dijous, 17 de febrer del 2011

El que en realitat hauria d’haver passat…

La Banyera, ara, fent acopi de força, valor i realisme, us explicarà que hauria d’haver passat ahir: en veritat hauríem d’haver guanyat 2-5, tranquil·lament. Les dues ocasions fallades pel Messi, claríssimes! El fora de joc assenyalat a Pedro quan es quedava sol davant del porter. El gol LEGAL anul·lat. El penal no xiulat. Un munt de coses que van fer que el partit d’ahir, en lloc de decantar-se cap a la banda blaugrana, es decantés cap a la banda anglesa.

Però no passa res, perquè malgrat la derrota d’ahir, malgrat que el Piqué (conegut ja mundialment com el waka-waka) no pugui jugar la tornada per sanció, malgrat que Puyol segueix (molt) lesionat, malgrat que l’Arsenal faci una mica de por... uff, quants malgrats. Millor callo. No dic res més. Però bé, malgrat que Piqué i Puyol estiguin lesionats, tenim a Milito (ai, ai...) i una bona cantera. Malgrat que haguem perdut, juguem a casa i els equips anglesos a fora de casa baixen molts enters. Malgrat que haguem de sortir a guanyar, el Barça, amb un Camp Nou ple, és inexpugnable, invencible i segur que ho aconseguirà. Malgrat que l’Arsenal faci una mica de por, què caram!, nosaltres som el Barça i més cagats han d’estar ells. I, malgrat tots els malgrats, quina nit ens espera el dia de la tornada. De les grans. Toca remuntada!! Toca nit màgica!! Jo no m’ho penso perdre, i tu?

10 comentaris:

murga ha dit...

el primer gol me'l van cantar per telèfon, només vaig veure els dos de l'arsenal. gfjioeñsjfieo!
quina manera de patir i quina angoixa. he dormit fatal. no sé si ho resistiré...

Anònim ha dit...

Que hi hagi el Milito no em dóna precisament gaire seguretat. Al contrari, em genera intranquil·litat!
El partit d'ahir ens el va robar descaradament l'àrbitre. Es va acollonir per l'ambient del camp i tot ho va xiular en contra nostra. Nefast. Ara toca omplir el Camp Nou per a acollonir l'àrbitre que vingui aquí!

Sergi ha dit...

No pateixis que a la tornada juga Puyol segur. Com a alternativa de parella per Abidal jo em quedaria a Sergio Busquets, que ha demostrat sortir-se'n molt bé quan ha jugat a aquesta posició. A dia d'avui, Milito no està per jugar en el Barça, i menys en un partit on l'equip s'hi juga tant. Donar la responsabilitat a un xaval del planter tampoc em sembla just. No dubto que tant Fontàs com Bartra se'n sortirien amb nota, però tampoc ho trobaria encertat.

A banda d'això, dir que preferiria que Abidal jugués de lateral, perquè darrerament Maxwell no està donant massa garanties. No tenia res contra ell, sembla molt adaptat, però ahir va fer un mal partit, i em sembla que ja en porta uns quants. No sé si posar a Adriano al lateral esquerra podria estar bé, però com Abidal ningú. Llàstima que se'l necessiti de central.

No ens hem de lamentar pels arbitres i les seves errades. Com tu dius, som el Barça, i això implica dues coses:

1. Els arbitres normalment ens afavoreixen. Per un dia que s'equivoquen en contra nostra, tampoc ens podem queixar tant.

2. Si no els hi vam fotre 5 va ser perquè són bons i nosaltres no vam jugar tot el partit amb la mateixa intensitat. Deixem això de plorar pels arbitres a equips petits. El Barça ha de guanyar per mèrits propis, perquè no hi hagui discussió.

Jo també espero una nit màgica a la tornada, que ja no estarem al febrer i l'equip estarà més entonat. I no, no m'ho penso perdre.

Garbí24 ha dit...

ens varen robar a cara descoberta....però a la tornada ens els mengem amb patates.....segur. Espero!!!

alba ha dit...

Sóc l'única seguidora del barça que es manté pessimista i patidora? Miraré d'esperar, jo també, una nit màgica i amb final feliç!

Jordi ha dit...

murga: Quan abans veiem els partits plegats, això no passava. I si passava acabàvem guanyant el partit amb un gol de l'Iniesta a l'últim minut. Hem de tornar a recuperar la tracidició. Pel Barça!

Albert B. i R.: Saps el que més m'agrada de tot? Que el Camp Nou serà una festa i portarà a l'equip fins als quarts. No ho dubtis! Amb o sense Milito. Segur!

XeXu: Tant de bo en Puyol estigui preparat. De les opcions que has donat, em quedo amb la del Busquets. Ara, i en lloc del Busquets al mig del camp posem al Mascherano? Si no?

La veritat és que jo també respiro més tranquil si juga de lateral, però les circumstàncies són les circumstàncies. De totes maneres, ja hauria de començar a donar entrada a algun jugador del filial. Sé que en partits com els de l'Arsenal no, però de cara a la temporada que ve hauríen de començar a tenir minuts.

Pel tema àrbitres, dona la casualitat que últimament a Europa no ens afavoreixen gaire. El partit d'anada de la semifinal de l'any passat va ser també un escàndol.

garbi24: Espera, espera, que ja veuràs com sí! Som el Barça, home! Qui s'han pensat que som nosaltres!, que dia aquell.

alba: I la tindrem, segur. Alguna vegada t'he dit una mentida, a part de dir-te l'any passat que jugaríem la final de la Champions? ;-)

Carme R. ha dit...

Aquest partit ha de ser d' infart, pèro soc optimista com tú i segur que el Barça ens fará disfrutar com sempre!

El porquet ha dit...

Per favort (llegir amb veu de Nuñito de la Calzada) no tornis a mencionar en va el nom de Milito. Només veure'l escrit ja m'he posat a tremolar com una fulla caduca.

Ja veig el descosit de Walcott a Milito... de campionat.

Esperem que torni Puyol i la cosa segur que anirà molt millor.

Força Barça!

Anònim ha dit...

Jordi, sigues optimista.
Anys enrere haguessim tingut una parella de centrals Milito-Márquez. Allò si que feia por!!!
O Bogarde-Christanbal, ufff.

Messi marcarà un hat-trick. Segur!

Albert

Jordi ha dit...

Carme R: i tant! I si més no, hi aniran, que és l'important. S'hi deixaran la pell!

El porquet: Per una recuperació ràpida de Puyol, som-hi! És la nova campanya de la Generalitat de Catalunya!

Albert: Tinc suor freda amb aquests noms! Això no es fa!