dijous, 3 d’abril del 2008

Segona travessa Molins de Rei – Vilafranca.

Aquest proper diumenge dia sis d’abril es celebra la segona travessa Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei (CEM). És la segona edició, però s’estrena com a prova puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència (CCCR).

Es donarà la sortida des de la plaça dels Països Catalans de Molins de Rei a les 6:00 del matí. Hi ha dos tipus de recorregut, un curt de vint-i-cinc quilòmetres i un llarg de quaranta-cinc. Evidentment, al que jo participo és el llarg, que és el que puntua per la Copa. En aquest recorregut llarg el desnivell acumulat a superar és de 1.853 metres.

No conec el recorregut d’aquesta marxa (no hi he participat mai), però m’agradaria completar el recorregut amb menys de vuit hores, i a poder ser en set hores i mitja. I amb set hores ja seria la hòstia!! Ara, després ja veurem depenent com estigui de cames, de son, de cansament, o dels embussos que es produeixin. És per això que intentaré sortir dels primers per evitar aglomeracions. Com que després segurament quedarem per fer una calçotada amb uns amics (jo només tocaré el tema carn, ja que els calçots no m’acaben de fer el pes), em donaré pressa per arribar a Vilafranca el més aviat possible perquè no m’hagin d’esperar molt.

De la colla de sempre hi ha alguna que altre baixa: el Xavi Sensei (l’edat no perdona), el Jaume (participant a la cursa dels bombers) i l’Alba (de cap de setmana a Milà). Pel que fa a la resta vindran els germans Vernet, la Txell i el Josep (imagino que amb la Maria, aquella noia que sempre l’acompanya i que no me’n recordava del nom).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé ja ens explicaràs que tal ha anat la marxa, però sobretot no agafis el metre a la tornada ;-)))

Un petó

karli ha dit...

Doncs que vagi molt be akesta nova marxeta,jejejeje, al final et fotaràs mes marxes que el Ronaldinho,jajajajajaja, ho tens díficil però per superar-lo.
Avui n'he escoltat una de molt bona per la radio, parlant del Getafe i del seu partit d'avui contra el Bayern un oient a enviat un sms a l'emisora i a dit: el Supergeta, fen referencia a com l'hi diuen al Getafe per la seva gran temporada, diu el supergeta quien es el equipo de futbol o Ronaldinho? jo crec que el gran geta es el cabró del brasiler!!!
Per cert el meu blog ja està declarat Pro-Mourinho, ja veuras com demà anuncien que ja ha fixat per un altre equip!!!soc un gafe!!!

Jordi ha dit...

Silvi: com sempre hi haurà crònica al blog. Promès!!

Karli: jajaja Molt bo!! No fotem, més marxes que el Ronaldinho és gairebé impossible. Estic amb tú amb lo de supergeta, però a més a més, el prenedor de pél més gran que jo he conegut des de que tinc us de raó i que ha passat per Can Barça.
Uff!! No vas veure TV3 ahir? Van anunciar en primicia que Guardiola serà l'entrenador del Barça la temporada que ve. A tremolar!!

Mariona ha dit...

Que vagi molt bé el diumenge!! Segur que aquesta vegada no tindràs tantes 'dificultats' per agafar el metro jeje... No facis tard a la calçotada, sinó et quedaràs sense butifarra ;-)

Jordi ha dit...

Gràcies!! Crec que el metro allà no arriba... jejeje I sí, penso fotre'm tres quilos de carn per recuperar el que he perdut.

karli ha dit...

No m'ho vaig creure desde el primer moment això del Guardiola, igual acaba sent veritat, però tu creus que en mafies den Laporta amb tot el costat que l'hi ha fet sempre al Frank permetrà que es digui una cosa així? res de res...
Collons amb el Getafe nen, ahir fins i tot vaig cantar el gol d'aquest equip de madrid!!que m'està passant?una altre raó mes per que vingui ja en Mou!!! on es la teva foto d'en Mou?

Jordi ha dit...

Ja ho sé, l'he de posar!! En quan pugui ho faig!!

Eh!! El diumenge no val celebrar els gols del Getafe al Camp Nou!!

Fran ha dit...

Jordi, bona travessa per demà. Imagino que es fa la travessa pel Massís de Garraf, oi? Res, que vagi molt bé, sort!

Jordi ha dit...

Gràcies Fran!! No és una nova que puntua per la Copa Catalana. Va des de Molins de Rei a Vilafranca, però crec que no passa pel massís del Garraf