dijous, 17 de setembre del 2009

Empat... per falta de punteria.

Aixxxxx... quines ganes de Champions que teníem tots plegats: torna a sentir la musiqueta, tornar a veure aquella pilota voleiant al vent mentre cinc-cents nens la sacsegen amunt i avall a la rotllana central, tornar a sentir noms d’àrbitres vinguts de terres estranyes... i a més a més, l’Inter de Milà, una semifinal o final servida en safata al primer partit de tots. Ah!! I els bons al camp, llevat d’Iniesta). Tot feia flaire de passió i bon futbol. Senyores i senyors, s'alça el teló, benvinguts al millor espectacle del món! El Bernabéu es veu allà lluny, a l'horitzó, petit i minúscul, però es veu.

Tema Eto’o? Sincerament, ho tenia claríssim. Duel de davanters? Res de res! Ni Eto’o ni històries (per no dir hòsties). Eto’o, companys, amics, lectors, és historia. I com historia que és, és passat i no present. I el present és el Barça, és l’Zplatan, és el Messi, és l’Henric, i són els onze que estaven sobre el terreny de joc. Per tant, força Barça i que guanyi el millor (o sigui, el Barça)! És a dir, i resumint, que a mi el faci o deixi de fer l’Eto’o me la porta una mica fluixa (i perdoneu l’expressió).

I així va ser a mitges, que el Barça va ser el millor, però que no va guanyar, per desgràcia nostre. I no va ser per falta d’oportunitats, que en vam tenir unes quantes. Però la falta de punteria, el porter local i un penal no xiulat per mans claríssimes (reconegut a l’edició digital de l’AS) dintre l’àrea interista, no ens van conduir cap a la tant anhelada victòria. Però no desesperem, culés de tot el món. És un molt bon resultat. El signava abans de començar el partit. No siguem catastrofistes ni ens estirem dels cabells ni res semblant. L’Inter és un dels millors equips d’Europa, i tot just acaba de començar el curs futbolístic i mica en mica s’ha d’anar agafant el to.

EN POSITIU.
Víctor Valdés, que va fer un partit molt seriós i va aturar tot el que li van xutar. Tercer partit consecutiu sense rebre un gol.

L’empat, sens dubte. Per molt que el Barça mereixés guanyar, no és un mal resultat.

Mourinho no ens va enviar al teatre. Amb les ganes que jo tenia d’anar-hi!

EN NEGATIU.
Zplatan la va veure quadrada. La pilota, és clar. La porteria ja ho és...

L’encert de cara a porteria. S’ha d’afinar la punteria!

10 comentaris:

Albert ha dit...

De moment, l'Zlatan ni arriba ni a la pitjor versió de Meho Kodro..
Aii que ens hem equivocat!!
Per cert, suposo que dissabte portaràs (portarem) ràdio per escoltar el Barça durant la MM.

neus ha dit...

A mi se'm feia estrany escoltar a la ràdio (la primera part de xampinyons m'enganxa sempre camí de casa) que deien que la tocava l'Eto'o i que ataqués al Barça... vaig haver de fer més d'un esforç.
L'Inter un dels millors d'Europa?? ui no. No, no i no. Un equip que es passa més de mitja hora amb 9 tius, 9!!, dins l'àrea petita defensant un equip bo? mai de la vida!
Amb l'Zlatan hi tenia massa poca paciència, pobre noi, si no havia jugat mai a futbol de veritat fins que va arribar al Barça i quan fa d'això? dos dies! si no ha fet ni pre-temporada amb nosaltres! i dubto que faci com l'Henry que va tardar un any a aprendre'n, aquest és més llest, més ràpid i més jove!

neus ha dit...

fe de rates:
'Amb l'Zlatan hi teniU ...'
gràcies ;P

òscar ha dit...

aquell himne inicial provocant la gallina de piel. aquell grapat de duels (motta-barça, pep-mou, zlatan-samuel). aquell grapat d'expectatives que acaben ... en empat!

però un empat, pel meu gust, de prestigi.

Jordi ha dit...

Albert: ara m'has fet entrar unes pors obscures que ja tenia enterrades de feia temps! Uuuuu Meho Kodro!! No sisplau!
Cas que anés a la MM, evidentment que el portaria. Dic cas que anés perquè si plou em penso quedar a casa! jejeje Recordo l'any passat el mateix partit, Barça-Atlético de Madrid que va coincidir amb la Trenkakames, el vaig escoltar amb un resultat fantàstic pels nostres interesos: 6-1. Espero repetir!!

Elur: amb la fe d'errates ja em quadre més! Els culés de tota la vida, crucifixem i posem en un altar al jugadors amb una facilitat increïble!! ;-)

Òscar: I tant que és un empat de prestigi! Ara han de venir ells al Camp Nou que serà on rebran de valent! Empat, sí, però amb regust a victòria!

Albert ha dit...

El resultat no és dolent, però mereixíem guanyar. Que l'As reconegui això de les mans és ben estrany... segur que el que ho va escriure era un camuflat culer.

Adéu!

Jordi ha dit...

Albert: jajaja sí, sí, ja podria ser! El Tomàs Guash segur que no era! Estic d'acord que mereixiem guanyar, i tant!

Sergi ha dit...

No t'oblidis de Piqué, que ahir va tornar a donar un recital. Jo flipo amb aquest xaval, em sembla una mica tanoca quan el sento parlar, però noi, em sembla que estem davant del millor central del món, i si encara no el millor, poc li deu faltar. Em recorda el Puyol quan era jove, i a sobre la sap treure amb criteri i fotre passades de 40 metres al pit, increïble.

Jordi ha dit...

Sí, sí, tota la raó XeXu, gran partit ahir del Piquè! Potser millor que el Puyol i tot pel tema de sortir amb la pilota i donar-la. Muniesa-Piquè, la parella del futur blaugrana!

Alba ha dit...

La veritatb es que si que s'ha d'afinar la puntería. ilusa de mi que pensaba que el Mourinho y l'Inter deixaria veure un partit atractiu... com si no sapigués com juguen els equips del portuguès. en fi, esperem que no ens enrecordem dels dos punts deixats a Milà al final de la fase de grup.
Salutacions