dimecres, 30 de març del 2011

EXCLUSIVA: La llista de Berlusconi.


La Banyera torna, i torna amb una exclusiva, com sempre, al peu de la NOtícia. Com heu pogut llegir i escoltar a la premsa, Silvio Berlusconi crida a declarar a George Clooney i Cristiano Ronaldo com a testimonis al judici que té pendent per bagatel·les com prostitució de menors i abús de poder. Res, coses insignificants.

Doncs bé, hem tingut accés a la llista (i no precisament la d’Schindler) i, en exclusiva, aquí van alguns noms més de les persones citades a declarar i que sembla ser que se les ha vist per la residència del primer ministre italià:
- Carmen de Mairena.
- Núria Feliu.
- Guti.
- Sergi Ramos.
- Mariano Rajoy.
- Los Morancos.
- Montserrat Tura.
- Jordi Casanovas de La Banyera.

En declaracions a La Banyera en exclusiva, Sergio Ramos ha comentat sobre aquest tema: “Es una pena que se nos hayan escapado los tres puntos”.

9 comentaris:

òscar ha dit...

Sants, a 29 de març de 2011.

Apreciat Sr. Jordi Casanovas (de la Banyera):

com a representant legal de l'excma. Sra. Núria ("Sants, Sants, Sants, carrer de Sants") Feliu li exigeixo, per la present, unes línies sinceres de rectificació immediata en aquesta relació insana que vostè ha insinuat entre el cafre d'en Berlusconi i la meva immaculada representada.

La Sra. Feliu mai dels mais ha visitat la residència d'aquell brètol ja que, com fàcilment es podria comprovar, sempre volta pel carrer de Sants fent bullir l'olla del comerç d'aquest indret amb les seves tonades d'èxit que petits i grans entonen només veure-la.

Que l'alegria i xerinol·la que s'escolta per carrers i places amb grups de gent de totes les edats cantant "Mireu com va, mireu com vé), "La Marieta de l'ull viu" o "El vestir d'en Pascual" en companyia de la meva representada es puguin veure entelats per llurs afirmacions gratuites és, quan menys, un greuje per la cultura catalana d'alts vols.

Tot esperant la seva rectificicació, el saluda atentament,


En Pascual

Sergi ha dit...

Que simpàtic que és aquest bon home, esquitxarà a tothom. Espero que en Zinc no sàpiga que la Núria Feliu està implicada...

Assumpta ha dit...

Mare meva! Si feia més d'un mes que no publicaves res... A tu t'hauríem de citar per "abandonament de blog"... Ell mai no ho faria :-)

Com pot ser que el dia 29 de març l'Òscar demani la rectificació de l'escrit d'en Jordi del 30 de març?... Curiós... hehehe

Garbí24 ha dit...

dubto molt que aquestes persones estesin a la casa del acusat....doncs cap d'ells te les mides requerides de 90 60 90.

Anònim ha dit...

Surrealista. Una fantàstica barreja entre Pedro Reyes i el Sr. Barragan...

Jordi ha dit...

Apreciat Pascual:
La Banyera, cas que no fos cert, no tindria cap problema en rectificar i demanar les seves més sinceres disculpes. De moment, però, i veient que les coses no han donat un gir considerable, esperarem a que el judici se celebri abans d'adoptar una postura o una altra.

Salutat quedi atentament,
Jordi Casanovas (de la Banyera).


XeXu: al Zinc li agafaria un cobriment de cor! Mira que n'arriba a ser de Feliuenc!

Assumpta: si, sí (amb plors estil Núñez de Crackòvia), tens raó...

Hi ha coses que no pots donar-hi voltes. Passen perquè passen...

garbi24: hahaha vols dir que el Guti no les té?

Anònim: bé, sí, però amb un afegitó petit de... la fura dels baus!

El porquet ha dit...

I no hi ha la Samantha Fox ni la Sabrina?

Potser és que estan a la llista del fiscal.

Clidice ha dit...

Em sembla que per un esborrany que "intueixo" al final de la llista, estàs manipulant la informació ^^

Jordi ha dit...

El porquet: es veu que aquestes no arribaven a l'edat, que com a màxim eren 17 anys! Llavors, ara què hi penso, què hi feia allà la Feliu?

Clidice: Nooooo, ans al contrari. Merda, s'ha colat!