divendres, 8 d’agost del 2008

Intentaré no tancar per vacances!!

Avui començo oficialment les vacances. Dia vuit del vuit del vuit a les 14:00h en punt és l’hora estipulada (encara que puc dir que ha estat a les vuit del matí, hora en que he entrat a treballar). Quatre setmanetes (que també en podrien ser vuit) on hi haurà de tot: estones pel relax, per les festes majors, pel turisme i per les Ultra-Trails. Així que només desitjar-vos molt bones vacances a tothom, que les gaudiu d’allò més i que torneu amb les piles ben carregades el proper setembre.

Intentaré anar actualitzant el blog amb alguna coseta, però no crec que tingui molt de temps ni molts mitjans. Ja se sap, quan es té un ordinador a mà no es té internet, i quan es té internet no es té un ordinador a mà... Umm mala excusa perquè sense ordinador no hi ha internet. Bé, que faré el que bonament podré!!

He muntat una petita festa (o cerimònia) a Pequín per celebrar que començo les vacances. Si connecteu la televisió sobre la una del migdia la podreu veure en directe. Per què Pequí i no Santa Perpètua? Doncs mira, perquè sempre he volgut anar-hi i perquè em sortia més econòmic. Ja se sap que la mà d’obra xinesa és més barata que la d’aquí.

BON ESTIU A TOTHOM!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Muntes una festeta a pequín i ens convides a mirar-ho per la tele enlloc de convidar-nos a anar-hi? quina vergonya, que trist, cada dia més rata i més cutre

Alex. ha dit...

Jordi, bones vacances!!!

Ojo amb l'estiu!... al setembre i tornem.

bajoqueta ha dit...

Bones vacances! que descanses i que tingues temps de fer tot lo pensat.

Luigi ha dit...

Bones vacances

I que després no siguin mancances! jijiji

ddriver ha dit...

bones vacances campio!!

Eloy ha dit...

Bones vacances Jordi i fins aviat

Luigi ha dit...

Hola Jordi,

El proper dissabte farem l'Olla de Núria. Si vols venir, ja ho saps

He perdut el teu e-mail, sorry

Luigi

robert mayoral ha dit...

disfruta crack!

karli ha dit...

La festa a anat de puta mare!! ja t'ho vaig dir que si hem deixaves l'organització tot aniria bé!!!!jejeje...
Bones vacances nanu!!!!

Anònim ha dit...

Després de començar junts els primers dies de vacances, espero que els dies que et quedin siguin com els tres primers. Jejejejeee!!

whisky el Barça i whisky Catalunya!!

I no batejos tanta gent, que sinó aquests del govern s’enfadaran si hi ha tants moviments cristians!!

Alba ha dit...

Unes vacances sempre son vbenvingudes s coincideixen amb la inauguracio dels Jocs Olimpics de Pequin, encara mes. En fi, el Barça ha superat per un 4 a 0 al Wisla de Cracovia en el partit d'anada; de moment bones vibracions i Eto'o comportant-se com un jugador professional, qie segueixi aix´´i.
Salutacions

Fran ha dit...

Hola Jordi, jo ja torno i tu ara marxes. Que et vagi molt bé. Felicitats per la N-Q (quina enveja, quins records) i la Cavalls.
La tipa del Cayenne es odiosa. A mi em va costar molt més vendre el premi més gros que m'ha tocat, un exemplar de butxaca del "Autos Sacramentales" de Calderon de la Barca, al zoo de Madrid, i no em van convidar en AVE a cap piscolabis...!!!

Mariona ha dit...

D'això se'n diu desconnectar jejeje... Que vagin bé les vacances!!

Uri ha dit...

Moltes felicitats x la UMTB, ja m'han donat a conèixer la teva gesta. Esperava veure't x la crònica dels esports però no hi ha hagut sort, hauràs d'entrenar més jejeje.