dimarts, 22 d’abril del 2008

Examen tipus test de cara al Bernabéu.

Ja porto uns quants dies fent-me aquest examen tipus test d’una sola pregunta:

1.-De cara al (aquí anava la paraula importantíssim que potser podria canviar per intranscendent) partit del Bernabéu de la jornada trenta-sis, quina d’aquestes opcions escolliria. Si us plau, abans de contestar sigui realista (que no vol dir del Real Madrid) i tingui en compte la situació actual i l’avantatge que l’equip blanc té sobre el Barça:
a)El Madrid es proclama campió de Lliga en acabar el partit.
b)El Madrid ja s’ha proclamat campió de Lliga matemàticament alguna jornada abans i s’ha de fer el passadís.
c)Ni la resposta a) ni la resposta b).
d)Totes les anteriors són falses.
(aquesta resposta la poso perquè sempre ha d’estar)

Intentaré anar desglossant una per una les diferents respostes i quina és l’opció que jo triaria finalment, ja que la catàstrofe la tenim a tocar i el Madrid la jornada que ve ja pot proclamar-se campió de Lliga si els resultats són els idonis. Aniré descartant respostes poc a poc fins a quedar-me amb la que trio.

Resposta d). Si marco aquesta resposta vol dir que ni el Barça té opcions de guanyar la Lliga, ni que el Barça anirà al Bernabéu, ni que el Barça haurà de fer el passadís (ja m’agrada), ni que el Madrid es proclamarà campió de Lliga després del partit que l’enfrontarà al Barça (també m’agrada), però tot això implica, companys, que el Barça no jugaria la Lliga. Per tant, a mi no m’enganyen tant fàcilment, i aquesta resposta és la trampa!! Què s’han cregut!!

Resposta c). Evidentment seria la que voldríem la majoria, però com que a l’enunciat de la pregunta ens demana que siguem realistes i veient que el Madrid a falta de cinc jornades per acabar el campionat (divuit punts en joc) ens porta onze punts d’avantatge, crec que no la puc triar.
Si aquesta resposta es pogués marcar sent honestos i realistes, voldria dir que el Barça encara tindria opcions de fer-se amb el títol lliguer. A més a més, aquesta resposta, perquè no inclogués la resposta a), voldria dir que el Barça guanya al Madrid al seu propi camp. I això seria fantàstic!! Bé, ja n’hi ha prou de somiar d’aquesta manera!! Desperto que avui he dormit plàcidament.

Resposta a). No si us plau, el que sigui, però no això!! Ja em puc imaginar l’escena: minut vuitanta de partit, el públic del Bernabéu alçat de la cadira, les bufandes voleiant al vent, les banderes espanyoles (algunes amb el pollastre estampat) de darrere les porteries onejant i una veu en cor repeteix una vegada i una altra el ja famós crit de: “¡¡Campeoooones, campeooooones, oe oe oeeeeee!!”. I el president del Madrid amb aquell somriure de mafiós a la Llotja mirant de reüll al Laporta i pensant... Bé, m’estalvio escriure el que pensaria el mandatari blanc. I nosaltres, assentats al sofà o a la cadira del bar (depèn de si és en obert o en modalitat PPV) ens aniríem fent petits i més petits i acabaríem gairebé asseguts al terra. No vull haver de passar aquesta per aquesta tortura, aquest patiment innecessari. Qui vulgui fer-se l’harakiri és ben lliure de fer-ho, però el que no vull és haver-me’l de fer jo mateix. No hem patit prou durant tota la temporada perquè ara, a més a més, haguem de suportar aquesta vergonya? Aquesta resposta, evidentment no la marco ni volent...

Resposta b). Potser és la menys dolorosa de totes. Un cop hem assumit ja que el Madrid és campió, li fem el passadís, sortim a jugar i s’ha acabat la història. Segurament com que ells sortiran més relaxats perquè matemàticament hauran guanyat la Lliga, encara tindrem una oportunitat i tot d’emportar-nos un o tres punts del Bernabéu i de fastiguejar-los la festa en que segur es convertirà el clàssic. Segurament sentirem el crit aquell de la resposta a) de “Campeoooones, campeoooones, oe oe oe”, però crec que no farà tant de mal. Total, ja ho portarem interioritzat durant, com a mínim, una setmana.
Sí, definitivament em quedo amb la b). És clar, tenint en compte que la c) la dono per impossible i improbable.

7 comentaris:

Uri ha dit...

Jo també trio la b.

Crec que el donarà La Sexta.

Jordi ha dit...

Crec que és l'opció menys dolorosa!!

Anònim ha dit...

alguna cosa em diu q serà la A

Jordi ha dit...

Ostres, Alba, no fotem!! Que a mi m'agafarà algunan cosa!! Podent-se proclamar campió la jornada que ve o la segúent hauran d'esperar a fer-ho al Bernabéu contra nosaltres? Males persones!! ;-)

karli ha dit...

Jo ho tinc clarissim!! arribem allà amb el Madrid ja campió i que aquesta colla de ganduls, ineptes que ens han donat tants disgustos aquest any, visquin la humiliació de veure com els hi passa per davant de la seva cara el gran rival, i si ho poguessim escollir els del madrid haurien de passar per el mitj del pasadis amb cistells plens d'euros de la prima per ser campions, a veure si així es motiven una mica mes per altres temporades!!!
Demà què? jo veig un 2 a 1...

Alba ha dit...

Bon test, pero la veritat es que la responsta que té més possiblitats de ser la guanyadora es la b. Té diversos match ball abanms del partit i encara que falli el primer, que necessita que Barça i Villarreal no sumin els tres punts, el segon no crec que el fallin. Espero que ens equivoquem i que la resposta bona sigui la c, pero per somiar ja hi ha les nits.
Salutacions

Jordi ha dit...

Karli: I a més afegiria que els del Barça els anessin tirant clavells blancs!! Jo un 0-0. Sé que jugo amb avantatge perquè ja ha acabat, però era el que jo havia pronosticat.

Alba: Sí, pel bé de tots que sigui la b!! (la C, evidentment la dono per impossible).