diumenge, 1 de novembre del 2009

Afegit fatídic.

Vagi per endavant que el partit no el vaig veure. Ni tant sols vaig poder escoltar la primera part. Baixava d’Andorra de passar un bonic dissabte i ja se sap, fins que no t’aproximes a Barcelona, a les ones hertzianes els costa fer-se pas entre les muntanyes. Només vaig poder escoltar la segona part, amb una mica d’alts i baixos al començament. Em va portar enyorances, com quan era petit i escoltava els partits del Barça a la meva habitació i quan de partits del Barça per la televisió se’n veia algun de tant en tant. Ah!! Quan era petit tampoc no existia ni Internet i el youtube i ens havíem de conformar amb el resum del Gol a gol o el d’Estudio estadio (encara tinc aquella veu d’aquell home que feia els resums gravada a la memòria).

Però bé, al que anem. (posar veu de Carod per continuar llegint) Fins quan ha de durar la broma? (ja no cal posar veu de Carod per continuar llegint) Avui vinc disposat a dir NO. NO a Márquez. Sisplau, aquest suposat central de tanta qualitat no ha de seguir més a can Barça. Ho sento. Ja fa dos anys que és una ombra del que va ser. Potser encara té qualitat, no dic que no, però les seves anades dels partits, les seves baixades de concentració, les seves despistades fan que, de vegades, passi el que ahir va passar i que d’una pilota que tampoc no portava molt de perill, acabi convertint-se en l’últim minut de temps afegit en el gol de l’empat de l ‘equip rival. Altres vegades, aquestes errades han quedat tapades per Valdés o per algun company que estava atent i passava per allà. La d’ahir, va acabar amb un autogol de Piqué, que també ja és mala sort, però al Piquembauer no li podem recriminar res. Guardiola, si em llegeixes, que suposo que... umm.. no, foteu-lo fora! O bé, si el renoveu, només és per una conspiració interna dintre del Barça per fer veure que es queda i vendre’l al millor postor a final de temporada. A mi m’agrada el menjar mexicà, però Márquez ja m’està repetint una mica des de fa molt de temps.

El que no m’agrada gens és que aquest tipus de partits són els que s’han de guanyar per proclamar-te campió de Lliga. Són els que t’ajuden a arribar amb distancia suficient al final per no haver de patir tant. Són els que diferencien un molt bon equip d’un que no ho és tant. Podeu dir: però si el Barça anava guanyant i al final vam empatar per una errada tonta i per autèntica mala sort. Sí, però vam empatar. I són dos punts menys que hauríem d’haver sumat. No hi esteu d’acord?

Ah!! També n’hi ha prou de mals arbitratges! El suposat penal no l’he vist i, per tant, no en puc parlar. Però l’entrada a l’Ibrahimovic quan roba la pilota al mig del camp, és de llibre! Pot haver-hi alguna falta més clara i no xiulada en tota la història del futbol? Bé, sort que el famós Villarato està a favor nostre...

Per acabar tot aquest negativisme, em posaré dempeus i aplaudiré en Keita. Si segueix així, pichchi!! Porta més gols que el CR9! Som-hi Keita, estem amb tu!

14 comentaris:

Jordi Cirach ha dit...

És boníssima la fotografia de l'encapçalament de la pàgina. Sempre que la veig em fa molta gràcia. A més trobo què és un títol o nom del blog molt ben trobat.

Una forta abraçada :)

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Sergi ha dit...

Jo tampoc vaig veure ni sentir el partit, ni n'he vist imatges. Fa de mal jutjar en aquestes condicions, però és cert que Márquez està tovet, que no té ritme, només se l'ha de veure parlar, sembla que sempre estigui cansat. Llàstima que aquest jugador s'hagi perdut, sé que a en Guardiola li agrada molt, però ell mateix se n'ha d'adonar de que no està fi.

Com bé dius, no es poden perdre punts en aquests camps, ja sabem que aquí van les lligues. Però en el descàrrec del Barça, abans de carregar contra ells, dir que el Reyno de Navarra tampoc no és un lloc fàcil, l'Osasuna s´ho pren seriosament allà.

Per altra banda, el que toca. Ens podem queixar del Márquez i de l'arbitre i de qui tu vulguis. Però quan marques dos gols, aquestes coses no passen. Amb 0-1 al marcador sempre t'exposes a això. I de vegades passa. Mira Espanya amb Corea aquell cop. Tant queixar-se, jo sempre he dit això als aficionats de la selecció. Si la pu.. roja no és capaç de fotre-li set gols a Corea, apaga i marxem.

Keita aquest any està increïble, i no només amb els gols. És una de les sorpreses més agradables. Quin plaer seria que acabés la temporada amb més gols que Ronaldo, riuríem una estona.

Assumpta ha dit...

Magnífic resum!

Jo el vaig estar escoltant per la ràdio però a casa, així que no perdia el senyal i he anat dient per tots els blogs de futbol on entro que jo tampoc vull Márquez!! Ostreeeees!! ja està bé d'errades grrrr

Tan contenta que estava jo amb el gol d'en Keita!!

Keiteee t'estimem!!

(Ostges, aga se m'ha quedat veu de Cagot... ui, cagot, que malament que sona això jeje)

Eloy ha dit...

Keiteeeeeeeeeeeeeeee

Albert ha dit...

Si ens quedem a Márquez per vendre'l, de veritat algú el voldrà?

La falta a Ibra era d'expulsió.

Home, tenint en compte que CR9 no juga des de fa no sé quants partits, tampoc ha de ser molt difícil portar més gols que ell... però s'ha de felicitar el Keita igualment.
Adéu!

neus ha dit...

em vaig quedar sense partit... normalment quan som al refugi l'escoltem per la ràdio, afortunadament no hi ha tele, però ahir entre jugar al Rummikub i una cosa i l'altra ens en vam recordar just quan el Barça va marcar...
L'àrbitre altra vegada? uf, no sé pas perquè no em sorprèn.

En Márquez si no el volue ja me'l podeu enviar cap a casa, gràcies, molt amables.

Modgi ha dit...

Company, va ser un partit molt difícil. i si bé és cert que l'empanada de màrquez existeix, tot ve d'un pèrdua de pilota de busquests al mig del camp, que es queda clavat de tal manera que no pot fer el 2x1 a l'extrem, com caldria.

Anònim ha dit...

Va ser... bé sense comentaris, ja ho saps un any complicat, però podrem, podrem, n'aprendrem, però prou burritos... m'has recordat els dies a l'habitació escoltant en Ronnie i companyia, quins temps aquells eh

Anònim ha dit...

El penal va ser clar. I l'entrada a l'Ibrahimovic, de llibre. No va xiular res pk sabia que si ho feia havia d'expulsar el d'Osasuna. En fi, hem perdut dos punts. Però tampoc cal ser alarmistes, que anem líders i jugem bé!

Jordi ha dit...

jordiciriach: moltes gràcies! Abraçades!

XeXu: si fos la meitat de bo que el Romario, que també sempre estava cansat... Alló sí que era un davanter!
Sí, sí, tens raó, si el Barça hagués marcat un o dos gols més, no hagués passat res. La culpa (de les victòries i les derrotes) sempre és compartida, però cagades individuals com les d'en Márquez que es veuen tant...
I tant que riuríem! Més gols que el Ronaldo no crec, però que el Benzemà... I tampoc no seria despreciables!

Assumpta: les gárgares d'aromes de Montserrat amb arrós del ganxet van molt bé per treure la veu de Carod. Ajuden!
Sí, sí, Márquez fora ja!

Eloy: aquest homes està creixent a marxes forçades. El Keita, vull dir!

Elur: jajaja. el vols amb llaçet blaugrana, amb els colors de la bandera mexicana... ja diràs dia i hora d'entrega!

Modgi: Benvingut al bloc! El problema que li veig a la pilota del Màrquez és que un tio de la seva experiència ha d'agafar la pilota i pegar-li una gardela i enviar-la a l'altra porteria. I més en camps així. Estic d'acord en que és una errada del col·lectiu, però Márquez no va estar a l'alçada.

Cesc: com dius, un any complicat. Encara no hem acabat de sintonitzar amb les vibracions de l'any passat, on partits com aquests segur que es guanyaven. La ràdio encara segueix conservant aquella màgia especial!

Albert B. i R.: Benvingut al bloc! El tema dels àrbitres des de la temporada passada que dura. Encara no ens han xiulat cap penal a favor, i mira que n'hi ha hagut.
Com li deia al Cesc, aquest any no acabo de tenir les sensacions de la temporada passada. No sé, falta alguna cosa...

neus ha dit...

no, no, no calen tantes noses! jejejeje

Jordi ha dit...

Bé, tu t'ho perds... Mira que estaria mono, ell!

Alba ha dit...

Bé, una relliscada la pot tenir qualsevol equipo; a més, el que més compta es l'actitud que va mostrar l'equip i que es bona. En fi, esperem, que dels errors aprenguin.
Salutacions

Jordi ha dit...

Alba, sí, sí, l'actitud és bona, però espero no trobar a faltar els punts al final de temporada!! Preguem!!