dimarts, 8 d’abril del 2008

Brooks adrenaline ASR

Ja tinc bambes noves. Ahir vaig acostar-me a la botiga Intemperie a donar un cop d’ull i comprar-ne unes. Les necessitava urgentment per aquest dissabte (Montserrat-Reus) i abans les havia de rodar-les una mica durant aquesta setmana per evitar nafres i rossades innecessàries. Em va atendre molt amablement una noia que, va fer-me descalçar per tal de mirar-me els peus per saber com era la meva trepitjada. Després de posar mala cara va dir-me dues coses: que jo recolzava més el pes a la part del davant dels peus i que segurament necessitaria anar a un podòleg. Pam!! Entoma aquesta!! Però que tranquil, que ella em donaria unes bambes que m’ajudarien a solucionar el problema, ja que serien una mica més alçades per la part de davant i amb uns reforços laterals.

Vaig provar-me les Brooks adrenaline ASR i unes Salomon (el nom de les quals ara no me’n recordo). Amb les dues anava molt còmode, però amb les primeres notava que la trepitjada era més rígida i vaig decidir quedar-me-les. La noia va dir-me que tenien una vida útil d’uns vuit-cents quilòmetres i que no l’allargués més ja que podia ésser perjudicial per mi.

Així que finalment vaig avançar-me obligatòriament el meu regal del sant i vaig sortir de la botiga amb les bambes posades per tal de que s’anessin donant de mica en mica. Qualsevol passa que pugui donar abans del dissabte és benvinguda...

5 comentaris:

robert mayoral ha dit...

a veure com van...
per cert, ja tremolo per aquesta nit.....quina por!!

Jordi ha dit...

Espero que vagin bé. De moment aquests dies per donar-les me les poso fins hi tot per anar a dormir... jejeje

Sí, no vull pensar que pot arribar a passar si el Shalke elimina al Barça...

Mariona ha dit...

Hauràs de deixar les bambes noves als jugadors del barça per aquesta nit, a veure si corren una mica :P. Per cert, el partit d'ahir Liverpool-Arsenal va ser extraordinari!!

Jordi ha dit...

Ostres, gran partit!! Vaig estar vient la segona part una estona i vaig flipar. Jo que em pensava que al futbol no es podia jugar tant bé i que un partit no podia ser tant vibrant... Jo crec que no jugaven al futbol, sino a un joc bastant similar... ;-)

Fran ha dit...

Molt maques les bambes noves...a vera com et van, ja explicaràs...