diumenge, 22 de novembre del 2009

Més del mateix.

Definitivament, això no rutlla. L’equip va tornar a empatar a fora de casa i va tornar a deixar-se tornar a fer un gol (una altra errada defensiva) quan anava per davant al marcador. Ja ens costa marcar gols a la porteria contraria perquè a sobre anem regalant-los a la nostra pròpia. No sé, veig aquest Barça i no el conec. El partit d’ahir em va recordar aquells equips de temporades passades on el Barça no estava fi i on jugar a fora de casa es convertia en un calvari i costava Déu i ajuda guanyar. Ja fa molt temps que dic que aquest Barça no acaba de funcionar. Per què? Doncs perquè:
- És un vull i no puc.
- El bon joc no es veu per enlloc. Només, de tant en tant, alguna espurna que dura dos o tres jugades d’atac.
- Gairebé no provoquem ocasions de gol.
- Els veig desmoralitzats i capcots.
- Messi encara no marca les diferències.
- Iniesta tampoc acaba d’estar fi.
- La defensa no té aquella seguretat ni aquella solidesa defensiva de la temporada passada.
- Desconnexions quan marquem el gol que acaben costant-nos gols dels contraris i tiren pel terra tot el treball fet.

I a més a més, per postres: la grip A s’ha carregat a tres jugadors del Barça, Messi va tornar lesionat de San Mamés i la setmana gran que comencem on Inter i Madrid visiten el Camp Nou l’afrontem sense garanties i sense jugadors (conseqüència del planter curt que ja fa temps que es ve dient). Per posar-se a tremolar! Això sí, qui millor per tirar això endavant que en Pep? Tot el suport per ells, perquè si se’n surt, tornarà a demostrar que és el millor dels millors. Sort, perquè la necessitaràs!

14 comentaris:

Assumpta ha dit...

I de qui és la culpa? de la m**** de la "Roja"... tu mateix ho dius: Iniesta no estava fi, i Xavi tampoc... ara bé, dos dies abans estaven jugant un partit inútil i absurd a Austria... i per què?

Uiiiiii m'estic autocensurant molt, molt, molt per no dir paraulotes, perquè em rebenten, em posen negre aquestes aturades de Lliga perquè tots tornin cansats de fer el paripé amb la selección del Estado español.

Farta, estic farta... molt, molt farta...

Doneu-me un calmant, alguna cosa...

Garbí24 ha dit...

Comencem a treure el "cagometro"...de moment a la lliga no hem preocupa massa...però veig que la champions perilla des de bon principi.
Ja ho sabem, a aquesta casa patir i patir sempre......esperem que afinin punteria doncs oportunitats ahir a la primera part no veren faltar.

neus ha dit...

Estic igual que l'Assumpta. I igual que tu.
I el Barça està desafinat com una mala cosa. Però ningú va dir que seria fàcil.
I el nostre alè el tindran sempre, encara que sigui renegant je.

Sergi ha dit...

No puc parlar massa perquè no vaig poder veure el partit, però el que descrius em sona, i no puc fer més que estar d'acord amb el que ja diuen per aquí. No només 'la roja', sempre que hi ha partits de seleccions el Barça empata (si hi ha sort) i fa un mal partit. Em sembla que si miréssim estadístiques veuríem que és una norma. El consol és que això passava també la temporada passada, i mira com va acabar. Esperem que en aquesta passi igual, però no estic al cas de les notícies que dius de la grip i la lesió de Messi, i cap d'aquestes coses, que és un gran contratemps pel que ve aquesta setmana.

Jordi ha dit...

Assumpta: t'he enviat per correu un tranquimacín... A veure si t'arriba. Veus ja no recordava això de la Roja i és veritat, sempre que hi ha aturada al Barça li passa alguna cosa.

garbi24: un dels problemes, generen oportunitats (no tantes com abans), però fallen. Aquella del Messi a la primera part ha d'anar a dintre! Són coses que marquen el partit.

Elur: suport sempre li donarem. Faltaria més! Confiem amb ells, però la cosa no va bé...

XeXu: a mi tot plegat no m'acaba d'agradar. La temporada passada aquest tipus de partits es tiraven endavant. S'han perdut quatre punts (Ossassuna i Bilbao) que eren nostres! Aquests punts al final de la lliga s'acaben trobant a faltar en cas de que la cosa vagi apretada...

Albert ha dit...

Ei Jordi!
Per una vegada no estic d'acord amb tu..
Que no ens recordem d'on venim? El triplet ja no el farem mai més! La temporada passada ja ha passat.
Per mi tenen la meva total confiança. Recordeu que portem 2 titols en lo que portem de temporada, que pot ser que al desembre caigui el tercer. Digueu-me quants anys el Barça ha guanyat tres titols???
Una mica d'autoestima..

Una abraçada
Albert

sànset i utnoa ha dit...

Ara; a fotre-li collons i a demostrar que valem més que això. Aquesta setmana demostrarem si podem repetir o fem un bluf gran com el Concorde!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Em sento molt tranquil·la... tot el dia que vaig amb un dolç somriure dibuixat a la cara... Serà la pastilleta aquella? :-)

sànset i utnoa ha dit...

Un diazepan ens anirà millor que el tranquimazín! o a llò que es prenia el House, Vicodina, sí sí...

*Sànset*

Jordi ha dit...

Albert: està clar que el triplet no el farem mai més (o costarà molt tornar-lo a fer). Però no sé, no els veig tant frescos com la temporada passada. Falten idees i falten... jugadors!!

Sànset: o el crack del 29! Esperem que no, perquè si quedem eliminats, més d'un estriparà els carnets i ja hi tornarem a ser...

Assumpta: jajaja ja veig que t'ha arribat!

Sànset: tema House, encara no he vist cap capítol... però segur que deu anar bé. Demanaré consell a un parell d'amics que tinc que són farmacèutics a veure què diuen...

Anònim ha dit...

Jo crec en ells, i molt, lluiten, lluiten molt, però les coses no surten bé, i resulta ser que ara enyorarem a l'Eto'o, qui ho anava a dir...però lluiten i no dubto de què en Pep farà el què sigui per continuar amb el nostre Barça... els equips contraris van a mort i no es pot amb tot... ara toca als tècnics buscar alguna solució, i al paio aquell que sempre està a la grada i hauria d'estar controlant jugadors barats i bons doncs fer la seva feina, que els nostres bons ja ho són, o sigui a fer feina, portar algú per les bandes que és el què es va demanar i a continuar lluitant.

Jordi ha dit...

Cesc, imagino que va per l'ex-futbolista del nas llarg?? ;-)
Espero que la lluita (que no la poso en dubte) finalment ens porti bons resultats.

Uri ha dit...

Molt en desacord amb gairebé tot el que has dit. Diumenge debat.

Jordi ha dit...

jajaja ok, ok, diumenge debat!! L'espero amb ganes!