dijous, 26 de novembre del 2009

Barcelona ja té la cirereta del pastís.

¡Para la cinta!”, que deia el Butanito. De vegades l’actualitat més rabiosa fa que haguem d’aturar el que estem fent i posar els cinc sentits en el que estem llegint o sentit. Això és el que em va passar a mi quan vaig sentir per la radio aquesta notícia que heu pogut llegir amb anterioritat. Sí senyor! Art, cultura, esnobisme, fusió, modernitat i “coses diferents” reunides sota un mateix sostre. Qui no ha somiat més d’una vegada que un local pogués acollir setmanalment una actuació de la/el Mairena en persona? Si us soc franc, jo encara no ho he somiat, però per si de cas algun dia ho faig, ja sabré on anar.

La Banyera està en negociacions amb els representats d’aquesta curiosa actriu (és correcte anomenar-la/lo així?) catalana per patrocinar les actuacions del dissabte per la nit. El muntatge serà quelcom semblant a la Mairena sortint d’una banyera plena d’aigua (ella la vol calenta, però jo dic que ha de ser freda per fer honor al nom del bloc) amb un bikini (de pernil i formatge, no us feu il·lusions que llavors és més car) i dient una frase similar a aquesta:



Barcelona quedarà doncs encabida des d’aquest dissabte dintre de les ciutats més glamouroses que es fan i es desfan. Per què això és bo per la ciutat: vindrà gent de fora (d’Hospitalet, Santa Coloma de Gramanet i, possiblement, de Sant Carles de la Ràpita), el panorama cultural del Grec s’ampliarà amb noves propostes i fins i tot, Barcelona podrà optar a organitzar de nou el Fòrum de les cultures (diferents, evidentment). De totes totes és una opció en la que tots sortirem afavorits.

Ah! S’accepten currículums. L’Alex i servidor ja l’hem enviat. Potser fem un duet còmic com el que formaven Tip i Coll, Martes y trece o los Morancos. O un mix dels tres alhora.

Pels més agosarats, us deixo aquest regal:

11 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Em sembla que el Sr. Millet ja havia contactat amb l'artista per què fes una actuació al Palau de la Música (abans Catalana).

Clidice ha dit...

en el primer vídeo he pensat en Miss Peggy dels Muppets i ara ja no la/lo podré veure de cap altra manera. Caxis quines bromes que ens fa l'inconscient :P

Anònim ha dit...

Es pot degradar més la ciutat després d'això?!

Alex. ha dit...

Actes com el de la Mairena són un clar I+D, valor afegit de l'empresariat català, el Silicon Valley de Barcelona.

Si us plau Jordi, linkans l'entrevista del Versió RAC1.

sànset i utnoa ha dit...

No sé per què, sospito que els de la Ràpita vindran acompanyats per uns quants caveros i algun cananeu. Molt d'ull!

*Sànset*

Jordi ha dit...

Martell de Reus: imagino que el catxé de la Mairena era massa alt i per això no va anar... El que cobra ella més el que cobra el Millet (comisions diverses), una mica car...

Clidice: ara em sap molt de greu! No vull ser el culpable d'aquesta assimilació!! ;-)

Albert B. i R.: home, el Paco Porras i el Jorge Javier Vázquez també podrien obrir més locals, no?

Alex: Silicon Vallley ho dius per la quantitat de silicona del subjecte? Sí senyor, I+D jajaja jo no ho hauria dit millor! Dissabte tots a la inauguració! Si no hi vaig és que, o no m'he recordat o estic malalt... Ah!! No, no puc, que vaig a fer la Matagalls-Granollers... Catxis, no me'n recordava!!

Sànset: ara mateix aviso a la Mairena...

Toni ha dit...

bueno jordi... en les nostres prospeccions culinaries clandestines ja ens hi deixarem caure!!

Jordi ha dit...

jajaja sí, sí, a veure què veiem per allà!

Garbí24 ha dit...

Si la mires com a dona es fatal i si com un home pitjor i si com a travesti fot pena...no entenc com encara hi ha gent que esgasta els diners amb veure fenomens com aquest.....

Alex. ha dit...

Mata-Grana... estil clàssic o amb GPS??

La meva porra pel Barça-Madrid és un 5 a 0... sense contemplacions, a lo Mairena!!

Carmen I+D... pels premis Princep d'Asturies!!

Hipoteques i Curriculums... fins la tomba!!

Jordi ha dit...

garbi24: crec que hi ha gent per a tot, i com a tal, personatges d'aquests. Són necessitats de la societat, que diguem...

Alex: Estil clàssic, del de tota la vida. Seguint senyals i cintes!
La meva porra un 3-1. Els cinc gols ens els guardem per la tornada!
Primer, el Princep d'Astúries pel Kilian Jornet, després per ella/ell.
No dubtis que la hipoteca l'estaràs pagant fins que et moris! ;-)