dimarts, 7 de juliol del 2009

La carta.

Avui em trobo aquesta carta a la meva bústia. Sense destinatari i sense remitent. Únicament la paraula MARCADENIA, el típic “franqueo pagado” en lloc del segell acompanyat de la paraula urgent i un MUY PERSONAL i BARCELONA.
La carta diu, paraula per paraula i majúscula per majúscula, el que transcric a continuació. En vermell i entre parèntesis, el que anava pensant mentre la llegia:

JULIO 2009.
BARCELONA.
MUY PERSONAL.
(Mira, com els del PIT)

APRECIADA AMIGA: (comencem malament, que un, si és quelcom, és amic, matxo i molt matxo, dels de tota la vida! Amb pèls al pit!)

EL PASADO AÑO Y, POR EL MOTIVO QUE FUERA, NO VINISTE (així m’agrada, que em tutegin) A RECOGER LOS CINCO REGALOS (cinc regals? I jo els vaig deixar escapar? Juraria que a mi ningú em va avisar...) QUE TENÍAMOS QUE ENTREGARTE. ESTE AÑO, Y POR ÚLTIMA VEZ, SI VIENES A VISITARNOS TE LOS VAMOS A ENTREGAR, PERO ACOMPAÑADOS DE 10 REGALOS MÁS. (Toma ja! Sóc l’amic/ga més afortunat del món! Ni pel meu aniversari rebo tants regals!)

- PRECIOSO COLLAR IMANTADO DE 60 CM, CON AUTÈNTICAS PROPIEDADES TERAPÉUTICAS (Ostres què bé! S’hauran assabentat de les meves lesions!)
- PRÀCTICO MONEDERO UNISEX (sort que malgrat ser amic, és unisex!)
- GAFAS DE SOL PARA SEÑORA (bé, les hi podria donar a l’Alba)
- GAFAS DE SOL PARA CABALLERO (aquestes són per mi! Hauré de preguntar si me les poden fer graduades..)
- PRECIOSO Y PRÀCTICO LLAVERO EN PIEL (bé, no seria de les millors coses, però a cavall regalat...)
- MODERNA CORBATA DISEÑO EXCLUSIVO (segur que al Corte Inglés no la tenen!)
- EXTRAORDINARIO RELOJ DE CABALLERO COLECCIÓN “MASTER IN” (no, si d’aquesta reunió, o el que sigui, sortiré vestit de cap a peus)
- AUTÉNTICO MANTÓN DE MANILA (no, no pot ser! La il·lusió de la meva vida!) FABRICADO EN TELA SUAVE (ummmm) Y ASEDADA DE HILO ENTRELAZADO (tot un somni!), BORDADO A MANO (quina feinada!) EN DISEÑOS FLOREADOS (sí, sí!!) CIGARRERA (commorr! Cigarrera?) (DISPONEMOS ÚNICAMENTE DE 250 MANTONES PARA LA ZONA Y USTED ES UNA DE LAS ELEGIDAS PARA LUCIRLO) (ja veus tu, quina potra que he tingut!)
- AMPLIO Y PRÁCTICO BOLSO PARA LA PLAYA Y COMPLEMENTO DE SPORT (els hi comentaré si me’l poden canviar per una altra cosa perquè jo a la platja no hi vaig mai...)

ESTOS 15 REGALOS (un moment perquè jo només n’he comptat 9, a no ser que precioso y práctico comptin com a dos que serien 11, la cigarrera sigui un estri per guardar cigars, que serien 12, uff!! No em surten els comptes... Hauré d’anar a La Caixa – Parlem?) LOS RECIBIRÁS VENGAS SOLA O ACOMPAÑADA DE TU PAREJA. (veus, no són gens discriminatius! Així m’agrada! Perquè sino, hagués anat sol, segur! Jo no em quedo sense els meus 15 regals!) PUEDES INVITAR AMIGAS O PAREJAS, QUE POR VENIR CONTIGO RECIBIRÁN LOS MISMOS REGALOS (quin txollo!! Portaré a totes les meves amistats. Ja veureu què bé que ens ho passarem! I farem nous amics i intercanviarem regals!)

ESTOS 15 REGALOS (què no, que en són nou!!) LOS PUEDES RECOGER TOTALMENT GRATIS (sí, sí, m’havia quedat clar...) EN:

LUGAR: HOTEL CATALONIA PARK PUTXET (algú sap on està?)
C/ PUTXET, 68-74
C.P. 08023 BARCELONA

FECHA: JUEVES 9 DE JULIO DE 2009-07-07
HORARIO MAÑANA: 10:00 Y 12:00 H
HORARIO TARDE: 18:00 Y 20:00 H (em va bé qualsevol d’aquests dos horaris!)

LA EMPRESA GARANTIZA LA ENTREGA DE ESTOS 15 REGALOS (només faltaria...)

NOTA: IMPRESCINDIBLE PRESENTACIÓN D.N.I. MAYORES DE 30 AÑOS
AFORO LIMITADO SEGÚN REGLAMENTO HOTELERO (Es pot llegir a algun lloc?)

POR MARCADENIA, S.L.
Alfonso y Ricardo
(Jo, Jordi. Molt de gust!)

NOTA: SI NOS ENSEÑAS 50 EUROS (¡¡¡SÓLO ENSEÑAR!!!), (home, jo per 15 regals els ensenyo el que faci falta! De totes maneres ara corro al banc a treure tots els meus estalvis en múltiples de bitllets de 50 euros!) TE REGALAREMOS OTRO OBSEQUIO MÁS (i n’aniran 16!! El no va más!)


Ja veieu per on van els trets en temps de crisi. Estafes, enganyifes i més... Què trist!! El millor de tot, però, el tema del bitllet de 50 euros!! No em negareu que és un puntàs!

33 comentaris:

Alex. ha dit...

Anem-hi o què?????

Sergi ha dit...

Escolta, ensenya-me'l a mi el bitllet, però si te'l prenc no et queixis, eh? Quines coses, Déu. Està tan mal escrit i té tantes incongruències que fa pena. Tot i així, segur que hi ha gent que pica. Ja està bé que ho denunciïs aquí.

Assumpta ha dit...

Jajaja això d'ensenyar el bitllet ho fan per assegurar-se que hi vas amb diners. Després et volen vendre un munt de coses i no pots dir "és que no porto diners" perquè has demostrat que, com a mínim, 50 Eurets els duies :-))

Si hi vas, em deixes veure el mantón de manila brodat, que el miraré amb ull expert i et diré què tal jajaja

Els del PiT ha dit...

Ostres noi! Ni de conya!
:-D
I aquesta carta és transferible o in transferible? Hi hi hi...
No avi, que ja diu que és MUY PERSONAL, eh?
Quines penques aquesta gent...
Ja ho pot ben dir...

Angle ha dit...

Jo els escriuria a veure que em detallessin els 6 regals que falten, si no, no hi ha res que fer, i ja posats si te'ls poden enviar a casa.
També pots regalar la carta a un indigent sense sostre del carrer... no, millor que no, seria massa cruel.
Aquestes práctiques haurien de estar més perseguides, sempre n'hi ha que piquen.

Clidice ha dit...

A casa, com que hi ha dos jubilats, en rebem periòdicament d'aquestes. Essencialment van dirigides als pensionistes i jubilats, als que acaben enredant com a uns passerells, des de multipropietat fins a mantes tapa-rucs. Una vergonya, però sempre es mouen al límit de la llei.

Jordi ha dit...

Alex: home, si vols, per explorar nous mons? Potser hi serà la Núria Feliu recollint els 15 regals!! jejeje

XeXu: Jo el hall de l'hotel l'estic veient ple a vessar! Certament, és una mica trist... Per cert, ja m'agradaria dur-ne de bitllets d'aquests a la butxaca!

Assumpta: exacte! És la trampa de tot plegat! Els diners! El mantón de manila no sortirà de casa perquè són de fabricació exclusiva!! jejeje Encara me'l prendries!

Els del PIT: Avi, estic segur que es mor de ganes de demanar-me la carta. No es talli home. Si vols l'acompanyo i hi anem plegats!!

Angle: Els sis regals ja te'ls dic jo. Sis merdes més punxades en un pal. Però tu amb el bitllet de 50 euros per tal de comprar! Quina barra! Perseguides i sancionades haurien d'estar!

Clidice: sí, realment no se com s'ho fan per engatussar a la gent. Juguen amb les paraules gratis i regals i ja en tenen prou. Una vergonya, ja ho pots dir!

Alba ha dit...

ja ja ja ja, unes de les moltes estafes que corren via correu tradicional. Jo ja en conec varies persones que l'han rebut. El principal problema és que la gent gran i pot picar.
Salutacions

bajoqueta ha dit...

No vaigues! Que ja no te vorem més que te raptaran jajaja

Jordi ha dit...

Alba: a mi també em fa por la gent gran que pot picar! Amb aquestes enganyifes s'ha d'anar en compte!

Bajoqueta: jajajaja serà una secta d'aquestes que rapten persones i després fan tràfic d'organs... Algú m'acompanya? Ara tinc por... ;-)

Assumpta ha dit...

Jo t'acompanyo jejeje però m'has de deixar veure el mantó de manila (vaaaa, que no te'l penso prendre, de veritat!!) :-))

Ma-Poc ha dit...

Boníssim! Això dels 50 euros és d ellegir i no creure... :)

Jordi ha dit...

Assumpta: si tu m'ensenyes el bitllet de 50 euros, jo et deixo veure el mantó de manila.

Ma-Poc: com es diu vulgarment, per pixar i no treure gota!

Assumpta ha dit...

Jajajaja, val, espera que faci una mica de guardiola (Ostres!!! he dit "Guardiola", quin bon rotllo!!) i quan tingui els 50 Euros te'ls ensenyo :-))

Albert ha dit...

Què bo!
Juraria que he passat més d'una vegada per davant de l'Hotel Catalonia Park (i després de consultar-ho al google, confirmo que com a mínim existeix i és el que jo deia).

Cada vegada en fan de més bones aquests estafadors.
Adéu!

Jordi ha dit...

Assumpta: OK, llavors t'ensernyaré jo el mantó de manil·la!! jajaja

Albert: sí, sí, boníssim! Cada vegada són més professionals!! jejeje

neus ha dit...

el més trist de tot plegat és que segur que n'arrepleguen uns quants... i dels que no poden llençar 50€ així com així :(

Jordi ha dit...

Elur, tota la raó. Molt, molt trist!

kweilan ha dit...

Aquestes cartes són surrealistes i el detall del bitllet de 50 euros encara ho és més.

Jordi ha dit...

I tant, i tant! Encara fa que se'ls vegi més el llautó!

Assumpta ha dit...

D'acord!! Espera, que avui és dijous i em tocarà la primitiva... encara et podré fer una bona oferta pel mantó! jajaja

♫ Dónde vas con mantón de Manila?
Dónde vas con vestido chinés? ♫

òscar ha dit...

(segueixo a l'assumpta)
... a lucirme y a ver la verbena, y a meterme en la cama después ...
"la verbena de la paloma"

(tot i que crec més escaient aquesta que parla de lladregots d'escasa monta, com els de la carta)
... yo soy el rata primero, y yo el segundo, y yo el tercero)
"la gran vía"

a ma mare i la meva àvia els hi agradava, com podeu comprovar, molt això de les sarsueles.

Jordi ha dit...

Assumpta: aquesta cançó la cantarem l'any vinent al Bernabéu quan aixequem la quarta Champions!!

Òscar: La meva àvia també era fanàtica de les sarsueles i n'escoltava i me'n cantava alguna. De fet el meu avi (que no vaig conèixer) en cantava. Per això tinc jo aquesta bona veu quan canto l'himne del Barça!!

òscar ha dit...

veig a carmen de mairena lluint biquini amb llentejuels damunt l'escenari del teatre apolo mentre canta l'ayvá, ayvá aybabilonio que mareas de "la corte del faraón".

l'àlex, tu i jo mateix li donem aire amb uns banus gegants.

Laia Martínez ha dit...

ostres, la veritat és que hi ha cada cosa pel món... però una pregunta, sona a estafa i a enganyifa, però en cap lloc et diu que hagis de pagar! (o hi ha algo que jo m'he perdut o que no he entès...) et diu que "ensenyis" els 50 euros i et donen un regal més hehehe hi has anat o què? tindria la seva gràcia hehhe

per cert, em presento, és el primer cop que entro al teu bloc i ara me'l vaig a agregar al meu llistat de blocs amics, encantada! :)

fins la propera

Jordi (Manresa) ha dit...

Hola!!

jo també he rebut aquesta carta!!
sóc de manresa i aquesta gent diuen de fer la quedada al hotel pere III dijous 16
jo tinc moltes ganes d'anar-hi per veure fins in poden arribar i si de veritat et cauen els 15 regals!!! jajajajaja, però no trobo cap dama atrevida
hauriem d'anar tots confabulats per només kedarnos els regals i anar amb tot el morro de no comprar res i dir volem els regals!!!
es que jo si vaig no penso portar 1 putu duru almenys 15 els tindré segurs encara em futran 1 cara de mans, i si em donen de veure tp veuré res no fos cas que em droguessin pq firmés alguns papers
colla de chorissos!!!
això si lo de la nota del final de si nos enseñas 50 euros te damos un obsequi más no te desperdici jajajajajaja es el millor
jo crec que hauria de sortir fins i tot per la tv això per fer-n ressó i tothom poguer riure 1 estona
el mantón de manila per la meva mare que li quedarà molt be!!

Jordi ha dit...

Òscar: jajajaja Ostres, gran imatge! Imagino que la Carmen està estirada sobre d'un divan... i el divan perillant del pes de l'actriu/actor.

Laia: benvinguda al blog! No, no, evidentment no hi he anat. Vaig estar pensant la possibilitat de presentar-m'hi amb una màscara com un super-heroi evita estafes, però vaig declinar l'opció per hortera... Després crec que em va sortir alguna compromís i ja... no vaig anar-hi!
Bé, espero anar-nos llegint!

Jordi (Manresa): benvingut al blog! Espero noticies teves cas que hi vagis! Sempre pots posar un anunci al diari: "Es busca dona seriosa per anar a presentació (serioa) per recollir un botí de 15 regals a repartir a parts iguals: 70% per mi 30% per tu. Opció de Mantón de manila!" a veure si hi ha sort... jejeje Home, posat, no et podria acompanyar la teva mare si et falla l'anunci??

Sandra Ruiz ha dit...

Hola a tots!!
Jo he anat aquest matí amb la meva sogra a una d'aquestes reunions, i era mes que res per explicar-hos que tal ens ha anat.

Per començar, i desprès del típic hola bon dia com estan tots, directament ens han dit que apart de explicar-nos varies coses relacionades amb la salud, que intentarien "liarnos" tan com poguessin perquè ells el que volien es que ens anesim a casa amb alguna de les coses que ens oferien.

Una de les coses que oferien era una plataforma vibratòria tipus GIM FOR VIBROMAX però en plan cutre, moolt cutre ( 900 i pico euros per mi excessivament car)
Desprès també oferien una maquina de donar correns ( aquelles que et posen a recuperacio o cuan vas a donarte un massatge, cutre també 1400 i pico euros).
Si et quedabes la maquina de correns podies triar 1 regal que era un matalàs, la plataforma, un sofà de massatges o una manta que també s'enchufa a la maquina de correns i mentres dorms et dona un massatge i que te unes qualitats extraordinàries la mitat de la sala es veu que ja la tenien ( tots avis) una senyora en tenia 5 de mantes y diu que no te rampes als peus i que dorm tota la nit com un bebè i que cuan es desperta està nova ( per mi que es una senyora infiltrada). Si ho pagues al comptat t'emportes 2 regals dels que us he dit.
També us diré que la reunió ha durat 2 hores llargues i que la meva sogra no les ha viscut totes perquè la senyora s'ha dormit, a mi poc m'ha faltat.

La part interessant i que suposo que interessarà mes es els 15 regals:
.Precioso collar imantado ( si aneu als chinos el veureu es aquell que no te tanca perquè va amb imants)
.Practico monedero unisex ( Típic dels chinos, moneder petit i negre amb dos o una cremallera el típic dels yayos)
.Gafas de sol señora
.Gafas de sol de caballero ( eren iguals les dues i eren de senyora, dels chinos)
.Precioso i practico llavero de piel ( de piel???? A la meva sogra li ha tocat un de una ficha de pòquer i a mi un de plàstic amb un nen jugant a basquet)
.Moderna corbata diseño exclusivo ( exclusivo? Totes eren iguals marca Renato made in china)
.Extraordinario relog de caballero coleccion MASTER IN ( això es l'ho mes bo, us en recordeu fa poc que al burger king donaven uns rellotges vermells de plàstic, pos aquells, mes que res pq al cartró posava Burger king jajaja)
. Mantón de manila ( diferents colors i amb floretes no està malament)
. Bolso para la playa ( per portar tot cap a casa també serveix)

Portem 9 coses no, pues seguim:

. Pitillera de piel semblant al moneder dels chinos.
. Un boli
. Una funda per el mòbil ( tipus mitjó)
.Una fantàstica pulsera de verges i sants (Amb moltes propietats curatives al creients als altres no)
. Un vano "ventall" "abanico" (Típic dels chinos el que et donen cuan vas al restaurant chino de regal)
De regals nomes 14, ara com que han vist que la gent no comprava han anat a per lo fàcil i han tret un get a grip un trasto que anuncien per la tele que tu el poses a la paret del bany que va amb ventoses i tu t'ajudes per sortir.
http://www.dactv.tv/dactv/catalog/product/DAC0469.jsp?section=ofertas

a la tele val 3 trastos d'aquets 99 euros ells et donaven 1 a 15 euros ( s'han vengut uns 20)

L'ho dels 50 euros no han dit res

Espero que us serveixi d'alguna cosa la parrafada .

Jordi ha dit...

Hola Sandra!! Moltes gràcies per la informació... i per no dormir-te i poder-nos passar aquest fantàstic document en forma de comentari!! Veig que anaven de cara a vendre, com no podia ser d'una altra manera.

De totes maneres, m'estranya que no us fessin ensenyar el bitllet de 50 euros! No els quedarien més regals... jejeje

Resumint, que era com veure el canal de Teletienda del TDT, però en directe, com si anessis al teatre, no? jejeje

Moltes gràcies Sandra!!

Anònim ha dit...

he recibido la carta, e ido a la reunion,me e llevado una caja con enbutido bien bueno y un grill k no e provado todabia y e comprado un lote de 1000 euros k recivire dentro de 2 dias ya veremos si me an engañado o no......yo por ahora no lo creo me an ofrecido un producto y yo lo e comprado como ago a diario.........bueno ya os dire

Anònim ha dit...

Bona nits per tots,

Us vaig a ampliar l´informaciò d´aquests CARADURES, el propietari de MARCADENIA es diu:

D. Emilio Arranz Cortés
Pº de la Castellana, 179, 3ºC 1
28046 Madrid.
e.arranz@marcadenia.com
687719267
660606167

I el dos "frikis" que organitzen aquestes reunions em sembla que son el inútils del seus fills.

Perdoneu el meu anonimat, però es que aquesta gent em deu prou cales d´altres negocis d´importaciò de China que no paguen des de fa dues anys. Estic molt cremat.......

Jordi ha dit...

Moltes gràcies per la informació. Sap greu per la pobre gent que pica amb aquestes coses, però amb cartes així ja les veus venir de lluny! Merci per aportar el teu granet de sorra i espero que tinguis sort amb els teus cobraments!

Anònim ha dit...

Gracies per l´anim Jordi.

Un altre granet més que puc aportar:

Emilio Arranz Cortes
DNI: 50.006.829E

Quin personatge més caradura!