diumenge, 6 de febrer del 2011

La història de la creació del futbol.

Hi va haver un temps en que un déu dels esports (al que a partir d’ara anomenarem Deu del futbol**)va crear el futbol. El primer dia va crear la gespa. El segon dia va crear el cercle central. El tercer dia va crear les àries. El quart dia va crear les línies de corner. El cinquè dia va crear les graderies. El sisè dia va crear la pilota. I el setè dia, veient que tot allò era bo, va dir: “Què carai, ara em poso a jugar!”. Doncs bé, el Déu del futbol va un dia als seus deixebles: “I hi haurà un equip que batrà trots el rècords, anihilarà els rivals i desplegarà un joc mai vist sobre la capa de la terra. Quan la resta d’equips s’hagin d’enfrontar a ell tindran por, pànic i sortiran al terreny de joc no a guanyar, ni tant sols a empatar, sinó a rebre la quantitat més petita de gols en contra possible”. I així va ser. Expliquen les cròniques que la temporada 2010-11 va existir tal equip, que va anorrear el rècord de partits seguits guanyats en Lliga (en porta ja setze) aconseguit fa molts i molts anys per un invasor blanc i comandats pel rei Di Stéfano.

Ah!! També hi havia una història de com, aquella mateixa temporada, el David Betis va guanyar al Goliat Barça, però ja us l’explicaré un altre dia.

Així que tu, lector (si es dona el cas) llegeixes això l’any 2.100, 2.500 o 3.000 (que ja són ganes) ja sigui telepàticament, digitalment o en versió impresa, sàpigues que sí, que va existir tal equip. No és broma ni t’han pres el pèl. Un equip invencible saltava diumenge rere diumenge als estadis de futbol i guanyava als rivals sense tenir compassió d’ells, amb un futbol estel•lar, amb un toc de pilota únic, amb una pressió asfixiant sobre els contraris i amb un jugador que marcava gairebé sempre marcava. A aquestes alçades Messi porta quaranta gols en trenta-vuit partits. És o no és espectacular? Ah! Si s’ha extingit aquest joc, et diré que el futbol és un esport on juguen onze contra onze i sempre goleja el Barça i gairebé sempre Messi goleja, com a mínim, de dos en dos.


**No té res a veure amb el Déu del futbol, Messi. Entenguem el Déu del futbol d’aquesta història com a una entitat espiritual i creadora de totes les coses relacionades amb el futbol.

9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Amén....ho llegiré cap allà el 2900 per recordar-ho

Sergi ha dit...

Preguem tots, germans, perquè en aquest déu, aquest que va inventar el futbol i va predir l'adveniment del Barça, sí que hi crec (no en aquell de l'Assumpta, ho sento). Ahir des del camp, de manera desacostumada, però amb molt bones vistes, vaig veure un equip que va resoldre en mitja hora, i després es va dedicar a dormir, ja que ja no feia falta més.

A més, és o no és Messi el millor de la història, un tio que no se'n va de ningú, que la perd sempre, que no traça ni una paret bé (ni una!), però acaba el partit amb tres gols... cosa mala...

Això que dic de Messi és només una fase, ja porta partits així, però tots sabem que aquestes coses ell les sap fer. Està previst, gener febrer són mesos de davallada física, després ja veuràs... Ara que, Messi en baixa forma = hat trick... què hi farem. Fot una ràbia de l'hòstia aquest noi...

El porquet ha dit...

Em declaro fervent devot d'aquesta religió.

Cada cap de setmana, cada partit de Xampions assistim a un nou capítol de la Història.

Amen.

Assumpta ha dit...

I ara, per un moment...


no és que us vulgui fer por...


no, de veritat que no...


no vull que tingueu malsons...


no, de veritat que no...


no vull que patiu, ni que ploreu, ni us deprimiu, ni us desespereu...


no, de veritat que no...


Però...


Us imagineu que el futbol no existís? Us imagineu que el Barça no existís? Us imagineu que Messi no existís?...


No, no... tan sols eren preguntes!!...


EXISTEIXEN!! I EL BARÇA SOM NOSALTRES!! I MESSI ÉS NOSTRE!!


VISCA EL BARÇA PER SEMPRE!! :-)))

Anònim ha dit...

És impressionant veure com fa fàcil allò que és difícil. I com defensa com el que més. Quina sort que està amb nosaltres. Això sí, una cosa: que no es lesioni, si us plau!

Jordi ha dit...

garbi24: Si ets viu, torna'm a deixar un comentari, sisplau!

XeXu: Recordes el Barça de la primera temporada del Guardiola que resolia els partits a la primera part i a la segona es dedicava a dormir? Bé, més que dormir, a reservar forces! Me'l va recordar.

Això que comentes del Messi éstà només a l'alçada dels grans cracks. Posem Romàrio, Ronaldo i... ell!

Preguem...

El porquet: La Història del Barça es va forjant partit rere partit. Bé, més que Història, la llegenda, perquè aquest equip ja és de llegenda.

Assumpta: M'he cagat a sobre! Això no es fa! Per culpa teva avui no podré dormir! Grrr!! ;-) Et passaré la factura del piscòleg!!

Albert B. i R.: De moment, des de que Guardiola és entre nosaltres, no s'ha lesionat. El cuiden molt i s'alimenta molt millor! Sembla una tonteria però hi fa molt.

murga ha dit...

he imprès el teu post, l’he enrotllat i l’he posat dins una botella tapada hermèticament. aquesta tarda la llançaré al mar. qui sap, potser les ones l’entregaran a algun intrèpid banyista del segle que ve. si el segle de que ve hi ha ones, si el segle que ve hi ha banyistes. futbol, segur que sí!

Clidice ha dit...

això són escriptures, diria més: sagrades! ;P

Assumpta ha dit...

Hahaha noooooooo JORDI, que no pretenia que et passés això, home ;-))

No pateixis... JORDI, el futbol existeix, tranquil, de veritat... i el millor equip del món és el BARÇA, el nostre equip... i el millor jugador del món, en MESSI... és nostre!! :-DD

Au, a fer nones ben traquil·let ;-)