diumenge, 13 de setembre del 2009

Amb els bons, tot és diferent!

Primer partit que podia veure del Barça en directe aquesta temporada. Per fi! Ja en tenia moltes ganes. Això de Gol TV i l’horari tant estrany (les 18h) ens tenia descol·locats i al primer bar que hem vist que es podia veure, cap a dintre que hi falta gent (i a més de veritat, perquè estava buit)! Més val bar nou en mà que bar vell volant... uff!! Justet, ja ho sé, però no m’ho tingueu en compte.

La primera part ha estat de les de Mecagon tot: Mecagon tot que fa aquest, mecagon tot què fa l’altre, mecagon tot on la passa... Un desastre on el zero a zero de la mitja part crec, sincerament, que ens ha afavorit (dos pals del Getafe i una oportunitat de l’Zplatan que sol davant del porter ha xutat sense punteria) Ah!! Me n’oblidava! L’Zplatan a la primera part s’ha emportat uns quants mecagon Déu i ja començava a fer honor a aquella endevinalla que ens deien de petits: Oro parece, Zplatano és... Quin plàtan de jugador! Xooooof! No en rascava ni una. Amb Pedroooooo i “el Yefren” (perdoneu, però aquest nom només queda bé amb l’article davant i amb i grega) als dos extrems, el pobre ni l’olorava. De fet, si hagués jugat un servidor en lloc d’ell, no hagués passat absolutament res. Bé, sí, que potser les meves butxaques estarien una mica plena d’euros, cas que hagués rebut recompensa econòmica alguna. Ni es movia, ni pressionava, una boia en mig de l’oceà que passava desapercebuda. Així que ja s’estava convertint en el blanc de les ires dels que érem al bar i més d’un culé, dels de tota la vida entre els que m’incloc, ja començava a recordar a l’Eto’o. Més que res, trobava a faltar aquella pressió que el camerunès feia en punta d’atac. En resum, que no estava molt tri-tranquil.

La segona part ja ha estat diferent. Bé, diferent quan han sortit el setè de cavalleria: Iniesta i Messi per Pedroooooo i “el Yefren”. I és que amb els bons, tot és diferent! El Barça l’ha començat a tocar, a remenar, a desequilibrar fins que al minut seixanta-cinc de partit a centrada d’Abidal, l’Zplatan amb la punteta de la boteta ha tocat la pilota i aquesta pom-pom-pom, a petits bots ha entrat a la porteria. I quan un quart d’hora més tard ha fet l’assistència a Messi perquè aquest marquès el gol de cap i es reivindiqués davant de tota l’Argentina sencera, ja ha estat el màxim, convertit amb el gegant de la ciutat quan s’ha abraçat amb tots el petits del Barça. Ara, els mecagon Déu de la primera part en contra del suec, eren mecagon Déu d’alegria i de què bo que és aquest jugador i ja l’hem convertit tots plegats en el millor davanter del món. Com som els culés...

I és que, entre nosaltres, un equip que llueix propaganda de Burger King a la samarreta, no pot anar molt lluny... I si a més a més tens aquest Barça davant, doncs encara és més difícil. I a més a més, amb el proper home anunci d’Emilio Tucci d’El Corte Inglès tot engominat a la banqueta, el Míchel, Míchel, Míchel mari...ner (horari protegit) doncs encara menys... Amb tots els respectes!

EN POSITIU.
L’Zplatan, que ha fet el que ha de fer un davanter: passar desapercebut fent posar als aficionats dels nervis, marcar un golet per callar boques i donar una assistència per convertir-se en ídol de masses.

Iniesta i Messi, que han capgirat la dinàmica del partit. Què grans que són!

En Txiki-Txiki aquest que hem portat del Shartak, que ho ha fet prou bé!

EN NEGATIU.
Que el Barça, amb el xavalets del B, no és el nostre Barça. Però crec que ens haurem de començar a avesar a veure l’equip amb gent del B a l’onze inicial. Planter curt i tants partits...

23 comentaris:

Sergi ha dit...

El partit d'ahir ens pot fer pensar. El Barça titular és el millor equip del món sense discussió. Deixa't estar dels fitxatges del Madrid, compara nom a nom i digues amb qui et quedes. Perquè és clar, jo volia Benzema, però la comparació amb Ibra... es queda curt. I Kaká deu ser l'hòstia amb vinagre, però nen, si el comparem amb Iniesta, que és el segon millor del món (mentre no marqui 20 gols per temporada, després ja en parlarem). I naturalment, Cristiano no té res a pelar amb en Messi. Amb l'únic que es poden comparar és que són més curtets els dos...

Però centrem-nos. Els titulars són immillorables. Però i els suplents? Tenim un segon equip molt just, potser només en defensa estan i estaran a l'alçada. A part d'això, poca cosa. Jeffren i Pedro són jugadors per jugar contra el Geta, ho poden fer, sobretot si només juga un d'ells i a l'altre cantó d'Ibra hi ha Messi. Però què vols que faci el futur pichichi de la lliga amb aquests assistents? No anem bé.

El barça necessita suplents de garanties, i aquests estan bé per sortir revolucionats als darrers 20 minuts, no per donar-los responsabilitats. Mira en Keita, que ja porta un any aquí, ara ja l'està clavant. I és suplent, però si surt saps que t'ho farà bé. Però no com Iniesta, és clar. I Busquets també, fa el seu joc, però és un estil diferent al de Touré.

Davant falta pólvora, potser s'haurien d'haver quedat en Keirrison i que jugués estonetes, que és jove i no es queixaria massa. I haurien d'haver fitxat a Mata. Però bé, és el que hi ha i ens haurem d'acostumar per ara. Però encara que siguem els millors, jo no descartaria reforçar l'equip al desembre. Caldrà refresc.

Ferran Porta ha dit...

Jo no el vaig veure, però vaja, em quedo amb el resultat i amb la idea de 2/2, que està molt bé.

I encara ens falta la sisena de l'any...

Eloy ha dit...

Aquest any veuré molt futbol per la ràdio, jejejeje.
L'Zplatan em recorda al Salinas, que posa nerviós al personal.
I tan de bo amb aquesta plantilla tan justeta no trobem a faltar al bacallà o al Help. Però de moment, força bé.

neus ha dit...

mare meva quin munt de blasfèmies!!! jo enlloc de déu recorod a la mareque'lsvapariratotshastaiá! què vols fer-hi.
De fet no em vaig posar a mirar seriosament el partit fins que a la ràdio van dir que Iniesta escalfava a la banda. Llavors sí que vaig seure al sofà disposada a veure futbol :)

Que llarg que és l'Ibra!
I el Txigrinski em va agradar molt! de fet, m'agrada tant que al meu gat li dic txigrins, després de més de 7 anys dient-li Pèsol...

Albert ha dit...

Jo també el vaig veure des d'un bar, però el meu estava ple!
Zplatan, jaja. Li va costar però finalment va fer un bon partit.

Jo sempre estava més tritranquil amb l'Eto'o, però què hi farem, ara en tenim un altre i se l'ha d'animar.

Crec que Pedro i Jeffrén són molt bons, però és clar, comparat amb els altres dos...
Jugava bastant bé l'equip de Míchel(mariner)però ens els vam menjar com si fossin hamburgueses, jeje.

Assumpta ha dit...

Apa, Jordi!! M'ha fet mal els ulls aquest post...

Angle ha dit...

No vaig veure el partit, però s'ha de ser just amb el planter. Provant molts de "els Yefrens" surten Xavis, Messis, Piqués, Puyols o Busquetss (l'última essa és de plural) no tot han de ser ZPlatans, i són aquests el que fan al Barça gran.

Jordi ha dit...

XeXu: sí, sí, i tant que nom a nom som millors! Potser al Kaká sí que el tindria, però a la banqueta. És molt bo amb aquestes passades que fa!
També estic d'acord amb que els dos extrems de la cantera no poden jugar junts. Ho pot fer un, però acompanyat per un de bo a l'altre banda.
Pel problema de pólvora, em guardo al Bojan que ha hagut de marxar amb la sub21, i d'aquesta manera, com sempre, la competició torna a quedar adulterada. Increïble!

Ferran: la sisena segur que serà nostre, no ho dubtis! I més amb el Profeta dirigint els nostres destins!

Eloy: al bacallà i al Hleb crec que mai els trobarem a faltar perquè és com si mai haguessin passat per aquí... jejeje

Elur: Pèsol?? Ostres, quin nom més curiós... pobre gat!! Vas fer bé, perquè el partit a la primera part va ser d'allò més ensopit!

Albert: Eh, eh!! Que el meu també. Es veu que la culerada es va despertar tard de la migdiada. Al final no quedava cap cadira buida.
Sí, assistit a les bandes pels bons, l'Zplatan es fa més bo!

Assumpta: ostres, ara jo que ho sento! Em perdones? Ja he esmenat la relliscada... No t'ho prenguis malament.

Angle: totalment d'acord, però tampoc cal abusar. Un per partit i de mica en mica!

Assumpta ha dit...

Eeeei, ostres!!! No sé ni que dir... M'has emocionat. Si he entrat quasi amb por de que t'haguessis enfadat i em trobo aquesta reacció que tinc un nus a la gola :-))

Per cert... el post és boníssim!! La teva manera d'explicar els partits amb les sensacions del culé-patidor en to d'humor m'agrada molt, ja ho saps :-))

Ah!! jejeje jo era de les que es recordava d'Eto'o, fins i tot vaig començar a cridar "Samuel, Samuel"... i és que sóc molt fidel en els meus amors ;-))

Jordi ha dit...

No home no, no m'he enfadat. Només que són frases fetes que de vegades dius i mira... Gràcies!!

Eto'o aquest cap de setmana va marcar un golàs... però l'Zplatan va obrir la llauna a Getafe!

Assumpta ha dit...

Ma germana m'està fent "teràpia" perquè aquest dimecres no vulgui que Eto'o marqui jajajaja :-)))

M'he de mentalitzar i començar a estimar a Zplatan... ai, ai :-))

Albert ha dit...

Ja he penjat les respostes del concurs.
Adéu!

Jordi ha dit...

Assumpta: el gegant Zplatan es farà estimar, no ho dubtis!!

Albert: sí, sí, ahir ho vaig veure, el que passa que va ser una lectura en diagonal! Per això no vaig deixar cap comentari. Anava amb el coet al cul!

Alba ha dit...

mmm, la primera part del Barça no em va agradar gens. No s'ha de buscar excuses i no ho penso fer. Malgrat això, aquesta parada per seleccions, quan només s'ha jugat una jornada, no ha beneficiat a cap dels equips grans. Pel Barça el principal objectiu del partit era sumar els tres punts i ja està.
Salutacions

Jordi ha dit...

Tens tota la raó, aquestes parades tant llargues no beneficien a ningú. I no escarmenten, no...

Els del PiT ha dit...

Avui, malgrat el reieto'o, estarem tritranquils a San Siro, oi?
;-)

Jordi ha dit...

Home, si surten els bons, sí, oi? ;-)

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]full version software downloads, [url=http://firgonbares.net/]coreldraw photographs to line drawings[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] software sales canada downloadable software
nero clean tool [url=http://firgonbares.net/]buy dvd burner software[/url] Collection Mac Retail
[url=http://firgonbares.net/]order form software[/url] shipped software
[url=http://firgonbares.net/]student discount software uk[/url] office professional software
office 2003 activation key [url=http://firgonbares.net/]to buy adobe software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]install windows xp, [url=http://sunkomutors.net/]selling software into[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] academic pricing for software software for small shop
2008 oem software [url=http://sunkomutors.net/]software to buy[/url] kaspersky antivirus free trial offer
[url=http://sunkomutors.net/]3 Master Collection Mac[/url] what software to buy for
[url=http://sunkomutors.net/]profit software discounts[/url] adobe software dealer
Software Corel Cyberlink [url=http://sunkomutors.net/]windows vista activation[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software discount game software, [url=http://hopresovees.net/]cheap software for non[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] cheap software deals store softwares
working with autocad in 3d [url=http://bariossetos.net/]autocad architecture 2009 serial number group id[/url] crack for adobe photoshop cs4 extended student
[url=http://vonmertoes.net/]install oem software on[/url] software selling website
[url=http://bariossetos.net/]buying adobe software[/url] adobe trial software
windows vista problems [url=http://hopresovees.net/]sell software downloads[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]places to buy software, [url=http://murudobaros.net/]CS4 Extended Mac Retail[/url]
[url=http://murudobaros.net/]difference between oem software[/url] download adobe acrobat reader 9 macromedia shockwave software
buy kaspersky [url=http://murudobaros.net/]selling software through[/url] free adobe photo software
[url=http://murudobaros.net/]winzip 12 reg code[/url] medicine store software
[url=http://murudobaros.net/]children educational software[/url] buy older software
copy protected dvd nero [url=http://murudobaros.net/]buy animation software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]free filemaker pro 9 templates, [url=http://hopresovees.net/]microsoft software store[/url]
[url=http://hopresovees.net/][/url] problems with adobe acrobat 9 flame text coreldraw
CS3 Extended Mac [url=http://hopresovees.net/]autocad for macintosh[/url] moving from windows xp to vista
[url=http://vonmertoes.net/]software stores houston[/url] cheapest virus software
[url=http://bariossetos.net/]buy cheap software discount[/url] why microsoft office enterprise 2007 can't open cd
software webshop [url=http://bariossetos.net/]were to buy software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]trading software for sale, [url=http://hopresovees.net/]stock price software[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] language software canada ms office password recovery software
Suite 3 [url=http://bariossetos.net/]kaspersky rescue disk[/url] cheap microsoft office standard
[url=http://bariossetos.net/]ms office password recovery software[/url] 10 Advanced Mac Retail
[url=http://hopresovees.net/]buy microsoft photoshop[/url] cheap software downloads
purchase gps software [url=http://hopresovees.net/]build or buy software[/b]