dijous, 12 de novembre del 2009

L’enèsima del circ blanc.

Últimament m’ho passo molt bé. Llegeixes la premsa digital madrilenya i madridista i és un no parar de notícies tronxants. Primer el brujo Pepe i el seu budú al Cristiano Ronaldo amb la posterior lesió. Després el 4-0 a Alcorcón. Més tard, la incapacitat de remuntar l’eliminatòria. Ara bé, qui s’emporta la palma en aquesta mena de show de Benny Hill en versió blanca és Guti. Aquest noi és una mina. Quan he llegit això, he fet els possibles per aguantar-me el riure (per respecte), però no he pogut.

I es que mira que els ho posen fàcil als del Crackòvia!

19 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jajaja és ben bé el Guti del Crackòvia, que a cada frase, a cada tema que es toca, acaba amb el "txumba txumba" jajaja

A aquest li convindria una setmaneta a les ordres d'en Pep... o no, millor que no... que si descansés i portés la vida que se li pot exigir a un tio que cobra molts milions per estar en bona forma física, encara en sortiria beneficiat l'equip merengue.

Albert ha dit...

Pim-pam pim-pam pim-pam!
Quin crack. Sense pèls a la llengua... i encara reclama la titularitat.

Per cert, vigila amb segons que llegeixes que encara et posaràs malalt. Jo només entro a Marca de tant en tant perquè tenen primícies prou bones.
Adéu!

Sergi ha dit...

En Guti sempre ha estat una bona peça...

Florentino, el millor president del Madrid de l'a història! Pel Barça, és clar.

neus ha dit...

avui llegint l'sport m'he mig pixat de riure! qualsevol mira gran hermano!! (per cert, encara ho fan això de gran hermano? que hi enviïn en Guti! i en Raúl, també!)

Assumpta ha dit...

El Sergio Ramooos!! :-))

Jordi ha dit...

Assumpta: al Guti l'hem de cuidar tots tal i com puja ara. No modifiquem la seva conducta! Estic d'acord amb tu!

Albert: des de que he visitat aquest tipus de premsa, m'han sortit unes al·lergies als dits. Ja no ho faré més!

XeXu: per ara sembla que Florentino 2.0 no acaba de funcionar massa bé!

Elur: jajaja un Gran Hermano amb el Guti i el Raul, i si a més a més li afegim el CR9... uff!! Quin còctel!
La Banyera no pot respondre a la pregunta de si encara fan Gran Hermano. Confeso que la primera edició la vaig mig veure tirant a poc, i ja va morir allà el meu interès...

sànset i utnoa ha dit...

Aquest Guti és una mina! Un artista! i quin fart de riure que ens fotem amb aquest "sujeto"!

Un "olé" per la "eterna promesa!"

*Sànset*

Alba ha dit...

Lo millor és el que dius, amb tot el que li passa al Madrid ho tenen molt fàcil... ja ho diuen, la realitat supera la ficció!

neus ha dit...

Seria tremendu!! i ja per arrodonir l'espectacle i que la loca aquella, com se diu... ai coi, no'm surt el nom, que fort! la Merceditas Milá (aaaaaaaaaara!) doncs perquè aquesta hi pugui disfrutar de valent i treure punta, que hi portin el bruixot! i la Carmen de Mairena, també!!! I la Marina Rossell!!!
ai que m'animo massa... jejeje.

Rosenrod ha dit...

Pues sí, por aquí nos tienen bastante entretenidos... :)

Un saludo!

Jordi ha dit...

Sànset: Eternament promesa! Així sigui!

Alba: i tant i tant! En aquest cas, segur! El tema és si haurien de cobrar menys els guionistes de Crackovia, ja que els hi donen tot fet!

Elur: s'acceptaria el Jorge Javier Vázquez??

Rosenrod: la verdad és que pasas un buen rato!

Alba ha dit...

No es la primera vegada que Guti deixa anar alguna de les seves declaacions explosives, pero el millor es l'endemà d'aquestes declaracions on surt dient que es vol retirar al Real Madrid. Esperem que els dirigents blancs hagin llegit la segona i li facin cas, perquè d'aquesta manera un emolic segur que tenen a la casa blanca. En fi, hi hauran més capítols.
Salutacions

neus ha dit...

buàààààà i tant! i la Marchante i l'Esteban, Belén!
Llavors potser sí que miraria el programa aquest, tu!

Jordi ha dit...

Alba: doncs tens raó, ara és quan diu que es vol jubilar i retirar al Madrid. M'encanta!

Elur: jejeje Uff! Quin batibull!

Assumpta ha dit...

Jordi!!! Jajajaja em moro de riure!! T'he vist votant al c@ts "MATINS.NO" JAJAJAJA

Met ha dit...

La típica mentalitat espanyola de no fotre no brot, de creure que només omplint l'expedient és més que suficient per parar la mà i cobrar.

La cultura de l'esforç, i no la del talonari, és la que et permet mantenir-te al llarg de la vida. Coherència i bona feina. Ja s'ho faran, vergonya aliena... però cadascú té el que es mereix.

Jordi ha dit...

Doncs sí. La humilitat és el primer que s'ha de tenir per jugar a futbol avui en dia i arribar lluny. Aquest tipus de persones que arriben alt i amb els fums pujats, no tard o d'hora acaben caient.

Anònim ha dit...

Aquest personatge i el què pots comprovar d'ell pel youtube... saps què diu el don balón? que florentino va fracassar i ho tornarà a fer, aquest xiquet es retirarà del madrid fent una festa de transexuals (sense ofendre a ningú) ja el coneixem... res val més riure del què els hi passa a ells que no pas lamentar-nos de tornar a tenir elements per l'estil a casa nostra veritat?

Jordi ha dit...

I tant! Prefereixo viure-ho des de la distància que no en casa pròpia! Tant de bo el Flo se la torni a pegar... Massa prepotència!