dimarts, 11 de desembre del 2012

Operació Salvar al soldat Ryan (primera part).



L’home, el protagonista de la historia, de la nostra història, de la que ens ocupa, romania assegut al lavabo fent el que un home pot fer estant assegut a un lavabo (*1). Pensava, mentre el procés en qüestió s’anava portant a terme, en les seves coses: en el futbol, en la feina, ... i ja està! No es que trigui gaire en completar-se el procés, però un home viril té poques coses en les que pensar, i menys en els temps que corren on el Barça sembla que aquesta temporada ho tornarà a guanyar tot i a la feina, res, avorrit com sempre!

De sobte, uns cops a la porta interrompen aquell temps breu de reflexió interna: toc toc toc... Ostres, es diu l’home, truquen? No gosa obrir boca, perquè el procés que l’ocupa requereix de certa intimitat. Passats dos, tres segons, tornen a sentir-se els mateixos tocs a la porta. Però, ai las!, si un s’hi fixa bé, sembla que sonin a la porta del costat. La tranquil·litat torna a apoderar-se d’ell i segueix pensant en el Messi i en el Torpedo (el Müller, que ja ha perdut el rècord,  i el que sembla ser que està a punt de deixar anar). 

Passats novament cinc segons, tornen a sentir-se els toc-tocs impacients a la porta del costat. L’home, defensor dels innocents i dels desvalguts, pensa que potser hauria de fer-hi alguna cosa. Així que, a mig procés, repeteix amb els artells de la seva mà els toc-tocs que sentia a la seva pròpia porta per intentar posar-se en contacte amb aquella mena de soroll procedent del més enllà (entenent potser com a més enllà la porta situada immediatament a la seva dreta).

La cosa resulta, ja que novament s’escolten els toc-tocs i una veu que diu: “¿Hay alguien ahí?”. Ostres, el primer que li ve al cap és aquell acudit que va sentir fa molt temps que acabava amb quelcom semblant a yo soy Antonio, soy camionero y estoy cagando. A banda d’això també pensa que Movistar va fer un anunci que potser també utilitzava aquestes paraules o quelcom semblant a hay alguien al otro lado. A banda d’això també pensa que caram, els dos gols que va fer en Messi per superar el rècord d’en Müller contra el Betis van ser una autèntica obra d’art. A banda d’això també pensa que...

“¿Hay alguien ahí?”, es torna a sentir la veu procedent de la paret del costat.


(*1) Pista1: els homes (els virils, els de tota la vida) pixen dempeus.
       Pista 2: també es coneix vulgarment com anar a alliberar a Willy.


Continuarà...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta emoció! diguem quan posts tindrà aquesta història perquè em rabia començar una història i no poder-la acabar!

El porquet ha dit...

Veient les etiquetes del post hi llegeixo "acte heroic". El que no em queda clar encara és si l'acte heroic és l'alliberament del Willy, el llançament del Torpedo, o els gols i el record del Lionel.

Esperarem.

Sergi ha dit...

Mira que era fàcil dir 'ocupat', però això té visos d'acabar com una tragèdia grega...

Tu, jo i l'Otis ha dit...


quin misteri!!

Jordi ha dit...

Pista pons007: un número contingut entre l'u i el tres.

hahaha molt bona El porquet. Crec que és una mica de tot!

Quan sento la paraula tragèdia XeXu, ja em poso a plorar!

Eh que sí, Tu, jo i l'Otis?? Esteu tots intrigats eh!!

Assumpta ha dit...

És que falta un "datu" molt important... Era un wc públic o d'un domicili particular? Perquè si això et passa a casa encara fa més por, eh?

I diu en Tomàs Roncero que el rècord no és d'en Messi... no sé si això et farà venir més mal de panxa :-P

Jordi ha dit...

Doncs era públic Assumpta, el de la feina. Ostres, em passa a casa que només tinc un lavabo i marxo corrents!! :-)

Uff, gràcies per això del Roncero, marxo corrents cap al lavabo!!

penyabogarde ha dit...

et trobem molt a faltar, banyera! ja no estimes el bogardisme que tant et va animar en els teus exits d'or?

sa lluna ha dit...

Ja estic sense ungles...quin misteri tu!! ;)

Bon dia!

Jordi ha dit...

Gràcies penyabogarde! El temps em té enganxat i així que puc intento trobar algun moment!

Molt bon dia sa lluna!! Caca, mossegar-se les ungles caca!! :-)