diumenge, 27 de setembre del 2009

Beneïts canvis.

La (mala) sort es va aliar ahir amb el Barça. Dos lesions, dos canvis, dos gols. La primera lesió, la d’Henry va habilitar l’entrada de l’Zlatan* que pocs minuts més tard va obrir la llauna i va fer pujar el primer gol al marcador. Amb l’u a zero tot va ser ja diferent i les coses es veien de color blaugrana. O rosa, perquè ahir el Barça tornava a lluir aquella samarreta de color rosat-ataronjat. Sóc incapaç de situar aquest color a la meva paleta de colors.

La segona part, la lesió d’en Chiqui-Chiqui-grinsky, va fer que el Profeta Pep tingués una visió de les seves. Piquè, surt, i marca a la següent jugada. I així va ser que en Piquenbauer va anotar el segon gol del Barça, el de la tranquil·litat. Amén!

La resta? Un àrbitre nefast que va permetre el joc violent, les trepitjades, els cops de puny i les entrades de l’equip rival. Ah! I amb tot això va expulsar en Tito Vilanova, que s’ho deuria “merèixer” segons el seu criteri. Això sí, va acabar expulsant al pobre Luque que una entrada de potser targeta groga es va convertir per art de màgia arbitral en vermella. El que menys s’ho va merèixer, el que acabava d’entrar i no sabia de què anava la cosa, va acabar anant al carrer, a fer companyia al segon entrenador del Barça.

De moment, tot igual: segueix la lluita a dalt de tot (Barça i Madrid segueixen comptant els partits per victòries), l’Zlatan cinc partits de lliga cinc gols i el Profeta veu el futbol com ningú. Bé, només una cosa no segueix igual: no vaig veure espies per enlloc. Però és clar, tampoc no em feu molt cas que la vista no la tinc molt bé!

*NOTA: l’Zlatan s’ha guanyat ja el dret a que li digui Zlatan. Zplatan queda ja oblidat.

11 comentaris:

Albert ha dit...

Sí, Zlatan va a gol per partit. Llàstima que el Madrid ens segueixi el ritme.

Pel que fa al cas d'espionatge, sort en té Laporta de Guardiola que ho amaga tot amb les victòries. No ho entén ningú tot això. La meva teoria, ja publicada al meu bloc, és que tot això és un mitjà de propaganda cap al "delfí".

Per muntar-ne una pel·lícula o, com dius, un còmic de Mortadelo.
Adéu!

Sergi ha dit...

Déu ni do l'arbitre que ens va tocar ahir, i la colla d'assassins que estaven fets els jugadors del Málaga. Espero que el comitè actuï d'ofici, que diuen, i n'engarjoli uns quants, perquè això de puntada de peu, i quan és a terra trepitjada, no m'acaba de semblar correcte.

Però bé, continuem tot i això i tot i les lesions. Ibra que no para, això és molt seriós, eh? I en Messi perquè no tenia el dia de cara a porta, que n'hagués pogut marcar un parell mínim.

Per cert, ja havia vist la primera de pes fotos que penges, no el sembla com si Ibra, amb la cara que posa i tot plegat, anés a fer una immensa botifarra?

Assumpta ha dit...

M'encanten aquestes cròniques teves!! ;-))

Jo diria que la samarreta és color salmó jajaja (és que he recordat un post teu sobre els colors que vas fer fa temps, crec que sobre pintura de parets i... era tan bo!!)

Jo, com en XeXu, espero que aquell delinqüent d'en Weligton acabi sancionat després d'una actuació d'ofici del Comité. El que va fer és una vergonya. I l'arbitre, el més suau que se li pot dir és que és un inepte.

M'apunto a dir Zlatan a l'Zlatan, ja que al davanter que teniem abans l'he castigat fent-lo fora de la meva barra lateral per voler denunciar al Barça.

Nuesa Literària ha dit...

Anem bé! I sobretot el joc! Aquest Barça provocarà un canvi de règim en la història del futbol; un abans i un després de Guardiola pel que fa al sistema. Segur.

ddriver ha dit...

dissabte començarem a esbendir-nos la merda de sobre

Jordi ha dit...

Albert: Aquest any no val a badar, perquè el Madrid va fort (encara que jugui malament).
Guardiola és el tècnic idoni pel Barça. Home de club que està per sobre de tot i de tots.

XeXu: no crec que actuïn perquè aquesta gent vol cobrar i rentar-se les mans en tot. Si no hi ha una denúncia del Barça o està a l'acta, crec que res de res...
Ibra està trencant récords. Esperem que no s'espatlli! Millor que l'Eto'o i tot!
Ostres, sí, sí que tens raó! Vols dir que no la va fer? ;-)

Assumpta: bé, sí, ho podríem deixar en color salmó. És que com que no en menjo mai...
Ja podeu anar esperant, ja... però assentats!
Ben fet, Assumpta. Ara si me'n recordo et passo un link...

Jeremias Soler: Esperem, esperem! De totes maneres, que en Pep segueixi molts anys més! És l'entrenador ideal pel Barça. Sap molt i de tot! Gràcies pel comentari!

ddriver: ara m'he perdut. L'Almeria?

Alba ha dit...

Home, esperem que per molt de cara que surtin el canvis no es podrueixin per lesions o aquest pas els aficionats blaugranes ens haurem de vestir de curt. Un partit on el millor va ser sumar els tres punts y no entrar en el joc brut del Málaga.
Menció apart la demostració de males arts de Weligton y medalla d'or a la vagueria del Comité de Competició ara que ja es oficial que no actuarà d'ofici. Esperem que els equips no prenguin bona mostra d'això o els partits contra el Barça acabaran convertirse en combats de boxe.
Salutacions

Jordi ha dit...

El planter és curt, i tant! Si ja hem de començar a tirar de Pedritos i companyia... Millor que no es lesioni ningú més. Però la baixa de l'Henry, segurament no es notarà molt... jejeje

Això del comité és per dur-los a un altre comité perquè s'ho facin mirar! És molt trist que un jugador com Welintong que va fer el que va fer el dissabte, aquest cap de setmana pugui jugar.

pats ha dit...

em dol en l'ànima que el meu titi no pugui jugar, perquè és tan guapo... però sí, he de reconèixer (mal que em pesi) que últimament està una mica pupes. ara, que ningú em torni a dir que és per culpa de l'edat!

(perdó pel poc rigor tècnic, jordi!)

Esther del Campo ha dit...

Bé, i la victòria d'avui? El 2 a 0 contra el Dinamo fa que es tornin a sentir ecos del Barça-tricampeó-pentacampió-ja n'he perdut el compte!!!!
M'aniré passant pel teu bloc, té un toc molt original! :)

Jordi ha dit...

Pats: rigor tècnic no te n'ha faltat pas. De futbol hi entenem tots, no? Crec que l'Henry és de la meva quinta o sinó un any més jove, així que ja et dic jo que són coses de l'edat... jejeje

Esther: gràcies per la visita. Aquest any esperem que sigui igual de gloriós que el passat. O què carai, més encara. Per demanar... Ens llegim!