dimecres, 30 de setembre del 2009

Líders!

Només ha calgut un empat i una victòria (la d’ahir) perquè el Barça ja sigui líder solitari del seu grup de la Lliga de Campions. Bufar i fer ampolles, que diria aquell. Però crec que, vist el que vaig veure ahir, no tant. Va ser un partit on el Barça no va acabar de jugar del tot bé i on el Dínamo no va jugar del tot malament, perquè ens entenguem. És a dir que jo ahir vaig patir, capsa de cacauets en mà (amb un sabor una mica ranci) i assentat davant del televisor. I suposo que vaig patir perquè el resultat d’u a zero era curt, ells atacaven amb perill i perquè com que el meu avi per part de mare (soci del Barça) patia, el meu pare (per part de pare?) també patia veient els partits, doncs jo, he heretat aquest patiment tant de l’un com de l’altre que tant ens caracteritza als culés de tota la vida. Vagi per davant que el Profeta, visionari com és, ja ens va dir que no seria un partit fàcil, com es va demostrar. I vagi per endavant que és estrany patir amb aquest Barça (potser fins i tot seria pecat, i mortal!) perquè ja se sap per endavant que guanyaran segur. Però bé, són coses nostres. Dels culés, vull dir. Dels de tota la vida. Dels que hem mamat patiment des de petits.

Ahir el porter del Dínamo (un tal Shovkovskiy) ho va parar tot. Tot el que anava entre els tres pals ho aturava (o ho rebutjava, millor dit), perquè d’atrapar pilotes crec que comptades amb els dits de la mà dreta. Per això quan va marcar Déu a la terra, en Messi, el millor dels millors, vaig cridar per descarregar les tensions que portava acumulades a causa d’unes quantes jugades d’atac dels ucrainians. Ara, quan va marcar el Pedroooooooo, el nostre Pedrooooooooo, tot ja es va veure color blaugrana (perquè el Barça aquesta vegada jugava de blaugrana, no de salmó, com ha de ser). A aquest petit canari, Europa se li dona bé.

Ara que si voleu riure, llegiu el titular de l’As d’avui, que és per partir-se. Perquè a la primera part recordo jo un penal no xiulat sobre Iniesta i no sé si alguna cosa més (la meva memòria és estèril)...

És increïble com veuen la mà del Villar fins i tot a Europa. Estan malalts aquesta gent. De veritat!

12 comentaris:

neus ha dit...

S'ha de reconèixer que el porter ho va parar tot menys el xut de Messi, è? ... ejem ... jejeje.
I que ve que el gran Iniesta ja torni a ser titular!!!!!

Sense comentaris referent a això de l'As... jo com l'Alves, dels àrbitres en parlen els perdedors. És que si en dic alguna cosa em surtiran tants de rencs que no val la pena :P

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Abans de res, recomanar-te unes bossetes que venen a Mercadona que es diuen "Mezcladitos" i hi ha cacauets, quicos (jejeje quicos, que bons!), panses i un parell de coses més totes molt bones, molt ben torradetes i que mai estan ràncies :-))

En segon lloc dir-te que, després de pensar molt, crec que el teu pare és per part de "tu mateix".

I noooo!! patir amb el Barça no és pecat mortal (paraula de catequista). El meu pare ("per part de mi mateixa") era una persona molt bona i es feia uns farts de patir, pobre. Veure un partit al seu costat era un concert d'ais i uis, de previssions negatives tipus "ara marcaràn ells", conjurs tipus apostar que perdriem (en la porra familira) perquè com tenia molt mala sort en el joc, doncs així guanyessim jajaja

En quant al MARCA, si et consola, dir-te que veuen al Barça com a clar guanyador i SI que parlen del penalti a Iniesta :-))

Deixa'ls als de l'AS que vomitin burrades, és pura enveja jejeje

òscar ha dit...

del partit d'ahir destacaria que no sé ben bé contra quín equip vam jugar. a tv3 (la meva) els he escoltat anomenar-los dinamo de caif i, també de kiev. i al país ucrania i ucraïna.

sort que l'equip (el meu) es va posar d'acord per fotre un parell de golets. i sort, en determinats moments del partit, que tenia una ucranianna (o ucrainessa) al davant que feia un saltirons molt graciosos cada cop que el dinamo s'acostava a porta.

Jordi ha dit...

Elur: crec que no s'ha de reconèixer res... ;-) Va ser un golàs... ;-)
Jo també m'he guardat algun renec que altre...

Assumpta: prenc nota -> Mercadona!
Ummm... ja ho veia jo estrany això del meu pare...
Amb l'equip del Profeta, està prohibit patir, ho guanyen tot!!
Deuen parlar del penal d'Iniesta, però no en portada. Diuen en gran el que els interessa.

Òscar: m'apunto anar la propera vegada que juguin contra algun equip ucraïnès al camp... gràcies pel consell!! jejeje

Albert ha dit...

Ara "només" falta acabar líders, jeje.
Sense patiment no hi ha eufòria, que diria el Profeta.
Els ucraïnesos es pensen que Pedro és el nostre "killer". Gol contra el Shaktar i gol contra el Dinamo.
Molt bo això de l'As. Cadascú a la seva...
Adéu!

Sergi ha dit...

Home, no diguis 'un tal Shovkovskiy', que aquest porteràs ja jugava aquí en els mítics enfrontaments amb aquell Dinamo potent de Shevshenko i Rebrov. Mira, el primer ha acabat tornant. I aquest porter és un crack, a mi sempre m'ha agradat. Que jo sàpiga, sempre ha jugat al Dinamo, però em puc haver despistat.

A mi el partit em va agradar, trobo que va haver-hi alternatives, i això està bé. Tot i així, i tot i reconèixer que el Dinamo va plantejar bé el partit, crec que el Barça va dominar amb claredat, i si a estones passàvem certa ànsia era perquè el marcador era curt. I no era perquè no estiguéssim inspirats, la majoria de jugadors ho van fer molt bé, Messi i Ibra estelars, Xavi, Iniesta, tots bé, però el Dinamo també es defensava bé, i Shovkovskiy va estar genial.

El que ja em sembla més inversemblant és el que diuen els diaris de Madrid. No crec que hi hagués cap ajuda arbitral, encara que em penso que el gol anul·lat era vàlid, però bé, també van anar pals cap a nosaltres, i no diem res.

I estic d'acord amb tu, han de jugar de blaugrana! Que canviïn la segona equipació, si us plau!

Jordi ha dit...

Albert: els ucraïnesos encara ens voldran fitxar al Pedrooooo! A mi em sabria greu, però el negoci és el negoci... ;-)

XeXu: això del porter, potser. Jo no segueixo massa el futbo internacional i segurament tinguis raó. Ops! Però bé, això d'un tal em referia a que no el coneix ningú i va fer un partidàs!
Sí, sí, un partit amb alternatives és més distret, però és que ara no estem acostumats a patir!! jejeje Ens tenen massa ben acostumats!
A Madrid estan tant obsessionats que veuen coses que no són! És increïble!

Alba ha dit...

Estic d'acord amb Guardiola i això que em costa ser tan crítica amb l'equip. Fins l'1 a 0 l'atac no va ser flït i es va fer amb més cor que cap. Sort del gol de Messi que va donar serenó. Sense paraules pel golde Pedro... la veritat es que aquest nano, si no es desvia del camí, apunta alt.
Salutacions

Sergi ha dit...

Era broma, eh? Evidentment, ningú no ha de conèixer el porter del Dinamo (i de la selecció ucrainesa). Però ja jugava en aquells enfrontaments que vam tenir amb ells fa uns anys, de tan bons i tan dolents records. Em vaig quedar amb el nom perquè em recordava a Txaikovski, i recordo que ho feia molt bé. Que continuï allà i amb 85 internacionalitats (ho van dir l'altre dia), ja et diu que el paio és tot un crack allà. Però no, no he seguit la seva trajectòria ni sóc un entusiasta del futbol ucraïnès.

Jordi ha dit...

Alba: quan va marcar el Pedro, em pensava pel regat, que havia estat en Messi. Amb això estat tot dit! Salvant les distàncies, evidentment... jejeje

XeXu: doncs sí que té mèrit, sí, aquest home! El que és estrany és que cap equip de més nivell no s'hagi fixat en ell. Li deu agradar el fred... jejeje

Buen ratito ha dit...

Hola guapos soc la Noe del ni de conya, us deixo un enllaç per el meu blog, ya hem direu com veu acabar
marietameva.blogspot.com