divendres, 13 de juny del 2008

MIUT: Ja tenim l’hotel confirmat!!

Avui, després d’haver fet divendres la costosa (no per preu) i enrevessada transferència al número de compte portuguès que van facilitar-me per mail els responsables de l’hotel, ens han confirmat la reserva. Un consell: no feu mai transferències a comptes que no siguin nacionals. Quin embolic!! Que si l’IBAN, que si el NIB, que si el SWIFT, ... en fi sigles i sigles que mai arribaré a entendre i que posi les dades on les posi, el programa sempre es queixa que no és correcte.

Bé, que després d’uns dies d’incertesa, o més ben dit de gairebé una setmana, l’hotel ha dit que sí, que ja tenim on caure rendits les nits del 19 al 21 de setembre a Madeira. L’hotel es diu White Waters i, a simple vista, sembla bonic. Està, segons he llegit, al poble de Machico i a només dos minuts de l'aeroport de Funchal. Fan preu especial per als participants de la Ultra Trail, i això és el que compte. L’organització té una mena d’acord amb ells i el té anunciat a la seva plana web. Quaranta-cinc euros per nit una habitació doble i amb esmorzar inclòs, és una oferta irrefutable. Per aquest preu estic per quedar-m’hi uns quants dies més!!

Ara ja només falta pagar la inscripció i ja podrem fer el compte enrere fins el dinou de setembre, dia assenyalat en que agafarem l’avió i anirem cap a l’illa de Madeira. L’espera serà llarga...

6 comentaris:

Alex. ha dit...

Què bé t'ho montes Jordi, no t'estàs de res...com ha de ser, oi?

A Cap de Rec, no oblidis de posar-te les "pantufles" (polaines).
Amb neu, si vas el primer et cansaras tres cops mes, si vas pel mig dos cops i si vas l'últim un cop...tu estas fort, pots anar el primer!!!

Una abraçada i sort!!!

Jordi ha dit...

Bones!! Home, aquest any sí que intento fer coses noves i sortir d'aquí a explorar altres terres!!

Bé, ara que ha passat et diré que de primer res de res. No tinc tant de nivell!!

Mariona ha dit...

Aquestes tumbones... vés en compte no et vingui temptacions de quedar-te tot el dia jaient a la terrassa de l'hotel jajjaj

Jordi ha dit...

Home, Mariona!! Vist el recorregut i a l'hora que ens hem de llevar... no ho descarto!! jejeje Crec que el dia abans passaré unes quantes hores estirat allà reflexionant... umm... sobre la vida en general!!

Anònim ha dit...

Ufff les tumbones.....
Jo ja m'hi veig allà tirat :
" aneu, aneu que ja vinc "
Quina temptació...

Disfruteu, té molt bona pinta aquest Trail !

Jordi ha dit...

Sí, espero que no em temptin més del compte!! jejeje