amb més visió de joc, del futur (esperem) pilota d’or: Xavi Hernández. Per coses de la vida, la senyora X coneix al tiet del Xavi i aquest farà arribar-li al número sis del Barça la samarreta perquè la signi. I jo li vaig comentar (llest que sóc): i no em podria donar el número de telèfon del Xavi, el truco, quedem en un punt intermig (umm... posem Sant Cugat del Vallès) i en cinc minuts estampa la firma i tots feliços i contents. Més que res, ho dic pel bé de la samarreta...

Doncs bé, que ja us informaré de si la missió es pot considerar un èxit o no. M’han dit que passat festes segurament la tindria de tornada. Ara es troba a la segona etapa...

15 comentaris:

alba ha dit...

I a mi que em semblava que ja havia començat la tercera etapa!!!

òscar ha dit...

Pobrissona samarreta. Quan sigui en mans d'en Xavi haurà viatjat més que el bagul de la Piqué.
(ull, que el la Piqué sense "r" final i amb accent hi ha la boníssima broma del comentari)

Assumpta ha dit...

Què bonica és la samarreta del Barça només amb el logo d'UNICEF!! Fas bé de comprar-la "ara" i no quan anem fent publicitat d'aquella estranya fundació... buah!

Espero que tinguis molta, molta sort i que la samarreta viatgera retorni a les teves mans amb la signatura d'en Xavi... i que m'encantaria que el de Terrassa s'emportés la pilota d'or :-))

sànset i utnoa ha dit...

La samarreta Kappa amb la franja blanca és mítica!

Ostres noi, quin regal de Reis, eh? No m'ho semblava que t'havies portat tan bé...

Utnoa

Cromlec ha dit...

Quina embeja!! Jo no tinc samarreta del Barçá oficial (tinc una d'aquelles sense marca) però desprès de la decisió del Barça de possar publicitat a la samarreta, he decidit fer un esforç i intentar compra-ne una d'oficial abans de que surtin les noves.

_MeiA_ ha dit...

Osti noi! aquesta samarreta si que és viatgera!!!!! si no li serveix la biodramina donali una pera verda àcida, que també funciona!

;)

Albert ha dit...

Que tinguis molta sort!
Són unes quantes etapes que ha de fer, però no hi ha cap desert pel mig, així que jo crec que t'arribarà firmada.
Adéu!

Garbí24 ha dit...

Serà un gran regal de festes....llàstima de la taca que té al davant....però es el que hi ha, no?

Garbí24 ha dit...

Ufff!!!! menys mal, aquesta encara no té la taca.....més valor encara

kweilan ha dit...

Un bon regal!

Uri ha dit...

Que hi hagi sort!

Jo tinc la Kappa firmada pel Txiki, és la del dia que van guanyar 3-4 a Mestalla, quan es deia Lluis Casanovas o algo així. No mola, perquè la rentes amb preocupació.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Apa Jordi! Quina sort! :)

Anònim ha dit...

Estic amb l'Assumpta! Has fet bé de comprar-la ara i no esperar a la temporada que ve. Se'm farà molt estrany veure-la amb aquell logo!
Ja ens ensenyaràs com torna. Segur que la missió serà un èxit!

Sergi ha dit...

No sé si ja t'ho han dit, però ja que la samarreta va a la Pobla, no la podria signar en Puyol també?? Pel mateix preu...

Estic d'acord amb altres comentaristes, millor comprar aquesta samarreta que esperar a que porti el logo publicitari. Em sembla que molta gent la comprarà abans d'això.

Jordi ha dit...

alba: això vol dir que ja està més aprop!!

òscar: hahaha ja ho diuen ja que és una mica estrany ell/ella...

Assumpta: eh que sí que és maca?? Ens haurem de donar temps tots plegats per acostumar-nos-hi quan posin la publicitat nova.

Gràcies! A mi també m'agradaria molt. S'ho mereix!

Utnoa: i tant que és mítica. Va trencar motlles. Al començament feia mal als ulls! No sé, no sé... intentar-ho sí que ho he intentat!

Cromlec: fes-ho, valdrà la pena. Ara, prepara uns quants euros!! Són bastant cares. Aquesta samarreta, amb l'escut de campions del món i amb el dorsal, 93 euros.

_MeiA_: ah si? Primera notícia amb això de la pera àcida. Si no li dono a ella me la prendré jo quan faci les costes del Garraf!

Albert: creuem els dits! El Xavi és bon jan!

garbi24: sí, sí, a mi tampoc em fa molta gràcia, però és que són molts diners. 5.000 milions de pessetes tu!! Ara semblo el Núñez del Crackòvia!

kweilan: i tant!

Uri: gràcies! Sí, sí, ho recordo, ho recordo. I també recordo que quan te la van donar t'anava enoooorme! hahahaha Es que tu l'has rentada? Jo no penso fer-ho!

Josep Lluís: siiiii!!

Albert B. i R.: quan torni faré foto també amb la signatura. Si torna amb ella, és clar.

XeXu: Mira, no estaria malament. De fet el tiet del Xavi treballa pel pare del Puyol. Així que tot queda a casa!

I tant, pujaran ventes. Els de Nike estaran contents!