divendres, 25 d’abril del 2008

Sisena caminada Riudoms-La Mola-Riudoms.

Aquest diumenge vint-i-set d’abril se celebra la sisena edició de la caminada Riudoms – La Mola – Riudoms. És una prova que consta d’una mica més de cinquanta-tres de longitud per superar un desnivell acumulat de 2.550 metres. La sortida es donarà a dos quarts de set del matí i allà hi serem per participar-hi.

Els records que tinc de l’any passat no són molt bons: va estar plovent des de que vam sortir fins aproximadament les dos del migdia. Què malament que ho vam passar!! Anàvem calats d’aigua fins els ossos i quan et paraves en algun control de seguida agafaves fred. Recordo que vaig fer-la amb el Josep de parella de ball, ja que la gent es va anar quedant i per no refredar-nos vam decidir anar tirant. El temps invertit en la prova l’any passat va ser de nou hores i cinquanta minuts. Aquest anys no m’atreveixo a donar un pronòstic, ja que estic una mica tocat (la Montserrat – Reus encara em passa factura) i com que aquestes dues setmanes el meu entrenament ha estat gairebé insignificant a causa dels diferents mals que tinc distribuïts per tot el meu cos, crec que no afronto en bona forma ni en bon moment aquesta marxa. Així que, com de mica en mica s’omple la pica, anirem fent, que la qüestió és arribar per sumar els punts.

Hi ha ja, a falta de canvis d’última hora, hora de sortida: tres quarts de cinc del matí de Barcelona. Ja hem fa mal només de pensar-hi!! Es que Riudoms està lluny!!

Ah!! Per aquesta marxa, surt de la convocatòria el Jaume (si no hi ha novetats d’última hora) per voluntat pròpia, i entra el Miquel, que l’any passat ja es va atrevir amb alguna marxa cap al final de temporada i vol començar a provar-ne alguna aquest any. Que hi hagi sort!!

Ah!! I des d'aquest humil blog, unir-me a les reivindicacions que venen fent els meus companys i només comentar i deixar clar al president del nostre club excursionista, que no som uns simples "xirucaires que fan curses sense desnivell". Crec que queda palés que, no sent màquines d'aquests que fan distàncies curtes amb molt poc temps, no hem fet mai un mal paper a cap marxa en la que hem participat (amb desnivells inclosos). He dit!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, sóc el Jordi de l'organització de la caminada (el que anotava els que arribaven, i donava el diploma).

Deixa'm agrair-te l'haver vingut a Riudoms a la nostra Caminada (senyal que et devia agradar l'any passat), i felicitar-te per haver rebaixat el teu temps en quasi 50 minuts.

Espero que t'ho haguéssis passat tant bé com nosaltres en el decurs de la prova.

I per cert, nosaltres (organització) estàvem per la plça a les 4 del matíííí!! I vàrem acabar sobre les 9 del vespre... Va ser un dia mooolt llarg.

Fins la pròxima!

Jordi ha dit...

Hola Jordi!! Ja et recordo amb el portàtil a l'arribada!! La veritat és que sense vosaltres, els organitzadors, els que us encarregueu d'aquestes coses, nosaltres no existiríem i no podriem gaudir de llocs tant esplèndits com els que hem vist en la vostra marxa. I sí, vaig fer-la l'any passat i si tot va bé, l'any vinent compteu també amb mi!! Moltes felicitats a l'organització que va ser fantàstica!! Gràcies pertot l'esforç que veu fer i la matinada i les hores de feina que veu dedicar-hi!!