dimecres, 4 de novembre del 2009

Marcador glaçat.

El marcador, glaçat: zero a zero inicial. Servidor, glaçat (malgrat que per solidaritat m’havia posat la bufanda, la gorra de llana, els guants i les botes d’anar per la neu). Els meus ànims, glaçats, perquè això, companys i sentint-ho molt, no va bé. Ho sento! No puc fer-hi res, però el meu culé pessimista surt de dintre i em fa dir aquestes coses. Sembla, tot plegat, d’acudit. A mi em diuen que el Barça no serà capaç de guanyar en dos partits a un equip que es diu Rubin Kazán (el nom ja és graciós de mena), que té un entrenador que els partits els veu amb un rosari entre les mans, que el seu jugador estrella es diu Chori i que té un porter que podria fer d’espia rus d’aquells que porten gavardina amb el coll alçat i les mans a la butxaca en qualsevol pel·lícula del James Bond, i li dic que molt bo l’acudit, però que anem per feina que això s’ha de guanyar. I precisament ha estat el que no ha fet el Barça: guanyar. I la cosa, mica en mica es va complicant. Ara ja només hem de guanyar els dos partits que ens queden... Fantàstic! I vagi per davant que el Barça és capaç de fer-ho. Faltaria més! Som els actuals campions d’Europa i tricampions de tot.

La història del partit ha estat la següent: un rondo constant al mig del camp (aquesta part la vam guanyar, la del rondo) per part del Barça, i els contraris no ens la prenien ni volent. És més, no volien prendre’ns-la Ja els estava bé, perquè l’empat ja els hi estava bé, també. I així, amb una mena de futbol de les cavernes encara han tingut dues oportunitats claríssimes per marcar (gran Valdés avui també). El Barça, n’ha tingut cinc, però la punteria estava desviada. Així que, resultat inicial i fi de la història. O de la telenovel·la, millor dit. Perquè la cosa està més enredada que qualsevol serial d’aquest que fan al migdia.

Resumint i per acabar. El Profeta Pep diu:

És a dir, que ja ens podem arremangar i anar per feina o això s’acaba aquí. Servidor, no ho veu gens clar...

EN POSITIU.
Zlatan, que, incansable, va intentar crear perill i participar.

Doncs que no vam perdre, perquè també hagués pogut passar.

EN NEGATIU.
Messi, que les va veure quadrades.

La falta de punteria. En un partit d’aquestes característiques on les ocasions es compten amb els dits d’una mà, s’ha d’estar més fi. Molt més fi.

15 comentaris:

ddriver ha dit...

tots els cules pesimistes estan sortint de dins nostra.
Pero te una solucio,aquest ivern fitxar un noi que juga al Inter i es diu Eto'o diuen que es molt bo i fa gols en partits aixi

pati di fusa ha dit...

ai, jordi, no vaig poder veure ni escoltar el partit. tenia classe. en un altra ocasió hauria estat pendent de com anava, m'hauria interessat per saber com s'havia acabat, però ahir no. com tu, pensava que guanyar-lo havia de ser un pur tràmit. així que me'n vaig despreocupar.

i avui... desencisada, amb el derrotisme culé aflorant perillosament, he corregut cap a la banyera, per sentir-te dir que no passa res, que vam fer un bon partit, que només falta acabar de greixar algun cargol, que això està fet. que som un equipàs, home! però... ai, quina aigua més freda!

bé, hem de treure l'optimisme com sigui, i com segur que sabrà fer el nostre gran mestre pep. i esperem que al final, l'acudit (boníssim, per cert) no ens arrenqui un mig somriure amarg, sinó una gran riallada esclatant d'alegria.

Jordi ha dit...

ddrive: o millor encara, podem repescar l'Alexanco com a últim recurs per partits així?

pati di fusa: encara estic glaçat. No puc more els dits i escric amb la punta del nas. L'aigua segueix sent freda i em sembla que m'hauran d'amputar tres dits del peu. Quina am-PUTADA! Això del Barça, també!

Alba ha dit...

La veritat es que no s'esperava aquest empatat glaçat; en fi, a jugar-s'ho a cara o creu en els dos partits que queden. Esperem que els jugadors facin cas al seu míster.
Salutacions

Assumpta ha dit...

La culpa de tot és de la Selecció argentina!!

Ens han desmoralitzat en Messi, li han dit que és dolent i que no val per res... i aquí tenim el resultat: El xiquet ha perdut la confiança en sí mateix!!

Fora totes les seleccions excepte la catalana!! :-)

Jordi ha dit...

Alba: si no és així, ens haurem d'assegurar la Europa cup!!

Assumpta: no sé si està desmoralitzat, però realment no li surt res. Alguna cosa haurem de fer!!
L'últim comentar m'ha agradat!! ;-) Però llavors, contra qui jugaríem??

Assumpta ha dit...

Ostres... bona pregunta... mmmm

Oi que no tenim jugadors asiàtics? d'Austràlia i Nova Zelada tampoc... jeje

Doncs aquests llocs SI que poden tenir seleccions :-))

Mr Towers ha dit...

bue, ja es veia quan el sorteig que les passariem putes amb tants russos, així que ahir no em vaig decepcionar tant.

'ta xunga la cosa, sí, però pitjor estavem a Stanford Bridge el 90'

In Pek We Trust

ddriver ha dit...

ja doncs fem-la gran i resucitem a CANITO que HH va utilitzar de davanter centre un dia a Valencia. l'hi va dir i el va fer creure que ell seria un gran davanter centre, millor que central, va sortir a Mestalla i em sembla que els hi va fotre ell sol 3 roscos, vam guanyar 2-4 crec recordar

ddriver ha dit...

ja doncs fem-la gran i resucitem a CANITO que HH va utilitzar de davanter centre un dia a Valencia. l'hi va dir i el va fer creure que ell seria un gran davanter centre, millor que central, va sortir a Mestalla i em sembla que els hi va fotre ell sol 3 roscos, vam guanyar 2-4 crec recordar

Jordi ha dit...

Mr. Towers: oh i tant que estava cru al camp del Chelsea. Ara tenim molt més marge, però mica en mica en l'anem reduïnt... Espero no haver d'anar al camp del Dinamo amb l'obligació imperiosa de guanyar. Crec que el meu cor no ho aguantaria!

ddriver: tens el seu telèfon?? ;-)

òscar ha dit...

Malauradament Canito (José Cano, sense l'Ortega) ha deixat eixe món, Jordi.

Per tant, aquesta opció hem de descartar-la i cercar altre tipus de solucions de l'estil 1) entrepà de carn arrebossada i 2) entrepà de carn arrebossada.

Cremar talismans de bones a primeres em fastidia. Molt!

Eloy ha dit...

Gran Valdés. Fins quan aquest porteràs no tindrà el reconeixement que es mereix.
Jo no vaig poder veure el partit, ja que entre el meu adsl i rojadirecta.com es van encarregar de fotre'm, però per la ràdio semblava que dominàvem i marcaríem ràpid. Però quan no es va obrir la llauna la primera part ja es veia que seria un patiment, com van ser els darrers minuts. Sort que el Márquez no va cagar-la (ui, em sembla que no va ni jugar).
Quan tots estiguin en condicions, sobretot l'Henry, que les veu quadrades, el nostre Barça serà el de l'any passat (encara que no guanyarem el triplet d'or, podem guanyar el de plata, amb les dues supercopes i el mundialet).
Laporta dimissió, ja.

Jordi ha dit...

Òscar: en breu rebràs a casa teva, i subvencionat per la Banyera, deu quilos de carn de vedella, dos bosses de pa ratllat i trenta dotzenes d'ous. El pa, compra'l tu que sinó es posa dur.

Eloy: és trist que el Zamora (ja fa dues temporades) no vagi ni de tercer porter de la selecció.
Henry el podem vendre al mercat d'hivern?
Home, alguna coseta més com la Lliga no podríem guanyar?

Assumpta ha dit...

A quina selecció vols que vagi en Valdés... deixa, deixa que està molt bé com està :-))