divendres, 18 de setembre del 2009

“He omplert la NEVERA d’aigua freda”

Davant l’allau de comentaris que ha patit aquest bloc, davant el col·lapse que ha sofert el meu mòbil de trucades de milers i milers d’admiradors abordant i preguntant per aquest tema i demanant respostes sota el lema “Queremos saber” (“gran” programa de la Mercedes Milà), i davant de la immensitat de cartes de propaganda i de La Caixa que he rebut últimament a la bústia de casa meva (ni una postal de vacances, s’ha de dir), em proposo treure l’entrellat de perquè algú vol omplir una nevera d’aigua freda.

Tot va començar quan aquest humil bloc va ser recomanat al 3cat24 aquest agost passat. En lloc d’anomenar el bloc com a banyera (la de tota la vida), el van anomenar com a nevera. Una simple relliscada, però que ha comportat molts maldecaps a un servidor i al seu entorn. Consultats els experts que el meu humil pressupost dóna (pare, mare, familiars més propers, gos, persones anònimes que no han volgut que les citi en aquest profund informe i una antipàtica senyora amb accent sud-americà que va trucar-me al mòbil per vendre’m assegurances), he arribat a les següents conclusions:


1) A manca de banyera, el lloc més similar per dimensions i capacitat on encabir una gran quantitat d’aigua, i a més a més poder-la mantenir freda, és una nevera. Això sí, aquesta hauria d’estar no dempeus, sinó estesa al terra i amb la porta cap a dalt.


2) No s’han trobat més casos possibles, sentint-ho molt, perquè si una nevera de per sí ja refreda l’aigua, no guanyem res posant-li aigua freda.


3) S’accepten suggeriments...


4) Això no és cap concurs, i com a tal, no hi ha bases dipositades davant de notari.

16 comentaris:

Clidice ha dit...

per si de cas no provis d'endollar la banyera brrrrrr :P

Assumpta ha dit...

Jajajajaja boníssim!!! :-)))
Noi, has tret un bon partit de la equivocació!! jajaja

Però bé, resulta que he estat pensant... he pensat molt, molt. Sí, he pensat. Vet aquí els resultats de les meves reflexions:

a) Resulta que ningú ha dit que la nevera s'hagi d'omplir d'aigua "a granel", es pot omplir d'aigua embotellada.
Ja tenim, doncs, que és perfectament possible omplir una nevera d’aigua. A base d’ampolles (A casa meva, Aigua de Viladrau)

b) Imagina que tu vas a comprar aigua a una botiga d’aquestes que la venen fresca. Arribes a casa i no vols que s’escalfi, vols que es mantingui freda. Què fas? Doncs posar-la a la nevera. Per tant, omples la nevera amb aigua freda.

Ja està.

I ara una pregunta. La nevera de la foto, és d’IKEA? ;-))

gemma ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
òscar ha dit...

està clar que el redactor/a del 3cat24 és un veritable malalt/a dels concursos televisius i imagino (per imaginar que no quedi) que la nit abans va somiar ...

(una carbassa en dibuixos animats balla el so d'una sintonia. aplaudiments de la gent en sortir el presentador)

apareix josep cuní -emulant al grandíssim kiko ledgard- i després de fer una monicacada a l'hostessa que porta les preguntes -la garcia melero mateix- llegeix ...

a veure, sra. feliu i sr. montilla, diguin noms d'estris i electrodomèstics de la llar acabats en -era, com per exemple banyera. un, dos, tres, respongui altra volta:

-feliu: banyera
-montilla: nevera
-feliu: cubitera

.../...

montilla rumia, nerviós. passa el temps i, atabalat, acaba dient antequera.

Sergi ha dit...

La nevera estesa a terra no sé si funcionaria, el motor ha d'estar en la posició que toca, i els gasos aquells l'espatllen si no estan a lloc. Per tant, si l'estires i treus les lleixes, potser la podràs fer servir de manera equivalent a una banyera, amb la qual cosa, potser t'aniria bé, si tens una nevera ben gran, ja que tu ets molt alt.

Nuesa Literària ha dit...

Que bo! Coses que passen per tenir un blog mediàtic! Sigui com sigui felicitats pel blog!

Jordi ha dit...

Clidice: ... a no ser que vulgui un bany elèctric! jejeje

Assumpta: sí, sí, bones pensades! Tant l'opció a) com l'opció b). No, crec que la nevera de la foto no és d'IKEA... La de casa meva sí!

Òscar: jajajaja ostres, boníssim! Imagino que feliu i montilla amigos i residentes en (Visca) Barcelona.

XeXu: ostres, això no ho sabia! Cason dena! Adéu a la idea de la nevera-banyera d'aigua freda... snyiff, snyiff...

Jeremies: benvingut al bloc! Bé, sí, coses que passen i et fan trencar el cap! jejeje Moltes gràcies!

Ma-Poc ha dit...

haha molt bo. Quina rellsicada!

neus ha dit...

entre el post i el comentari de l'Òscar... em pixaré de riure!

Toni ha dit...

mmmmmmmm

despres de tal relliscada...

vigila no tornin a relliscar!! per que has fotut un cony de congelador!! això no sembla la tipica nevera combiiiiii!!

aveure si ara et diran que "He omplert el CONGELADOR d'aigua freda"

eh que m'enten sr jordi!! ja li deia jo!!

des d'aquest "estupendissim" bloc aprofito per saludar a l'agrupació "mun pare anat a girona". Com que no truco mai a una radio per fer-ho... doncs aquí ho deixo!! plas plas!!

bajoqueta ha dit...

Tinc la teoria que a aquella persona que se va equivocar amb el nom va ser perquè lo del títol no li agradava, i inconscientment te'l va canviar :)

La meua proposta és: omplir una nevera de camping d'aigua i posar la foto enlloc de la banyera.

He guanyat l'apartament a Marina d'or????? dis-me que si dis-me que si! Que me fa molta ilu tenir un apartament allí jajajaja

Jordi ha dit...

Ma-Poc: sí, la veritat és que relliscada de les bones!

Elur: jejeje com ha anat?? Vas poder arribar al lavabo??

Toni: glups! veig que tens raó! Gràcies pels elogis i "Mun pare ha anat a Gironaaaaaaaaaaa" jajajaja

Bajoqueta: Marina D'or? jejeje si de cas a Torrevieja Alicante, com a l'1,2,3. Encara deuen existir aquests apartaments?

Fran ha dit...

Mira que dona joc la relliscada... Jo crec que el subconscient del redactor li va jugar una mala passada. Segur que a casa seva utilitza la banyera com a nevera i guarda allà els ous, la margarina, la baionesa, la masa de les croquetes i d'altres aliments que necessiten refrigeració.
Per altra banda, això dona peu al nou electrodomèstic de gamma blanca: la nevenyera, de càrrega superior, que et fa banys freds a la vegada que et guarda allà ben fresques les begudes i les safates de carn ò peix.
Fins la propera relliscada. Una abraçada.

Assumpta ha dit...

Això és veritat:

Fonts de tota solvència (no es broma!!) em van explicar d'un home que a la banyera de casa seva hi guardava patates. Com qui té un magatzem.

Diuen que aquest home no desprenia massa bona olor.

Albert ha dit...

Potser no tens temps de respondre aquest comentari perquè estàs molt ocupat obrint cartes i rebent trucades, pero jo l'escric igualment.

Jo estic bastant d'acord amb el que ha dit l'Assumpta. Això sí, per mi aquest bloc sempre serà el de la Banyera (plena) d'aigua freda, ja que les coses s'han de dir pel seu nom.
Adéu!

Jordi ha dit...

Fran: me'n vaig corrent a patentar l'invent!! jajajaja

Assumpta: misteris de la vida...

Albert: gràcies pel suport, company!