diumenge, 28 de juny del 2009

Operació triplet, tot un èxit.

Sí, senyor. Dissabte, el dia en que el Cor de l’Anginesca, va ser un sol cor, bategant a l’hora, plegats, junts, tots a una. Vam conquerir la muntanya màgica (la de Montserrat, no la del Tibidabo), units sota la bandera blaugrana i la quatribarrada. Deia el Julio Iglesias que Espanya fa olor a all (ajo, pels castellans). Doncs ahir Montserrat va fer olor a suor, a coca, a mel i mató, a les clàssiques aromes de Montserrat, a crema catalana i a blaugrana, com no podia ser d’una altra manera.

Promesa, doncs, complerta. Poc més d’una hora de pujada des de Monistrol de Montserrat fins dalt al Monestir. A les nou començaven les nostres cames a enfilar muntanya amunt i quan passaven poc minuts de les deu, ja trepitjàvem terra sagrat. L’Òscar, com un campió, tirant davant, aguantant la pujada, amb pas ferm i decidit. L’entrenament d’aquests dies al metro li ha funcionat. Diu que potser, per mantenir el físic i no perdre’l, cada dia, després de treballar pujarà a dalt de tot del castell de Montjuic. L’Alex, evidentment, sense defallir, trescant i trescant, com ens té acostumats cap de setmana rere cap de setmana. I un servidor, tancant el grup, guaitant les vistes impressionants que mentre vas pujant t’ofereix la muntanya. El meu cosí em va proposar que pugés la muntanya caminant d’esquena tot arrossegant els peus, en honor al mític ball del Michael Jackon, però no en vaig ser capaç. Ho sento!
I a l’hora acordada, l’Assumpta i companyia van aparèixer per la porta del cremallera. Ja hi érem tots. El somni fet realitat!

Després vam visitar la Moreneta per agrair l’ajut i les bones vibracions que ens ha proporcionat aquesta temporada i demanar-li que la temporada que ve no marxi a la Copa d’Àfrica. Ens vam adonar que el nen que porta assentat a la falda, com un autèntic Profeta, marcava amb els seus dits de la mà esquerra el número tres, el del triplet. Un per la Copa, un per la Lliga i un per la Champions. Qui no ho vulgui veure així, és ben lliure, però companys, hi ha quelcom més premonitori que això?
Vam parlat de blocs, del Barça, de blocs, del Barça i de blocs. Només una pregunta a l’aire durant tot el debat: Albert d’El Racó blaugrana, quina edat tens? Evidentment, no és obligatori respondre, però va haver-hi quinieles i juguesques, i el guanyador podria (dic podria, que no és segur) emportar-se un viatge a la República Dominicana amb totes les despeses pagades i una apartament a Torrevieja, Alicante, d’aquells que regalava l’ 1,2,3.

Ara ja podem dormir tranquils, els quatre. Ara ja sabem alguna cosa més els uns dels altres. Ara ja ens hem vist les cares. Ja sabem com som. I el més important, no ens hem decebut. Som com intuíem. Bona gent, fets de bona pasta i amb un gran cor, el de l’Anginesca. El que ens aplega a tots quatre. Felicitats companys!

Ah!! IKEA, tot un èxit.

50 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Estic esperant a la senyoreta Assumpta, que suposo que deu estar venint amb el tren, perquè me faigue una crònica dels fets des de la seua òptica jeje.

Veig que us ho vau passar molt bé, encara que esteu locos d'anar de caminada amb la calor què fa! Però clar los colors vos tiren molt :)

Espero una crònica jordienca de la visita a l'IKEA amb pèls i senyals :)

Ale a descansar ara!

Jordi ha dit...

Bajoqueta, a l'Assumpta la tenim marxant en processor cap a Reus per començar a escriure frenèticament els fets que s'han desencadenat aquest dissabte i que han canviat les nostres vides: IKEA i reunió a Montserrat.
Tot va anar sobre rodes i sort que vam pujar d'hora la muntanya, perquè el sol apretava de valent!
Crònica de l'IKEA? Tampoc no hi ha molt per explicar L'IKEA està de reformes i no el vam poder gaudir de pe a pa. Una autèntica llàstima!! Ah!! Ja em van dir, em va arribar, que tu sí que hi has estat i que tens innumerables plats de diferentes mides i colors!! jejeje Vam fer safareig!

bajoqueta ha dit...

Llàstima lo de l'IKEA oooohhh però bueno almenys va posar els peus algo és algo! Segur que ella farà una crònica de 3 pàgines de blog de tot lo vau fer. SÍ!! Jo tinc cosetes d'allí, però no gaires perquè quan anem me controlo una mica si puc... Los cacharritos de cuina me perden :):):) I és que allí hi ha tanta cosa...

Bueno me n'alegro que la cuidesseu tant bé i la fesseu sortir una mica de Reus :)

Jordi ha dit...

A IKEA sempre que hi vas, surts amb més coses del que havies pensat! Fas bé controlant-te, perquè sinó o et quedes sense diners o sense lloc on posar les coses... jejeje
Gràcies, la vam cuidar molt!! O ho vam intentar, si més no...

Anònim ha dit...

M’alegro de que tot us anés bé per Montserrat i a Ikea.

Nova portada? Molt bé la banyera i la teva cara.

Demà ens veiem.


mama

Ferran Porta ha dit...

Buf, jo estic amb la Bajoqueta: pujar a Montserrat, a peu!, amb la calda que està fent... quina moral!
Val, d'acord, ja sé que el Bará tot s'ho val i el triplet, més; però tot i així... deu n'hi do!
(això és per amagar l'enveja que sento per la trobada, hehe...)

neus ha dit...

Nova capçalera!!!!!!!!!xula, xula!

M'alegro molt que el Cor de l'Anginesca s'hagi trobat i hagi triomfat!!!

Magnífic el detall dels tres ditets jejeje

Els cors anginescos marujerus! jajajaja

Albert ha dit...

Enhorabona per haver fet realitat aquesta promesa. Tot sigui pel Barça. Me n’alegro que anés tot bé.

Uuiiii, veig que heu estat parlant de mi a les meves esquenes... jejeje.

La veritat és que sóc força reservat en aquests aspectes i per això no mostro ni la meva edat, ni el meu cognom, ni poso cap foto i ni tan sols acostumo a parlar de mi al meu bloc per moltes experiències blaugranes que hagi viscut durant aquesta temporada.

Això sí, com que veig que voleu saber quants anys tinc, primer haureu de fer públiques aquestes juguesques i, tot deixant un comentari en aquest mateix bloc, haureu de dir quants anys creieu que tinc. Quan tot el Cor de l'Anginesca hagi dit la seva, escriuré la meva resposta. Tranquils que no m’ofendré ni res per l’estil si dieu una edat que no tingui res a veure amb la meva. Si dieu una edat entre 0 i 100 anys, ja està bé.

I posats a explicar coses, em podries dir per què el teu bloc es diu així, Jordi? Potser ho has explicat en algun post però no sé per quin motiu té aquest nom tan peculiar.

Espero la vostra resposta.
Adéu!

Assumpta ha dit...

Bona nit i bona hora!! :-))

Arribo i us veig aquí tots reunits, així que m'enganxo aquí :-)

Abans que res: Apaaaa Jordiii, quina nova capçalera més xulaaaa!! :-))

Bajoqueta, Ferran, Elur i, per suposat, mama de Jordi: Ho varem aconseguir!!! Em vaig atrevir!! I ho varem passar genial!!

Però de fotos meves nooooooo, no, no :-)

He llegit la crònica i he rigut molt amb Vam parlar de blocs, del Barça, de blocs, del Barça i de blocs :-))

I, clar, la síntesi de Blogs i Barça és "El racó Blaugrana", el Blog del Barça de l'Amic Albert :-))

Que si com va ser que varem crear el blog, que si guardem els nostres escrits o no... els imprimim? en fem còpies de seguretat? quan tardem en fer un post?
I mil curiositats més que ens varen fer riure molt i molt i és que s'ha de reconèixer que l'Alex va tenir una brillant idea: anar a esmorzar a un lloc molt tranquil: L'Hotel Abat Cisneros, on varem estar solets xerrant i rient un munt d'estona!!

Per la tarda Alex i Òscar havien de marxar i llavors va ser quan Jordi es va convertir en el nostre Guia jajaja i ens va portar a IKEA... Ja he estat a IKEAAAA!!

Avui, el meu nebot gran (13 anys) ha estat tot el dia amb nosaltres a Barcelona: Al matí Josep Lluís, ma germana Mercè i el xiquet han anat a buscar llibres a la Biblioteca (onze!!) i jo m'he quedat a descansar a caseta amb la marona ;-)
A l'hora de dinar li pregunto al meu nebot:
- Tu has estat alguna vegada a IKEA?
- És clar! (i somriu)
- Quantes?
- Bufff, no ho sé!! un munt... deu, potser.
- És que jo no hi havia estat mai i ahir hi varem anar en tornant de Montserrat.
- No hi havies estat mai? De veritaaaaat?...

Definitivament, jajaja el meu cas era un cas molt estrany, ja ho veig :-))

En fi, que corroboro, signo i dono fé de tot el que ha explicat en Jordi :-))

Assumpta ha dit...

Molt bé, Albert jajaja accepto i començo :-)

Jo vaig dir que al principi em semblaves més gran, però que, poc a poc vaig pensar que eres bastant jove: La meva aposta és 22 anys :-)

Ah!! i que sàpigues que si varem parlar del teu blog va ser per fer-ho MOLT BÉ!! :-))

Sergi ha dit...

Felicitats pels quatre que vau acomplir la promesa, sou gent de paraula. M'alegro que anés tan bé, encara que no em compréssiu la calaixera i l'armariet, però bé, us perdono. Ja podeu anar pensant alguna cosa per la temporada que ve. Això de Montserrat jo crec que ja ha de ser un ritual, i a part, alguna cosa nova. Qui sap, potser l'any que ve hi anem tots en processó.

Anònim ha dit...

Assumpta!

Vareu anar amb el cotxe descapotat ?

No va ploure, oi?

Quina llàstima que no vas pogué fer-te el rentat i després el secat del cabell en el cotxe.

Ma. Victòria (mama)

Assumpta ha dit...

Us imagineu l'any que ve una Macro-trobada blogàire-culé a Montserrat? :-))

És que jo entrava per dir que ens hem oblidat d'una cosa!! Que també varem parlar molt de llibres i biblioteques!!! el que, quan he entrat he vist en XeXu i m'ha agradat això de la Processó multitudinària a Montserrat!!

Si justament aquest matí quan la meva família ha anat a la Biblio ma germana m'ha portat un llibre de Grisham perquè en van estar parlant una bona estona amb en Jordi (en son dos autèntics experts!!) :-))

Assumpta ha dit...

Mama de Jordi!! jeje estavem escrivint al mateix temps!! :-))

Siiiii quan varem baixar de Montserrat a Monistrol per dinar varem anar amb el descapotat :-)) i et prometo que em recordava d'aquells comentaris teus que vas posar (crec que era precisament al post d'IKEA) en que deies que Jordi duia el cotxe descapotat fins i tot quan plou!! jajaja

Jordi ha dit...

Mama: gràcies! Ens veiem avui dilluns!

Ferran: a les hores que vam pujar la calor encara s'aguantava... Aquesta trobada la vam estar gestant durant molt de temps! Va ser patida partit rere partit!! jajaja

Elur: gràcies! La vaig fer en un moment d'inspiració!
jajajaja Vam arreglar el món dels blocs, de d'altra banda, no está tan mal, al loro!!

Albert: gràcies! Aquí va la meva aposta. Vagi per endavant que si no l'encerto mai tenint la persona davant, havent-la d'encertar només a través d'un blog... uff!! Bé, jo dic vint-i-sis! Aquí està!
El nom del meu blog? Tot bé perquè mentre l'estava creant estava parlant amb l'Alba. Li vaig comentar que no sabia quin nom posar al bloc. I xerrant, xerrant, em va dir la frase que dona nom al bloc, i que ara mateix s'hi anava a remullar. La vaig trobar simpàtica (la frase i l'Alba, evidentment) i la vaig fer meva. O sigui, que té drets d'autor! jejeje

Assumpta: gràcies! Un moment d'inspiració!
Eh!! Que ara ja pots dir que has trepitjat la terra sagrada d'IKEA. En obres, però què hi farem!
Sí, sí, Assumpta, estic d'acord. El bloc de l'Albert el vam deixar mooolt bé!

XeXu: T'hauries de sorprendre com està l'IKEA Gran Via, potes enlaire. L'estant arreglant de dalt a baix (tant el pis superior com l'inferior). Una autèntica llàstima!
Gràcies per perdonar-nos aquesta petita no deferència! La propera pujo l'aposta i afegeixo la vaixella a la calaixera i l'armariet!!
Ja signo anar tota la catosfera agafats de les mans i pujant la muntanya! Seri moooolt bona senyal!!

Assumpta: La meva mare sempre diu coses que no son... jejeje

Anònim ha dit...

Albert!

Jo dic què en tens 33 (l’edat de Crist)

Mama Jordi

Jordi ha dit...

Colló, Mama!! L'edat de Crist...

Alex. ha dit...

Gran trobada, absolutament agradable, sincera i sense artificis o aparences... com els blocs que l'envoltaven.

La nova capçalera és genial, serà difícil millorar-la!

Albert, 18 anys o menys... Adéu!

Vàrem trobar a faltar al de Banyoles!!

Resultats Campionat Hula-hop:
1. Assumpta. Amb diferència!
2. Albert i Elur. Per gol average!!
3. Jordi, empatat a punts amb l'Òscar.
Accèssit. Josep Lluís i Germana Assumpta amb la tècnica Reusenca.

gemma ha dit...

molt bé per l'ascensió del cor de l'anginesca, sou uns campions!!!
m'agrada molt la nova imatge del bloc, però que molt. plas, plas. (t'aplaudeixo i em trec el barret).
has tornat a ikea!!!!

Jordi ha dit...

Alex: jajaja com sempre, genial el comentari. I tu no t'inclous al consurs de hula-hop? Home, ets tot un crack fent-ne rodar vint-i-quatre alhora!!

Gemma: hem tornat a IKEA, tenim nova capçalera del bloc i que sàpigues que vam parlar també de tu, que feia molts dies que estaves desaparescuda!

òscar ha dit...

que afegir a tan acurada crònica?

des de temps de pérez de tudela que un ascens muntanyenc no tenia la cobertura mediàtica que aquest ha tingut però, pel damunt de tot, no surava la companyonia, bonrotllisme i relaxada simpatia que va regnar tota la jornada.

petites postals que, com dirien els vells comentaristes esportius, se m'han quedat a la retina: l'incrèdula mirada inicial d'en jordi en veure'm arribar en xancletes al punt d'encontre, la superamabilitat d'en àlex que, a més d'oferir una agradabilíssima conversa, va esdevenir l'avituallador del grup amb aigua i fruits secs, la desitjada trobada amb l'encantadora assumpta i la seva família, l'amena conversa tot donant-li al cafè amb llet, ... una autèntica i anginesca colla de cracks!!!

visca el barça. visca catalunya. i visca l'anginesca!

Jordi ha dit...

Òscar, cafè amb llet amb gotes? jejeje Ja saps què et toca i què vam parlar: tallar-te un dit del peu, com l'Ollarzábal! Ànims, que segur que no es res!! jejeje
Visca, visca i viiiiisca!!

òscar ha dit...

per cert, a l'albert li faig uns vint-i-quatre anys ben culers.

òscar ha dit...

per cert, a l'albert li faig uns vint-i-quatre anys ben culers.

òscar ha dit...

i tinc tan clar que en té vint-i-quatre que, per això, ho escric dos cops en un comentari.

neus ha dit...

Sou el que no hi ha!!!! :))))

Una abraçadassa a tots quatre!

Assumpta ha dit...

Totalment d'acord amb el que diu Alex de la sinceritat que es respirava a la trobada!! :-))

En quant a l'aposta, de moment la cosa va així:

Quants anys té l'Albert d'El racó blaugrana?

De menor a major:

- Alex: 18 anys.
- Assumpta: 22 anys.
- Òscar: 24 anys (i n'està totalment convençut)
- Jordi: 26 anys.
- Mamà de Jordi: 33 anys.

Albert, vols que algú més es mulli? Elur, per exemple, que tot i no ser-hi "corporalment" venia en esperit? :-))

Jordi, què és això de que l'Òscar es talli un dit?

neus ha dit...

A mi de l'Albert em despista que posi estudiant al seu perfil :P sinó no n'hi posaria pas menys de trenta, mira què et dic... o sigui que li'n poso 20. Apa. ;)

Assumpta ha dit...

Això d'Estudiant també em va fer canviar a mi... Al principi (fa temps ja) jo el feia bastant més gran dels 22 que he dit. Fins i tot el feia de la meva edat... però llavors em vaig anar fixant i vaig anar baixant i baixant...

Albeeeeeeeeert!!! Ja pots veniiiiir!! :-)))

Assumpta ha dit...

Resum:

- Alex: 18 anys.
- Elur: 20 anys.
- Assumpta: 22 anys.
- Òscar: 24 anys (i n'està totalment convençut)
- Jordi: 26 anys.
- Mamà de Jordi: 33 anys.

Sílvia ha dit...

Hola Jordi&company!

ja,ja...bon humor, Montserrat, IKEA y Barça. I capçalera nova (foto feta a Ikea???).
Una abraçada. A seguir així.
Per cert, jo crec que l´Albert té...50 anys. Apa! ;)

Sílvia

Jordi ha dit...

Òscar: ha quedat clara i duplicada la teva opinió i el teu pronòstic!! jajaja

Elur: hula-hopísticament parlant, sí!! Són uns cracks. Hauries d'haver vist l'Alex pujant la muntanya amb un hula-hop al coll i fent-lo rodar... nant-li'n fotent... vull dir!!
Una abraçada per tu també!!

Assumpta: Les apostes al BetAndWin estan 20 a 1 a que en té 24, l'edat de l'Òscar.
El mític escalador Juanito Ollarzábal li falten dos dits al peu, justament de les dues vegades que ha pujat a l'Everest. L'Òscar també hauria de comptar les pujades amb els dits del peu que li falten!!

Elur: ostres, no ho sabia això!! Jugueu amb avantatge!! Lladres!! Atureu-los!!

Silvia: home, no ens passem. Pobret! Cinquanta tacos!! Ara se'ns enfadarà!!

Albert ha dit...

Bé, haig de dir que ningú ha encertat la meva edat.
L'Àlex em posava dins la generació de Bojan, l'Elur, més o menys a la de Pedro, l'Assumpta, a la de Messi, l'Òscar em posava dins la generació d'Iniesta, el Jordi a la de Touré, la seva mare a la de Pinto (que és amb qui hagués jugat Crist a les categories inferiors d’haver nascut ara) i la Sílvia anava més enllà i em veia com a company de Maradona.

Però cap de vosaltres l'ha encertat:
Si ara jugués al Barça estaria dins de la generació a la qual pertany Marc Muniesa, ja que tinc 16 anys (ell en té 17 però perquè va néixer mesos abans).
Per tant, si algú ha guanyat és l'Àlex. Vosaltres us pensaveu que era estudiant d'Universitat, però encara no he acabat el Batxillerat.

En fi, ara ja podeu dormir més tranquils i espero que continueu passant pel meu bloc de tant en tant.
No dubtava que del meu bloc i de mi n'havieu parlat bé, jajaja.

Gràcies per participar en aquest miniconcurs.
Que vagi bé!

Jordi ha dit...

Albert, moltíssimes gràcies per la teva sinceritat i per fer-nos passar aquesta estona tant divertida!! No dubtis que seguirem anant al racó del Barça per llegir-te i comentar-te! Ets un benjamí, i et doblo l'edat!

Ah!! Un secret, els quatre blocaires reunits al peu de la Moreneta vam arribar a la conclusió que tens grans qualitats literàries i que si les explotes, faràs moltes coses!! Ostres, ara semblo un Hristo Mejide qualsevol... En definitiva, no estàs nominat!!

Assumpta ha dit...

Uaaaaaaau!!! Albert!! Et passo 31 anys!! :-))

Matemàtiques: Albert (16) + Jordi (31) = Assumpta (47)

Podria ser la teva mare i t'asseguro que si ho fos estaria orgullosíssima de lo bé que escrius!!

El que ha dit en Jordi és totalment cert :-) Ens cridaven l'atenció les teves magnífiques cròniques i qui més estava convençut que havies de ser molt jove era Alex que ha dit 18 o menys que deia que si seguies escrivint així de bé, i essent tant jove encara, aniries a més.

Has pensat en escriure d'altres temes? Provar a fer relats, narracions curtes...

En fi, jo estic al·lucinant... :-))

Aleeeeex has guanyaaaaaaaat!!! :-))

Angle ha dit...

Ja he llegit la crònica al blog de l'Assumpta, i no sé si serà massa agosarat demanar-te que facis una altra promesa, si es torna a guanyar al triplet hi tornes a pujar, però amb l'Assumpta a l'esquena. Es petita i no pesa molt :)

neus ha dit...

Només 16! no diré allò tan gastat de 'qui els pogués tenir', perquè ja els he tingut i no vull pas repetir :P
No era a Montserrat, no comento mai el bloc, però estic d'acord amb el Gran Cor de l'Anginesca, escrius molt bé!!!
Encara hi ha persones de 16 anys assenyades... no està tot perdut!!!!!

;)

Assumpta ha dit...

Jajajaja Angle ara no el pots enganyar, que ja m'ha vist!! :-)) I sap que petita sí, però això de que no peso moooolt uhmmm... en tot cas m'ha agradat llegir-ho :-)))

Uri ha dit...

Demision!

Arrastrar? Ho haveu vist? Serà arrossegar.

M'ha agradat l'apunt copa africa. Per quan un Celebrities de Muchachada sobre la Moreneta?

Anònim ha dit...

Quan el Jordi ompli aquesta banyera nova que té en el blog! Què us digui el que posarà dins.

Jordi: digués el que t’he portat de Sevilla


mama Jordi

Albert ha dit...

Jajajajaj, de persones de 16 anys assenyades n’hi ha unes quantes, Elur.
A tu, Jordi, et podrien fer crític de blocs, d’aquests que donen els premis al millor bloc de Catalunya i tal… gràcies per no nominar-me.
Sí, Assumpta, una suma curiosa. La veritat és que les úniques coses que he escrit són els típics contes de Sant Jordi i redaccions de tota la vida. Per voluntat pròpia només escric sobre futbol (o algun altre esport si es presenta l’ocasió), ja que és el tema que realment domino. No he estat mai el millor escrivint, però a tot arreu on he anat he estat el que més en sabia de futbol... fins que vaig descobrir els blocs i vaig veure que hi havia gent (que no fossin periodistes ni entrenadors) que en sabia tant o més que jo.

Adéu!

Jordi ha dit...

Assumpta: potser arribeu a un acord de fill/mare adoptius! jejeje Tot és parlar-ho!

Angle: Ja li ho vam proposar que entre els tres la pujàvem a collibé, però no va voler!!

Elur: jo sí diré allò tant gastat de qui els pogués tenir! Enmig de la generació dels nens de la PS2, hi ha un escollit!

Uri: estaria currat, sí senyor!! Ja me'l veig tot pintat amb la cara negre i el dels tontiplosters assentat a la seva falda!
Ara corregeixo la falta...

Mama: de sobres saps que no tinc banyera a casa, sinó plat de dutxa! Així que n'hauré de llogar una!!

Albert: no dubtis que de futbol tothom en sap i n'opina (m'incloc). D'escriure, ja és una altra cosa... Adéu!

Anònim ha dit...

Jordi!

Ja et vaig dir què era un regal per compartir. És un regal per la parella.

mama

gemma ha dit...

ara estic intrigada, em pica la curiositat (encara que no tan com la cama, em va picar un mosquit gros com un ruc).
m'agradaria saber que és això que t'ha portat la mama per omplir la banyera?
te'n puc deixar una, de forma totalment gratuïta, fora de l'àrea metropolitana, però.
en un indret verd i net.
amoreneta!

Jordi ha dit...

Ai Gemma!! Que què em va portar la meva mare? Una mena de bola (no xinesa) que segons va explicar-me si la poses dintre la banyera (o imagino qualsevol recipient que contingui aigua), comença a fer espuma i a deixar anar pètals de rosa.

gemma ha dit...

:O que xulo...
a veure si en trobes una replica virtual!

Assumpta ha dit...

Jejeje jo també tenia curiositat per saber què t'havia portat la mare de Sevilla :-))

Jajajaja siiiiiii que és veritat que em van oferir a portar-me a collibé, però jo no volia que es "desllomessin" :-PP

Jordi ha dit...

Gemma: intentaré gravar el procés en directe. Si de cas em poso banyador... o no! Com tu vulguis!

Assumpta: ara ja t'has tret el cuquet!!

Els del PiT ha dit...

M'ho he passat molt bé llegint la crònica i els comentaris.
:-D
Ostres de 16 anys a 33, caram, caram...

M'apunto a una pujada per celebrar el triplet de l'any que ve (en cremallera, eh? Que ja començo a estar cascat...)
;-)

Jordi ha dit...

Sergi, sigui en cremallera o sigui com sigui, esperem ser-hi tota la catosfera junta!! T'imagines??