dimecres, 23 de febrer del 2011

EXCLUSIVA: Som-hi! (nova campanya de la Generalitat, el Barça i la Banyera).

Companys, no cridem a l’alarmisme! Com deia el Profeta, són bons i ho saben. I tant que ho saben. Però, caram, un equip sense Valdés, Puyol i Xavi (tots tres lesionats), és una mica menys bo que no pas si són a l’onze titular. És per això que la Generalitat ha engegat una nova campanya de conscienciació en col·laboració amb el Barça i la Banyera. Aquí us deixo, en total exclusiva, el nou espot publicitari:

És un missatge de:

10 comentaris:

El porquet ha dit...

Però amb les retallades que estan fent, ara posaran diners en això?

Ara se't queixaran els pericos...

Assumpta ha dit...

Hahaha!! Què boooo!! :-DD

Res, res, PORQUET, s'he de retallar en allò que no quedi més remei... però el Barça sempre serà el Barça ;-))

Sergi ha dit...

Va, anem a jugar a buscar substituts de garanties a les absències. Per començar, Pinto és normal que substitueixi a Valdés, i darrerament s'ha guanyat el lloc amb dues actuacions destacades. Res a dir.

A l'eix de la defensa, i pel motiu que Alves tampoc no podrà jugar aquest partit, jo faria jugar Fontàs. M'explico. Primerament, Milito no està per jugar. Abidal ho pot fer sense problema, és clar, però és que el vull al lateral aquest cop. Maxwell no està fi, i posat que Alves no hi serà, almenys una de les bandes ha de ser forta. Adriano, Piqué, Fontàs i Abidal em semblen prou defensa per aturar Nsue i Webó. I si no és així, que s'ho facin mirar. Ara que, no m'estranyaria gens ni mica que jugui inicialment Busquets a l'eix de la defensa, que ha d'anar agafant els costums de cara a la tornada contra l'Arsenal, al costat de Puyol.

Davant, ens falta en Xavi. El centre del camp del Mallorca és batallador, per això potser no està malament que jugui Keita com a escuder d'Iniesta, però que el manxec tingui la pilota en tot moment, és clar. I que Messi baixi a recollir-la. Ara bé, això val si juga Busquets de pivot. Si juga Mascherano, que és més que possible, el substitut de Xavi no pot ser una altra roca, per tant, em decanto per Thiago o fins i tot Afellay. Cal crear joc, fer passades interiors i obrir la banda. Villa està enratxat i això s'ha de potenciar. A veure si Pedro té millor dia que en els últims partits, que a més haurà d'ajudar en la defensa a Adriano.

Jaaaa! Aquest cop foto el rotllo abans del partit! No venia a cuento, però m'ho perdones, oi?

Garbí24 ha dit...

ens en sortirem...tenim gent a la pedrera que té unes ganes boges de demostrar el que saben fer. Espero no equivocar-me i tenir tot L'arsenal a punt per quan vingui l'idem

Jordi ha dit...

El porquet: Tot és qüestió de prioritats!

Assumpta: Amb el Barça s'hi ha de posar la resta, que ens fa molt feliços!

XeXu: Pinto se'ns ha guanyat una mica a tots, sobretot amb l'aturada que va fer a la primera part del partit del diumenge.

No sé què dir-te. Vols dir que tornarà a repetir l'invent de Busquets de central? Però si no sabia per on navegava. Estava molt perdut. Potser em quedaria amb un bon mig del camp amb Busquets (i més tenint en compte que Xavi no juga) allà on ha d'estar i la defensa Maxwel, Piqué, Abidal i Adriano. No crec que Guardiola faci jugar a la gent del filial, i menys a defenses no experimentats.

Al mig del camp Iniesta farà de Xavi, llavors posaria Busquets i.... sí, Keita. Que l'home s'ho mereix i a més a més té gol (una miqueta).

Ah!! Sí que m'agradaria veure Afellay al mig del camp. De fet és un dels llocs on també pot jugar. Però amb tants canvis, vols dir que experimentarà/provarà?

Al davant, per descomptat, els de sempre! Messi, Pedro i Villa. Que no ens els toquin. Els davanters, vull dir.

I tant, però no t'he de perdonar res de res.

garbi24: Em queda el consol que l'equip sempre se'n surt de les situacions difícils. Agafem-nos a això!

Assumpta ha dit...

Ehem... has passat per aquí? :-))

http://llibresipunt.blogspot.com/2011/02/el-asesinato-de-rogelio-ackroyd.html

tralará tralaritooooo

Anònim ha dit...

Sembla que l'Arsenal té problemes i perillen el Cesc i el Walcott. Això em tranquilitza i, en certa manera, ho compensa. S'ha de remuntar!

Esther del Campo ha dit...

... i una campanya per a que Piqué es re-concentri? Amb tant de waka-waka no hi aniria malament una mica de recolzament institucional!

Assumpta ha dit...

Holaaaaaaaaaa :-))

No hi ha cap post dedicat a en Wenger? (mira que se'l mereix!)

I alguna ressenya literària?

Alguna anècdota de l'E.?

Què tal la teva mascota rodoneta? (la que menja pols)

Com van els entrenaments per les teves noves gestes caminant?

I el self service aquell on us atipàveu?

:-))

sànset i utnoa ha dit...

Va, home, espavila amb el Puyol, que al Piqué se li creuen massa els cables!!!

*Sànset*