dilluns, 13 de desembre del 2010

Un altre MAnòleg en blaugrana.

Si hom busca la paraula MAnòleg al diccionari a l’Enciclopèdia catalana, no trobarà res. Evidentment. Com podeu veure és una petita llicència humorística/semàntica que s’ha permès un servidor per denotar que sí, que novament, hem tornar a endossar una mà de gols a un rival al Camp Nou. Em sap greu per la Real Societat, equip que em cau, com suposo que a molts, simpàtic. De totes maneres, com això segueixi així i les manetes siguin una constant, haurem de fer una petició perquè incloguin la paraula al diccionari.

Bé, al que anàvem. Si hom, en lloc de buscar MAnòleg busca monòleg, troba la següent definició: “Part d’una obra dramàtica en la qual un personatge parla sol”. Això és que portem veient des de que el Barça es va posar les piles i ha deixat d’arrossegar el cansament post-mundialista. El Barça parla sol als partits. És tant bo, tant superior a la resta, està tant ben situat sobre el terreny de joc, asfixia tant la sortida de pilota dels rivals, que juga sol. No deixa marge de maniobra a la resta. Neutralitza les possibles ocasions de gol dels rivals al mig del camp. Ah!! I meravella amb els gols! Són d’una qualitat fantàstica, extraordinària. Uns gols són de monòleg curt i amb tres passades es planten davant de la porteria, i uns altres són de monòleg llarg, a base de tocar, tocar i remenar fins que troben la passada justa per entrar gairebé pilota i jugador dins la porteria. Ah! A què ve això d’obra dramàtica de la definició de monòleg? Pregunteu als rivals del Barça si és un drama o no jugar contra els blaugrana. Ja veureu què us diuen!

LA BANYERA REPLICA A MOU.

Mou, Mou, Mou… Com pots dir això que vas dir ahir: “A mi lo que me molesta que hay jugadores de otros clubes que pueden protestar y hay jugadores de otros clubes que no pueden protestar. Y hay entrenadores de otros clubes salir de área técnica y hay otros que no pueden. Y hay entrenadores que pueden simular agresiones de jugadores y hay otros que no pueden. Y hay entrenadores que pueden hacer tarjetas amarillas para limpiar y hay otros que no pueden. Y esto es lo que me molesta.

Doncs com deia un company de feina amb el que treballava fa molts anys: “Si te molesta, tira de esta”. Per què, em pregunto,
- T’agradaria protestar més del que ho fas ara?
- T’agradaria sortir de l’àrea tècnica més del que ho fas ara?
- T’agradaria simular agressions de jugadors, és a dir, fer teatre? Perquè l’empenta del teu jugador estrella al nostre entrenador va ser flagrant.
- T’agradaria simular targetes grogues per netejar cicle? Si vols, fes-ho, però no facis aquella comèdia de l’un li diu a l’altre que li digui a l’altre que li digui que...
En definitiva, que facis el que vulguis. Ara, quan un l’han clitxat que és un trampós, per alguna cosa serà.

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Manòleg, monòleg... seria un manòmetre, el que mesura quants manòlegs es produeixen en un partit del Barça?

Barça, plas plas plas plas plas!!

sànset i utnoa ha dit...

Això comença a ser un costum, el dia que només en fem 2 voldrem començar a tallar caps!!!

I el Mou, què dir del Mou? Jo ja estic en aquell punt que no sé si escoltar-lo i riure'm de les seves bufonades o passar directament d'ell...

*Sànset*

neus ha dit...

molt contenta pel Barça, sobretot per Don Andrés, però pobreta Reala... calia que n'hi fessin 5?? que me l'estimo molt la Reala. Tinc el cor un 95% blaugrana i un 5% txuriurdin jo... ains... ;)

Quin partidàs è?
En els últims 4 partits han fet un parcial de 21 a 0. Que algú li digui a Mourinho. Que entre les declaracions d'ahir i els que li va replicar a Alves sense tenir cap raó li haurien de fotre una multa i una sanció. A en Pep bé que el van sancionar per dir que els àrbitres eren mentiders. Ells els hi està dient tramposos. Que no és el mateix? doncs ja està. Au.

Quin golàs è el de l'Iniesta? jejeje
d'acord el de Messi també... :P

Garbí24 ha dit...

el dia que tornem a perdre...que algun dia passarà....a Madrit organitzaran una desfilada militar, encapsalada per Mou.....però mentrestant....Visca el Barça

Anònim ha dit...

Ens estan "malacostument" a una exhibició rere una altra. Hem de tenir en compte que és molt complicat donar tant d'espectacle a cada partit. Que ningú s'esveri si en alguns partits no s'arriba a aquest nivell d'excel·lència.
El cap de setmana un derbi complicat. I amb ganes que arribi ja!

òscar ha dit...

Un anunci de fa uns anys deia que "algún día, todos los relojes se fabricarán así".

Doncs això; que algun dia, tots els equips de futbol, voldran jugar com juga aquest Barça. Fins i tot, els entrenats per Mourinho.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Amb aquest Barça correm el risc de tornar-nos cada cop més epicuris: per mantenir el mateix grau de satisfacció, cada cop necessitarem una dosi més gran de plaer. A aquest pas, ens acostumarem ben aviat als manòlegs, he he. Salutacions,Jordi.

Eloy ha dit...

Hi ha entrenadors de categories més baixes que estan emprenyats amb el Guardiola perquè diuen que la gent que els va a veure els critiquen perquè no juguen com el Barça.
(L'equip de la capital de l'Estat que està entrenat per un compatriota del Judas és de més baixa categoria també)

Sergi ha dit...

Aprovo la paraula perquè sigui inclosa al diccionari, però només aplicable al Barça. El que vam veure ahir no és més que la repetició del que anem veient darrerament. Només cal mencionar les estadístiques que diu l'Elur per saber que anem a més d'una maneta per partit. I haurem de començar a mirar els records al respecte, perquè no devem estar lluny de superar-ne algun.

Quina màquina, aquest Barça. Tornaré a destacar Abidal de central (als altres no cal ni mencionar-los de la ràbia que fan). Abidal és un prodigi físic, i ara que està agafant això de fer de central, sembla que ho hagi fet tota la vida.

Valdés jugava ahir?

Assumpta ha dit...

Alegria i felicitat!!

Això és ART, ART en estat PUR... meravella...

Però jo vull afegir una cosa que sempre dic i repetiré mil vegades... M'encanta com es celebren els gols a can Barça!! M'encanta veure en Messi fer un gol de geni i anar corrents a abraçar el company... M'agrada veure com somriuen, com es feliciten els uns als altres...

Aisss... és que emocionen!!! :-DDD