dilluns, 6 de setembre del 2010

Reverte, no podràs amb nosaltres!

La història comença dimecres passat amb aquest post, on parlava de que L’Arturo Pérez-Reverte no m’acaba d’entusiasmar. Doncs bé, a partir d’aquest fet, d’aquesta (sincera) opinió, han succeït tot de fets paranormals a La Banyera. M’explico: el marit de l’Assumpta ha escrit un comentari criticant aquest senyor i el comentari... se borra sol! Desapareix! Paff! Com per art de màgia! Però això no és tot, però l’Assumpta ha decidit posar-ho ella amb el seu perfil i també desapareix! I aquí no s’acaba tot, perquè la germana de l’Assumpta també l’ha intentat posar i res de res!

No sé quin tipus de màgia practica aquest home, si pertany al club Bilderberg (format pels homes més poderosos del planeta), si és de l’Opus o si coneix en Florentino Pérez, però, Reverte, siguis on siguis, escriguis on escriguis, facis el que facis, sàpigues que no podràs amb nosaltres. Per molt que intentis fer-nos la guitza, que em manipulis el bloc, que el teu estil sigui “carregat i carregós” (Josep Lluis dixit), que escriguis articles com aquest (gràcies Elur), no podràs! Caurem, sí, pot ser, però ens aixecarem, i, com diu el Pep... tornarem a vèncer! Tens les de perdre! Som, per poc que t’agradi, catalans dels bons!

15 comentaris:

Sergi ha dit...

A veure, anem a provar si és que no es pot criticar públicament a aquest tio, perquè salten les alarmes i s'esborren els comentaris. Provem:

Reverte mamón, surt del teu amagatall que els lectors de la Banyera et trencarem les cames, i exepcionalment, els braços. A veure com escrius després els teus llibres de pacotilla.

A veure quan dura.

Assumpta ha dit...

Jajajaja si ja m'estava partint de riure amb el post "en sí", el comentari d'en XEXU "fent la prova" a veure si li desapareixia el comentari ha estat la cirereta ;-))

Va ser veritablement paranormal, increïble... jo al final pensava que el post rebutjava la meva IP però quan li vaig demanar a la meva germana si ho podia posar ella, des del seu ordinador, a Barcelona, i vaig veure que també desapareixia quasi que feia por, eh? ;-))

Jordi, trobo que ets molt valent fent un post així, anant "directament" a encarar el problema :-DDD

Garbí24 ha dit...

Al primer click de comentari ja m'ha donat error......a veure si aquest senyor realment s'anomena Reverte Google?

kweilan ha dit...

El del XeXu no s'ha esborrat de moment.

Agnès Setrill. ha dit...

Fa anys que el segua i m'agradava fins hi tot, sobretot les seves novel.les, però ja en fa que va començar a "perdre" i ara ja no en llegeixo res.

Anònim ha dit...

El del XeXu no s'ha borrat. Però segons la nova Llei Sinde el seu bloc perillaria. Si li clissen, encara li tancarà un jutge!

Mon ha dit...

jo ull provar...
Reverté, nas de paper!

neus ha dit...

amb tites carmelloses d'aquestes no vla la pena perdre-hi el temps.

Núr ha dit...

Jo diria que no n'he llegit res, d'ell... Pel que sembla, no em perdo res, doncs?

Jordi ha dit...

XeXu: hahahaha, molt bo! De moment no ha passat res. Crec, dic crec, que està acollonit!

Assumpta: De moment aquesta nit he dormit bé. Ha fet calor, però bé. Dono un periode d'una setmana de gràcia. Si no ha passat res, llavors respiraré tranquil!

garbi24: Reverte google?? O sigui Tornar-te a veure Google en català?? Aquest és meu... ;-)

kweilan: encara aguanta!! Estem guanyant!

Agnès S.: Bé, bé, tenim un altra adepte a la causa!

Albert B. i R.: ostres, encara el portaran al constitucional i tot, el bloc!

Mon: hahaha vinga, vinga, algú més? Encara duren els comentaris!!

Elur: digues que sí! Avui estem millor??

Núr: no, no, tranquil·la. Res de res! Ahir em vaig acabar per fi el seu últim, "El asedio" i em va deixar, diguem, indiferent. Molta palla per no res!

Núr ha dit...

L'eliminació de comentaris té alguna cosa a veure amb l'ús de paraulotes?

Albert ha dit...

Quina cosa més estranya, no?
En fi, esperarem a veure si el comentari del Xexu desapareix.
Adéu!

Assumpta ha dit...

NUR.- No ho crec... però és que al comentari d'en Josep Lluís no n'hi havia cap de paraulota :-) El pots llegir, posat per mi, absolutament fragmentat, frase a frase, dins del post corresponent d'en Jordi... va ser l'única forma de posar-lo ;-)

neus ha dit...

sí maco, a més m'ha ensopegat la ruixada de l'hora de sortir a treballar el dia que et deixes el paraigua després d'haver-lo passejat durant 10 dies per res... molt guai!! i no és ironia!
gràcies ;*)

Jordi ha dit...

Elur, me n'alegro, doncs. Amb el que t'agrada a tu la pluja!!