dilluns, 30 de novembre del 2009

Èpicament memorable.

Sí senyor! Setmana gran tancada amb dues grans victòries. Una incontestable contra l’Inter i una altre plena d’èpica, entrega i lluita, la d’avui. M’agrada guanyar així, i més al Madrid, però coi com es pateix! M’he mossegat les ungles, els dits, les mans, els braços, les cames i els peus. Fins i tot he mossegat al senyor que tenia al costat. Però ho ha entès, tots som del Barça i les penes, les alegries i els patiments són compartits. I es que per lluir (títols) s’ha de patir. I avui això ho hem fet de sobres!

Si ens ho mirem fredament (impossible fer-ho dintre del bar a causa de la calor asfixiant que feia i l’ambient viciat de tabac i alcohol que hi havia), el Madrid ha estat un gran Madrid (potser dels millors que ha passat darrerament pel Camp Nou). De fet, ha tingut grans ocasions per marcar, però un enorme Valdés i un èpic Puyol ho han impedit en cinc o sis ocasions. També penso, per altra banda, que la primera part l’hem regalada. M’he passat els quaranta-cinc minuts buscant el davanter centre del Barça. Arribàvem fins la línia de fons, centràvem i no hi havia mai ningú per rematar. Però bé, tot es perdona, que voleu que us digui.

Aplaudiments a l’equip (a tots). Aplaudiments perquè malgrat jugar amb deu homes durant la darrera mitja hora (degut a l’expulsió de Sergio B.) no hem renunciat al nostre joc. Aplaudiments per les grandioses intervencions de Valdés. Aplaudiments per la categoria immensa de Piqué. Aplaudiments per la lluita d’Alves. Aplaudiments per un gran Abidal (probablement el millor des de que està al Barça). Aplaudiments per Xavi, per com la remena. Aplaudiments per Iniesta, pels seus regats. Aplaudiments per Sergio B., que creix a passos de gegant (sí, l’expulsió ha estat justa). Aplaudiments per Keita, que s’ha buidat i ha fet les faltes precises en els moments precisos. Aplaudiments per Messi (malgrat que ha fallat a les acaballes ben acaballes una ocasió claríssima que ha tret Casillas amb els peus) que ha fet alguna que altre dolenteria amb la pilota als peus. Aplaudiments per Ibrahimovic, per obrir la llauna. Aplaudiments per Henry, perquè també ha lluitat com el que més i avui sí que se’ls ha merescut. Aplaudiment pel profeta visionari que tenim a la banqueta, per com llegeix perfectament els partits, sobretot amb l’entrada d’Zlatan i el seu gol cinc minuts més tard. Aplaudiments per l’afició que avui ha tornar a respondre. I aplaudiments, i aquesta vegada em poso dempeus, per l’èpica de Puyol impedint remats de maneres inversemblants. Tenim Puyol per estona!

I, per si algú ho dubtava, de nou líders, i la pressió per Cristianín i companyia. I no us deixeu enganyar per la premsa merengue. Sí, un gran Madrid, però el Madrid dels tres-cents milions no va ser capaç de marcar-li un gol al Barça jugant amb un home més. Visca el Barça! Que cony, avui hem vist un partidàs!

Ah!! I el dia que el Barça complia 110. Què més es pot demanar?

19 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Vaja sí tens raó. Sobretot amb això; els mandrils han estat incapaços de generar perill jugant amb un home més. Potser és perquè són un equip petit farcit d'estrelles, però que només sap jugar com un equip petit. Sort que no sóc del Mandril, perquè em cauria la cara de vergonya només de pensar que no han fet res per aprofitar el regal a lo Henry que els ha fet en BusiSolutions2!

*Sànset*

neus ha dit...

ummm que Don Andrés fes un golet? jejeje
Grans frases d'ahir:
'Al Madrid le hemos roto el retrovisor' - Alves
'No han sigut millors que nosaltres' - Pep
Pregunta a Pellegrini: 'la entrada de Ibrahimovich al campo ha cambiado el partido?'
Resposta de Pellegrini: 'No. Ha marcado un gol pero no ha cambiado nada' - encara ric.
'Se pusieron con el marcador a favor sin que ellos lo esperaran' - Pellegrini.
Aisss... vaig riure molt en la seva roda de premsa!
'Me voy contento' - Valdano.

I sí, Puyol va fer un partit impressionant, però Piqué no es va quedar gens enrera! que gran!!!

Algun dia l'Ibra tancarà els braços per abraçar els companys tot celebrant un gol i se'ls trobarà buits de tant alt que és!!!!!!!!!!!!

Visca el Barça!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toni ha dit...

messi aplaudiments?? jo segueixo en la meva línia!!

Clidice ha dit...

hem guanyat, no ha estat un "chorreo" però millor així, que menja més la moral. Ni jugant bé poden guanyar-nos :)

ddriver ha dit...

totalment d acord menys amb l Henry,ja podria vindre el Milan i comprar-lo per el seu cementiru d elefants, esta mes acabat que l estrellita castro

Jordi ha dit...

Sànset: ara que ho dius, últimament sembla que els jugadors del Barça la toquen molt amb les mans... ;-)
Sort en tenim de ser del Barça, perquè ser del Madrid avui, ha de ser mooolt dur!

Elur: La frase del Pelegrini, boníssima. Bé, només els ha marcat el gol de la victòria... I no, no ho esperavem pas. Què va, nosaltres juguem per no marcar gols!
Piquembauer ahir també va jugar de cinc estrelles. Tenim la millor parella de centrals del món sencer!!
Viscaaaa!!

Toni: va, no siguis cruel ni dur! Que ahir el Messi també va contribuir a la victòria!!

Clidice: siiii! Ni jugant mitjanament bé, diria jo! I jugant contra 10 durant mitja hora!

ddriver: Que dubtes que l'Henry no acabarà al cementiri d'elefants fent parella d'atac amb el Ronaldinho? ;-)

Assumpta ha dit...

Ai quina festa d'aniversari tan maca!! Oeeeeeeee oeeeee oeeee :-))

D'acord amb tot el que dius!! :-)

Però ara tu que fas sense braços i sense cames? jajajaja

Jo tinc el costum (potser semblarà estrany) quan fan un partit important, agafo la llana i les agulles i vaig fent mitja, que relaxa molt... doncs bé, al darrer quardt d'hora les mans em suaven i no podia fer anar les agulles i ho vaig haver de deixar!! I això que només l'escoltàvem per la Ràdio!! :-))

I boníssim el comentari d'Elur amb les declaracions!! juassss

Garbí24 ha dit...

Estem encarrilant un altre any epic...del gran barça que tenim ara per ara, esperem que no canviem la trajectòria

pati di fusa ha dit...

i memorablement èpic!!!

alba ha dit...

Apludiments i més, per PUYOL

Alba ha dit...

Un senyor partit, la veritat es que es va patir, pero això ja es un ingredient dels clàssics. La veritat es que ara ja no dubtaré mai més de les alineacions de Pep. Davant l'inter em va agafar el pa`nic tenir Messi i Ibra a la banqueta i em vaig equivocar; ahir apostava per Ibra enlloc de Messi i el mestre em va tornar a demostrar que m'equivocaba. El pròxim partit diré amén quan m'0enteri de l'once titular.
Del partti poca a cosa a dir, un magnífic partit des del primer a l'últim minut.
Salutacions

Jordi ha dit...

Assumpta: aquesta Barça ja guanya patint i tot. Un gran partit, però escoltat per la ràdio encara patiries més que jo que el vaig veure! Va ser de taquicàrdia!

Garbi24: tant de bo, tant de bo. Jo amb Lliga i Champions ja em conformo!! Ah! I Mundialet també, que no el tenim... ;-) Em conformo amb poc, no?

pati di fusa: aiiixxx, com m'agraden aquets jocs de paraules.

alba: vols fer el favor de sentar-te ja i deixar d'aplaudir-lo? Des d'ahir que no pares!

Alba: jo tampoc dubtaré, de veritat! Ho prometo i ho copiaré 100 vegades!!
Un partit dels que fan afició!

Albert ha dit...

Totalment d'acord amb això del davanter centre, crec que en principi havia de ser Henry, però tant ell com Messi anaven per les bandes sempre.

Si un equip amb C.Ronaldo, Benzema, Higuaín, Raúl, Kaká,... ha de jugar a la defensiva és que alguna cosa falla.
Tens raó, poques coses més es poden demanar.
Adéu!

Jordi ha dit...

Albert, doncs si jo tinc raó, tu també en tens... ;-) Últimament el Madrid sempre ve aquí amb por i a jugar tancats. Aquesta és la grandesa del Barça! Ara, allà a casa seva hauran d'anar a pels tres punts i llavors els tornarem a enxampar com l'any passat!

kweilan ha dit...

Va estar superbé i visca el Barça!

Sergi ha dit...

Ni el Madrid va jugar tan malament com diuen, ni el Barça tan bé com diuen. I tampoc va ser un duel espectacular, però és el que s'espera d'un derbi, que és el que va ser, un partit en el que els dos equips controlen i saben el que fan, hi havia igualtat i alternatives, i havia de guanyar qui tingués la sort de marcar. Podien haver estat ells. Però vam ser nosaltres. I després de l'expulsió, això sí, molt seriosos, ordenats i treballadors, van defensar el resultat com males bèsties, cal felicitar-los per l'esforç.

Altres comentaris:

- A Alves i a Sergi Busquets els venen una mica grans aquest tipus de partits. El primer es posa molt nerviós, tot i que ha de jugar. El segon necessita encara rodatge, encara que no ho sembli. Amb Touré hagués anat millor.

- Ahir Puyol em va fer creure en poders superiors. Si els que acabo de dir un partit així els ve gran, a Puyol i Valdés sembla que el necessitin per donar el millor d'ells mateixos. Puyol va ensenyar a Piqué que encara no se'l traurà de sobre. I Valdés... serà el que vulguis, de vegades cantarà, potser no és com en Casillas... però tenir un porter que en els derbis i les finals es concentra i et salva sempre, sempre, sempre... no té preu.

- Veus per què a l'Ibrahimovic no se li havia de dir Zplatan?

Jordi ha dit...

Kweilan: Visca, visca!

XeXu: Sento contradir-te, però el Barça després de l'expulsió no es va defensar! Sí, el Madrid va atacar, però el Barça no va renunciar al seu estil de tocar, tocar i atacar.
Això de l'Alves ho comentava també el dia del partit. Surt massa revolucionat al camp. Tens raó!
Totalment d'acord amb això del Puyol i en Valdés.
Reconec l'error i escriuré 100 vegades: "No tornaré a dir a l'Zlatan Zplatan...". ;-)

Sergi ha dit...

No, no m'has entès, no he volgut dir que anéssim a defensar el resultat, simplement que vam ser capaços de fer-ho, i si va ser així va ser justament perquè no ens vam tancar i vam fer el nostre joc, és clar. Si Messi (Pilota d'or) gairebé fa el segon amb 10!

Jordi ha dit...

Ops!! Perdoni mestre! jejejeje Doncs llavors no puc fer res més que donar-te la raó.