dijous, 23 de setembre del 2010

Patiment… i victòria!

Primer partit post lesió Messi... i patiment! Victòria, sí, però patiment! Vaig acabar recorrent aquell costum que fa anys que els culés teníem oblidat i que és demanar l’hora en els diferents formats: expressant-ho amb paraules (“Àrbitre *paraulota*, que ja és l’hora!”, “Vols mirar el *paraulota* rellotge d’una *paraulota* vegada!”, ...) i gestos (aixecant enlaire el braç del rellotge i assenyalant-lo amb el dit índex de l’altra mà). La veritat és que potser no n’hi havia per tant, ho reconec, però el solitari gol que hi havia al marcador i el joc gris semblant al del partit de l’Hércules, feien predir que potser, en una ocasió aïllada (sí, molt aïllada, en sóc conscient) que l’Sporting pogués marcar un gol i que tot se n’anés en orris. Finalment, no va ser així i, l’important, els tres punts es van quedar a casa.

No sé perquè costa tant guanyar els partits de Lliga al Camp Nou. Potser és que estem a començament de temporada i falta forma, falta engrassar l’engranatge, falta polir detalls, falta, perquè no dir-ho, una mica de sort davant de porteria, falta Messi... bé, no ho sé, però no podem passar aquests calvaris home! Que ara estem molt ben acostumats! Que portem anys menjant caviar i ara ens posen un pollastre a l’ast i ja no fem tanta bona cara (malgrat que abans ens el menjàvem)!

Ah! Tres apunts per acabar aquest curt post d’avui:
1)Iniesta ha de jugar al mig del camp.
2)Bojan no pot jugar a la banda dreta perquè llavors Alves no puja.
3)Heu observat el molt que s’assemblen Mascherano i Rossell?

Ah!, no, una altra cosa més! M’ho deixava. Senyor Mourinho, que nosaltres vam jugar contra onze i vam guanyar. Vostès contra nou!! Ho dic per allò que deia que el Barça gairebé sempre jugava contra deu. No s’enfadi, però és per deixar les coses clares que després ningú ho diu això...

9 comentaris:

Ull de cuc ha dit...

Canya al Mou, canya al Mou!!!!!! jeje :)

Assumpta ha dit...

Nosaltres varem anar a sopar fora per celebrar l'aniversari de casament... però, clar, varem agafar el petit mp4 per anar posant de tant en tant en Puyal per saber com anava hehehe...

Detall curiós: Un dels moments en que en Josep Lluís es posa a escoltar i em diu "crec que guanyem... sí, sí, guanyem 1-0"... s'apropa la cambrera i ens pregunta "¿estáis escuchando el partido?" (ella parlava castellà però en tot moment varem demanar en català i li varem respondre en català i ens entenia perfectament) i nosaltres "sí"... "¿cómo van? es que normalmente lo tienen puesto en el restaurante de aquí delante pero hoy no"
"doncs guanya el Barça 1-0"
i ella, amb un gran somriure, apreta el puny i diu "bien!!" em va fer gràcia... no sé d'on era però era ben culé :-))

Quan varem calcular que ja s'acabava varem tornar a escoltar i li varem dir "ja s'ha acabat, hem guanyat... 1-0 només però..." i ella "sí, sí, lo importante es ir ganando" :-))

El partit del Madrid-Espanyol va ser patètic... mare meva, quin penalti! i el fa repetir perquè el pugui ficar!! i jugant contra nou! bah!!!

Garbí24 ha dit...

encara no s'ha de patir, ens falta rodatge, confiança, no fer masses rotacions i pocs invents. Al mou ens l'hem d'anar cruspint de mica en mica sinó no té gràcia

Assumpta ha dit...

Hi va haver un moment que vaig sentir (ja dic que ho escoltàvem a estonetes) que en Puyal deia que semblava que el Barça no tenia sistema de joc i, la veritat, no em va fer cap gràcia...

Pregunto als que el vareu poder veure o sentir tots: És cert això? Hem perdut l'esquema?

Sergi ha dit...

Abans ens fregàvem les mans davant d'un pollastre a l'ast, no saps com! Quan es passa gana, el plat més simple es posa molt bé. Però tenim clar que no sempre estarem menjant magret d'ànec ni foie de fetge d'oca, oi? (és que el caviar no m'agrada).

De totes maneres, el Barça juga bé, i seguiré defensant que contra l'Hércules tampoc no ho van fer tan malament. El domini del partit és tan aclaparador que sempre semblem David contra Goliat. L'autoritat no ens la pot negar ningú. Però estem una mica mancats de cara a porta. La defensa, la construcció i el voltar l'ària es mantenen, però no es creen ocasions massa clares. 6 gols en 4 partit no és un bagatge massa espectacular per un equip amb aquests noms. No és tant que es desaprofitin opcions, que també, sinó que no s'acaben de generar ocasions d'autèntic perill, està costant. Tampoc direm que és un bagatge ofensiu lamentable perquè molts ja voldrien!

El cas és que penso que caldria obrir una mica més la banda. Al Barça només obren la banda els laterals, que ja està bé, però si els dos teòrics extrems fan sempre la diagonal cap al mig, allà es troben amb el fals davanter centre, els dos interiors i l'altre extrem que ha anat al mig també. Ah, i en Piqué també. Massa gent, tenint en compte que també hi haurà un mínim de 8 defenses allà. Veient els darrers partits he pensat que no ens hauria anat malament haver fitxat Mata. No per ser titular, però sí per tenir opcions tàctiques. Si el partit està enrocat pots treure un extrem que t'obri espai. Perquè Pedro, que és l'únic extrem que hi ha, cada cop fa més tasques rotllo Iniesta. Per cert, que Pedro deu tenir moltes pells, perquè se'n deixa una cada partit, quin paio! Una altra cosa no sé, però pencaire ho és un munt.

I per acabar, contestaré els teus tres punts.

1)Hi estic d'acord, Iniesta allà és una contínua pèrdua de bava per part nostre. Si juga d'extrem acaba jugant igualment d'interior. Ja està bé, amb només dos inconvenients, molesta Keita i deixa un espai sense ningú que faci res decent.

2)Pots deixar-ho simplement en 'Bojan no pot jugar'. Tots ens l'estimem molt, però sentint-ho molt, no té el nivell per jugar en aquest Barça actualment. Li falta molt, o està ansiós, o nerviós o què sé jo, però no aporta res, al contrari. Ara per ara, és un insult que porti el 9 del Barça. Espero que la cosa canviï, perquè em sap greu.

3)No ho hagués dit mai, però el que està clar és que Rosell li ha passat el número del seu barber.

Anònim ha dit...

És normal que els pericos estiguin cabrejats. El que van patir va ser un robatori en tota regla.
Sobre el Bojan, té qualitat de sobres per a jugar al Barça. El que passa és que a la banda li costa. Deixem-li temps, posem-lo al seu lloc i rendirà.

neus ha dit...

1-Iniesta ha de jugar. Punt. (jejejejeje)

2-Què hi fa aquest noi al primer equip? no sé, no m'ha acabat de fer mai el pes i no pas pel partit aquest, ja al primer any vaig pensar que es passaven molt amb ell, primer carregant-li la salvació d'un equip que s'enfonsava i després enaltint-lo com si es tractés d'un semi-déu i només perquè fa cara de bledaquearribatardpelspuèstusinos'enteradelquepassa.
3-Què t'ha fet pobre Mascherano???? hombreià! ;)
4-Si 'àsta' els partits del Barça han de ser avorrits jo m'esborro de la lliga.

Bon cap de setmana!

sànset i utnoa ha dit...

L'amic Mourinho, que és un artista...

Avui sí que patirem. Tranquimazins a la taula del menjador, pel que pugui ser!

*Sànset*

Albert ha dit...

Sense patiment no hi ha eufòria.

Últimament el Barça perdona massa ocasions i els rivals cada cop coneixen més el nostre estil de joc.

Totalment d'acord amb els dos primers apunts tàctics, i sobre el símil Sandro-Mascherano... un pèl forçat però potser sí que s'hi assemblen una mica.

Avui el Barça ha tornat a jugar contra 10... Mourinho tenia part de raó.
Adéu!