dimecres, 11 de novembre del 2009

El dia en que el Barça fa el que hauria d’haver fet el Madrid i el Madrid el que hauria d’haver fet el Barça.

Ahir, començava a veure el partit del Barça amb un somriure sorneguer als llavis, després d’haver vist titulars com aquests a les portades digitals dels diaris de la gran capital.

De nou, ridícul espantós (un altre) de l’armada invencible blanca, del planter dels tres-cents milions d’euros, de l’equip del vamos-a-ganarlo-todo. En fi, del projecte 2.0 del totpoderós Flo, que ahir ja havia confessat en una entrevista a Cuatro que no seria un fracàs no guanyar cap títol. I té raó, no seria un fracàs, seria una presa de pèl i una hecatombe monumental.

Però bé, ara que ja m’he recreat una miqueta en el mal aliè (és que n’hi ha per això i per molt més) dir que ahir els papers van estar canviats entre el Barça i el Madrid. L’un va fer el que hauria d’haver fet l’altre i l’altre el que hauria d’haver fet l’un. I és que el final, em va saber greu que la Cultural marxés del Camp Nou amb una maneta. Què voleu que us digui, jo també albergo una petita part de compassió. Crec que l’u a zero l’haguéssim signat tots els culés i aquí pau i després glòria. Vist el que hem vist, però, ja m’està bé. No hagués canviat l’u a zero del Barça pel cinc a zero del Madrid, ja que hagués certificat la classificació galàctica. I al Madrid, ni aigua. Caca. No es toca! Són l’enemic!

Ara només resta esperar plàcidament el sorteig de vuitens de final asseguts al sofà i amb la satisfacció del deure complert (que deia el Butanito). Uns riuen, els altres ploren. Uns encara aspiren a tot, els altres no. Uns tenen cantera, els altres no tenen ni diners a la caixa. Uns encara són els millors del món, els altres encara no són ni els millors en res. Bé, sí, en fer ridículs.

25 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostres, Jordi!! :-)) M'ha fet moltíssima gràcia veure les dues portades d'AS i MARCA perquè vas fer exactament el mateix que vaig fer jo!!

Vaig entrar, vaig veure què deien, li vaig dir a Josep Lluís, varem somriure i ens varem asseure còmodament a gaudir del nostre Barça.

I bé, a mi em va fer gràcia que nosaltres els hi demostressim als "galàctics.2" que SÍ que es poden marcar 5 golets a casa a un equip de 2a. B. i, a sobre, tan sols en 45 minuts :-))

sànset i utnoa ha dit...

Al final resulta que ens donarà més alegries el Mandril que el Barça...

*Sànset*

Mercè ha dit...

Realment ahir va ser una nit per disfrutar.

Abans de començar els partits ja estavem contents, doncs teniem bastant clar que el Madrit no podria fer-ne cinc, i que el Barça passaria a vuitens.

Però es que al acabar els partits, ja no estavem contents, estavem EUFÒRICS!!!

neus ha dit...

resum del que va passar ahir:

el Barça va fer en vint minuts el que el madrit no va aconseguir fer en més de 90.

no hasse falta dessir nada más.

Jordi ha dit...

Assumpta: el Madrid encara, per desgràcia seva, s'ha de fixar amb nosaltres per gairebé tot!

Sànset: no, no fotem! Però sempre ajuda!

Mercè: jo no tenia tant clar que no en podien marcar cinc a Madrid. Tot depenia de quan cauria el primer gol.
Ahir, doble alegria... o EUFÒRIA!

Elur: pos no digo nada más!

Clidice ha dit...

Va ser divertit el madriT ahir :P vam riure molt, si no fos ben trist veure tots aquells milions amb potes fer el que van fer al damunt de la gespa. I el Barça va fer el que havia de fer: perquè els nostres milions amb potes han de demostrar a cada partit el perquè cobren. Al rival, dins del camp, i dins de les regles: ni aigua! (bé, aigua si, va :P)

Alba ha dit...

Es veritat que fa pena que la Cultural Lleonesa s'endugués una maneta del Camp Nou, pero per l'equip li va anar molt bé. Bojan es va treure un pes de sobre després de no marcar desde la primera jornada de lliga, l'equip va recuperant bones sensacions poco a poco, després de les ensopegades amb el Rubin Kazan, y Leo Messi està recuperant l'ànim després de les cr´ñitiques ferotges dels mitjan argentins. En fi, una victoria que només afavoreix al Barça.
Del Madrid, que dir, que van tornar a fer el ridícul. Vaig anar a dormir amb un sonriure de punta a punta de la boca.
Salutacions

kika ha dit...

jo m'ho vaig perdre tot ... quina llàstima!

de fet he vingut a qui per posar-me al dia.

ben fet :-)

neus ha dit...

ostres! m'he descuidat d'un detall que ahir em va agradar taaaaaaaaaaaaaaaant!

que maco que queda l'Andrés Iniesta amb el braçalet de capità! quina elegància, quin 'porte', quin tot!!!

;)

Jordi ha dit...

Clidice: no et negaré que va ser divertit, sí! Els bons jugadors ho han de demostrar jugar, no cobrant!

Alba: I tant que va anar bé! Una golejada sempre va bé! Per qui la fa, és clar! Espero que Messi trigui dies en anar amb Argentina, perquè, pobre, tornarà de nou desmoralitzat. Entre tots l'hauríem de retenir aquí i que no s'escapi!
Em sembla que aquesta nit tots hem dormit molt plàcidament...

Kika: veig que ahir l'agenda no et deixava un forat per veure el Barça! Merci per confiar amb la Banyera!

Elur: oh i tant! I a més a més ahir, crec, que va jugar el millor partit de la temporada. Crec que el tornem a tenir en forma de nou! Que es preparin!

Garbí24 ha dit...

420 milions d'euros contra 1,2 milions i fer el que varen fer 'hi ha per riure i molt més....ara ens tocarà a nosaltres el grandios Alcorcon?

Alba ha dit...

Per cert, un nou apunt. Et sorpren que el desastre s'escenifique amb Raul. La veritat es que se l'estan intentant carregar i no sap com. Amb els dos diaris mostrant ell com la imatge de la derrota com si fos ell el culpable.... o es que del Madrid només ell té els "collons" de poder defendre amb dignitat la samarreta... en fi, per reflexionar.
Punt i apart, les declaracions del dirigents sobre les crítiques del aficionats a l'equip. Només han durat 15 segons, etc. PATÈTIC!
Una mica més de ser capaços de reconèixer les coses mal fetes.

Sergi ha dit...

Només no estic d'acord amb tu en una cosa. D'acord que els pobres de la Cultu no es mereixien això, però un bon grapat d'aficionats van anar al camp a passar-ho bé, i molts altres vam perdre 2 hores de les nostres vides en veure el partit a la tele. Tots volíem veure espectacle. Si n'haguéssim fotut 10, millor que un 1 a 0 i un partit per adormir-se.

Però t'explicaré la diferència. El Barça li pot fer 10 a la Cultu i no passaria res, només que dirien que aquest equip és una piconadora. Això és perquè els del Barça es van deixar la pell al camp, com sempre. Robaven la pilota constantment, pressionaven a mort, defensaven com si fos una final, no van deixar cap detall a l'aire. Talment com si fos un partit de Champions o un partit important de lliga. Això és dir 'ei nois, sou de dues categories per sota, però no ens refiem ni un pèl de vosaltres i anirem a totes. Si us perdem el respecte ens la fotreu, així que marica l'últim'. Amb perdó per això de marica com a cosa dolenta, però és una cosa que es diu.

I així és el Barça, respectuós amb qui juga, i per això han de seguir anant a sac i si se'n poden fotre 5, millor que 4. Tothom va veure la diferència que hi havia, era evident. Però no van sortir a passejar-se i van fotre 5 golets perquè els altres eren dolents. Van sortir a guanyar-se les garrofes, i la Cultu ho va fer tan bé com va poder, un bon partit per part seva. Que no estigui a l'alçada no és culpa del Barça, ells han de fer la seva.

I no sé per què a casa teva em surten aquests comentaris tan llargs, si total, només volia dir que no estava d'acord amb una cosa...

Andrea. ha dit...

Jo me'n vaig anar a dormir que el madrid encara no havia acabat, i ja me'n vaig anar contenta. (Aquest cop, la febre va poder més que el meu esperit culer), i aquest matí m'he alegrat moltíssim al veure els resultats i veure les jugades dels nostres canterans!!!!!

Ara, a veure qui toca a la següent ronda.

Les declaracions del Florentino, no tenen nom, jo sóc del Madrid i sento això, i m'entrarien ganes de carregar-me el president.

ddriver ha dit...

l'Alcorcon al Gamper!!!!!!!!!

joan ha dit...

L'eliminació suposa una avantatge pel Madriz: ara es podran centrar en perdre ràpidament la Copa d'Europa i la Lliga.
Ban per bon camí. Aquest any aconseguiran un TRIPLET!
(de derrotes, je, je...)

Met ha dit...

A cop de talonari es fitxen grandíssim jugadors capaços de fer les mil i una... però no es fa un equip. Un gran jugador no serveix de res si no se sap coordinar amb la resta dels 10 que hi juguen.

M'alegro que per fi la bona feina, l'esforç i les bones maneres es vagin imposant a la xuleria i prepotència de cartera plena.

Una bona metàfora del que ha de fer la societat si vol sortir de la crisi que ens està ofegant. Pencar de debò i deixar-se de focs d'artifici.

Jordi ha dit...

garbi24: home, m'agradaria que ens toquès, sincerament. Llavors podríem saber el nivell real dels dos equips. ;-)

Alba: El Raúl és potser qui fa més (o intenta fer) i a qui li dol més aquestes derrotes (va, incloc al Cassillas també). Però com que és el capità i símbol blanc per excel·lència, se les emporta totes ell.
El Bernabéu va ser un clam contra l'equip i l'entrenador! Si ho volen amagar, allà ells...

XeXu: Bé, t'ho puc acceptar i tens raó.
El Barça, i tens raó, jugui amb qui jugui hi posa ganes i futbol. I evidentment, no són últims... ;-)
jajaja la Banyera és font d'inspiració barcelonista. No hi donis més voltes!!

Luthien: el Barça últimament només ens dona alegries (i algun patiment a la Champions) i fa que poguem anar a dormir tranquils!

ddriver: jo també ho havia proposat...

joan: jajaja bona observació, com sempre! Jo li diria triplet de fracàs als asos (que diuen que han fitxat).

Met: Benvingut al bloc! Totalment d'acord, i per mostra, el Barça. Grans jugadors, però conjuntats.
Bon apunt aquest de la crisi. N'hauríem de prendre nota tots plegats.

Assumpta ha dit...

Ja ho diu el gran Dani Alves:

"La gente cree que ganar un triplete es como hacer una barbacoa en casa..."

Aquests merengues es pensaven que aquest any el farien ells el triplet jajaja

Visca Alves!! M'encanta aquest jugador!! :-))

gemma ha dit...

sí, sí totalment d'acord Assumpta
visca l'Alves!!!

Jordi ha dit...

Assumpta: L'Alves és un noi assenyat!

Gemma: veig que a la Banyera es cita l'Alves i apareixes tu... Telepatia?

Assumpta ha dit...

És molt fan de l'Alves la Gemma? :-)
Jo també!! jejeje

Jordi ha dit...

Uff! De les que més! Dius Alves i ja riu...

Anònim ha dit...

Tomaaaaaa fa dies però sempre s'agraeix, jo estava segur que tirarien endavant eh, tot i això no ho veig del tot clar l'estat de forma dels nostres, però hi deien la pell nano!

Jordi ha dit...

sí, sí, de la pell que s'hi deixen no ens en podem queixar. La Champions la veig factible, però haurem de suar sang...