divendres, 18 de febrer del 2011

Coitus interruptus.

Estàs a sota d’ella, a gust, mentre t’acaricia amb els seus dits mullats, mentre els fa lliscar sobre la teva pell despullada i a tu t’entren calfreds pel tot el cos. Gaudeixes. Disfrutes. T’agrada ser allà, els dos, compenetrats, allunyats de mirades furtives. Vas entrant mica en mica en calor, perquè bàsicament, si vols, aquesta és la seva funció: pujar-te la temperatura corporal. Fa anys que ho practiques i mai ha fallat. Per alguna cosa serà, no? Tornant a ella, segueix a dalt teu, sense permetre que la toquis, que l’acariciïs, que la palpis. Però tampoc et sap greu, ja que és ella l’encarregada de fer que et sentis bé i gaudeixis amb els cinc sentits. Però de sobte, en el moment més àlgid, quan estàs gaudint d’allò més, quan les sensacions són d’allò més bones, puf! interrupció inesperada... coitus interruptus, per ser francs. Hi ha alguna cosa pitjor, amics, i des d’aquí vull denunciar-ho, que una dutxa de gimnàs d’aquestes que té un temporitzador per l’aigua i que es va parant cada cert temps i tu has de, desesperat, tornar-li a donar al botó perquè torni a fluir l’aigua calenta?? Abolim-les, sisplau!

7 comentaris:

òscar ha dit...

Són un invent de Belzebú, apreciat Jordi. Estalviaran aigua, però no t'estalvien el disgust.

alba ha dit...

a mi diga'm malpensada però m'havia espantat!! Jordi, tan de bo tots els problemes es solucionessin donant-li al botó!

Garbí24 ha dit...

demana-li a al monitora que t'apreti el botonet mentre et dutxes.....segur que tot raja fins al final

... ha dit...

Jove, si no fós perquè la imatge em feia pensar que aquesta història tenia trampa, jo ja t'imaginava en una altra postura!

Sergi ha dit...

Mmm... i després quan a l'estiu ens ratllin amb que hi ha sequera, què farem? Tenen temporitzadors perquè la majoria de desaprensius se les deixarien obertes, i seria una despesa innecessària. Així, encara que siguis un desconsiderat, la dutxa s'aturarà sola. Paguen justos per pecadors. Però i què?

Ferran Porta ha dit...

Veus? si ja ho dic jo: anar al gimnàs és una pèssima idea.

Jordi ha dit...

òscar: Digues que sí. Algú va vendre la seva ànima al diable per poder crear aquest artilugi.

alba: hahahaha m'estàs parlant d'un comandament a distància soluciona problemes?

garbi24: monitores que fan final feliç?

Adbega: això és perquè la ment humana sempre va més enllà!

XeXu: He de confesar que sóc dels que li agrada finalitzar la dutxa amb cinc minuts ben llargs d'aigua calenta. M'encanta.

Ferran: hahaha pel que fa a la dutxa sí. Com a casa enlloc!