dissabte, 11 de setembre del 2010

No passa res!

Com deia La Trinca, no passa res! Segon partit de Lliga, primer a l’estadi i derrota. Bé, això no és molt normal, però per què no? Pot passar veritat? No passa res! De fet el Barça algun partit al Camp Nou sempre el perd durant la temporada. Doncs aquest any ja l’hem perdut. No passa res! El partit desastrós a casa de cada any en que no surten les coses ja l’hem tingut. No passa res! Que portàvem un any i mig sense perdre a casa, sí. Però no passa res! Que les lligues es perden contra equips com aquests, sí. Però no passa res!

I per què no passar res? Doncs perquè a la banqueta tenim al Profeta, perquè tenim el millor equip del món, perquè aquest Barça ha demostrat sobradament que podem confiar amb ell, perquè, què carai, som els millors i practiquem (normalment) el millor futbol del món!

Ara el que no podem fer és cremar-ho tot. Noooo! Perquè els culés ja ho tenim això. És típic. Ara ens recordarem d’Ibrahimovic (no sisplau!), d’en Márquez (cal?), de l’Henry (tampoc!), d’en Laporta i si és necessari del Hleb. Direm que el Pep ja no és el que era, que el Rossell ens porta malastruc, que jugar tant d’hora resulta que no és tant bo (encara la gent està paint el dinar), que Mascherano no sap de què va la pel•lícula, .... Ho podem fer, sí. Però per què fer-ho si no passa res?

Ànim, culerada, que això ho signa un culé dels pessimistes!

L’APUNT.

Ah!! Al Piqué ja no li diuen Príncep Piqué, sinó el príncep de les tiretes o dels embenats, com vulgueu. Avui, de nou ha tornar fer-se sang. És com un nen petit.

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Penso exactament el mateix que tu, que no passa res :-))

Vull dir que no passa res per perdre un partit a casa, que a tothom li pot passar i que total és la segona jornada...

Però estic empipada, ves... i per què estic empipada? Perquè han perdut a casa amb l'Hèrcules? No, per això no, que no passa res.

Estic empipada perquè això passa després de tenir la majoria dels jugadors decisius voltant pel món defensant una samarreta que no és la meva, cansant-se, lesionant-se, ressentint-se de molèsties i fent el burro per això SÍ QUE ESTIC EMPIPADA.

Ara bé, pel resultat... NO PASSA RES :-))

Jesús M. Tibau ha dit...

tranquil.litat

Clidice ha dit...

val més perdre algun partit ara que no pas cap al final de la lliga, o sigui que tens raó: no passa res (de moment :P)

Garbí24 ha dit...

si estan tots que encara no saben a quin continent estant ni quina samarreta porten, espero que per el madrid ja sàpiguen que el casillas no va amb ells.
No passa res de res, al contrari encara va bé

Sergi ha dit...

El partit d'ahir va ser del tot injust. Es parlarà de que el Barça no estava en la millor forma, que les seleccions pesen, o de que no va sortir res. Tot fals. 75% de possessió, i un domini absolut del partit. Pressió, recuperació de pilota i molts intents. Cert que no va sortir res del tot. Cert que alguns jugadors semblava que no arrencaven, Messi, Iniesta jugaven a ritmes desacostumats. Però el Barça es mereixia guanyar el partit d'ahir, només va faltar la sort que de vegades cal. Entra un primer gol i a l'Hércules li cauen 6. Ahir tot passava factura. Poc entrenament, jugadors cansats, i un rival que no convidava a motivar-se massa. Sense un puntet de sort, res a fer. I no vam tenir sort. Però el Barça va escombrar l'Hércules, i l'Hércules baixarà a segona, ho dic des d'ara.

Mascherano em va agradar. Des del primer dia ha mostrat el que sap, em sembla que es guanyarà l'estimació de tots.

Anònim ha dit...

Una de les prinicpals causes d'aquesta derrota ha estat el viatge que molts jugadors han hagut de fer per a jugar simples amistosos. I aquesta situació es repetirà un cop rere un altre aquesta temporada. Sí que passa, perquè en poques setmanes ens podem trobar en la mateixa situació. I cal trobar-hi remei abans de tornar a caure.

Ferran Porta ha dit...

La cosa aquesta pessimista dels culers és una miiica pesadeta, francament. Jo també penso que, de moment, no passa res; qui ho guanya tot i sempre, a la vida? Doncs això, revulsiu i a per totes!

Jordi ha dit...

La veritat és que no podem començar a ser pessimistes i a dubtar d'aquest equip. En tres temporades amb Guardiola al cap, és el pitjor partit que hem vist, algun dia havia de passar. Anims i endavant.

Albert ha dit...

Millor perdre ara que és d'hora i es pot reaccionar fàcilment.

Tot i que ara que ho dius, potser sí que es va trobar a faltar Márquez ahir... amb ell n'hauríem rebut 5 enlloc de 2.

Piqué es va prendre massa a la valenta allò de "ens hi deixarem la pell".
Adéu!

Clara ha dit...

No passa res, no.. No passa res si no es torna a repetir!
i esperem que així sigui!

jajaj feia temps que no estava per aquest món..!!

kweilan ha dit...

Totalment d'acord.

Jordi ha dit...

Assumpta: sí senyor, gran discurs! Com sempre les seleccions tocant la moral... i alguna cosa més que no és la moral. Les estadístiques dels partits jugats després de seleccions és aclaparant. Villarato!!

Jesús M. Tibau: sí, sí, tranquil·litat! Tornarà el bon joc segur. És més segur que demà dimarts!

Clidice: una altra més a la causa!

garbi24: home, bé, bé... a ningú li agrada perdre, però si és per aprendre la lliçó, ben perdut estigui!

XeXu: Va, va, que tant com escombrar no serà. El Barça no va jugar bé i si el Barça no juga bé li costa molt guanyar. Però no renuncio a aquesta filosofia, que consti. M'agraden els gols i el bon joc. No sé si vam merèixer o no guanyar, sincerament. Però el que sí que és cert que vam tenir tres ocasions claríssimes que si entren estaríem ara parlant d'una victòria del Barça, segur.
Ah!! Sisplau, Abidal no és central!
D'acord amb el que dius de Mascherano. Va a totes el tio!

Albert B. i R.: Doncs el remei no sé quin és. En el moment que et convoquen més de mig equip no s'hi pot fer res!

Ferran: Crec que de culés pessimistes en queden pocs ja! El Guardiola ens ha fet canviar a tots plegats de mentalitat!

Jordi: Sí, és veritat, segurament també el catalogaria com dels pitjors partits de l'era Pep.

Ablert: hahahaha ostres, sí, com a mínim! De fet no me'n vaig recordar de cap dels que no hi eren. Sincerament!

Clara: hola!! Benvinguda de nou! El Pep s'encarregarà de que no es torni a repetir!

kweilan: doncs no hase-falta-desir-nada-más!