dilluns, 15 de març del 2010

Torna el millor del món.

M’agrada veure Messi en forma, perquè quan ell està al 100%, quan ell és i se sent el millor jugador del món, quan ell és ell i juga com sap jugar, regateja com sap regatejar, xuta com sap xutar i marca com sap marcar, el Barça és un altre. On no arriba l’equip, arriba ell. Per això és el millor del món, no? I el que m’agrada és que gol que marca, gol que és per emmarcar. Sens cau a tots la baba i no ens cansaríem de veure una vegada i una altra la repetició: com se’n va dels que faci falta, com prepara la pilota i com l’acaba enviant al fons de la porteria. I llavors, tots respirem més tranquils perquè sabem que juguem amb avantatge, la de tenir el número u de la pilota al nostre equip. Així que, posem-nos tots dempeus, perquè ha tornar de nou a l’Olimp el Déu del futbol, el salvador del Barça en els moments complicats, en definitiva, EL MILLOR DEL MÓN!

Ara que, veient el partit d’ahir, jo no vull dir res, no em tireu de la llengua, sisplau, us ho demano, us ho suplico, no em mortifiqueu perquè després me’n penediré d’haver-vos formulat aquesta pregunta que des d’ahir no fa més que repetir-se dintre el meu cap. No, no, no insistiu, no la penso formular, no la penso escriure, dels meus dits no sortirà. Així que, permeteu-me que m’alci, vagi a la taula del meu costat i li comenti al company que escrigui la següent reflexió/pregunta... bé, no pregunta, perquè si és reflexió encara ho estaria afirmant, Déu me’n guardi. Aquí va: JUGA MILLOR EL BARÇA SENSE IBRAHIMOVIC? Uff! Ja l’he deixada anar... Ara em sap greu!

AGRAÏMENT ESPECIAL.
Víctor Valdés, el nostre porter, el porter de tots, el salvador que no marca gols, que els atura, que impedeix que en rebem, ahir va estar excels, una altra vegada.

10 comentaris:

òscar ha dit...

Amb el cas d'en Ibra m'està començant a passar el mateix que amb un altre dels ariets que hem tingut a can Barça: Kluivert.

M'explico. Quan Kluivert rebia pals per tot arreu, jo defensava la seva superclasse i talent. Fins i tot, quan va marxar, vaig dir la lapidària frase "hi haurà un dia que aquest paio ens eliminarà de la Campions". Kluivert, finalment, no ens va eliminar de res ni va donar un pal a l'aigua enlloc d'on va anar.

Ara, amb les crítiques a Ibra, insisteixo que aquest paio és un fóra de sèrie. Que amb la pilota als peus poques mancances té, que juga d'esquenes a porta com un pivot de futbol sala, que a l'àrea és letal, que a primers de temporada van ser els seus gols els que ens van mantenir al "canelobre", etc.

Espero no equivocar-me i que el suec no sigui un Kluivert II. Les segones parts sempre han estat massa dolentes.

Assumpta ha dit...

Començaré pel final... i és que m'encanta que es vagin fent reconeixements al GRAN VÍCTOR VALDÉS!! Quin porter que tenim!! :-))

D'altra banda, és ben cert que tenir a Messi a l'equip és tenir un "plus", és un gustàs veure'l jugar. Dos gols amb l'esquerra, un gol amb la dreta... FELICITAT!!! :-))

En quant a la pregunta que no vols fer (jiji) jo només diré que a mi m'agradava Eto'o. Ibrahimovic encara no m'ha demostrat que sigui millor que ell. De totes formes, com la decisió va ser d'en Pep, només per això jo ja ho respecto... Suposo (crec de veritat) que algun dia veurem jugar un gran IBRA ;-))

neus ha dit...

ejem... d'això... Ibra jugava a la primera part????????? perquè diria, i això que només vaig poder veure l'última mitja hora (afortunada que sóc) i l'escoltava per ràdio que a la primera part el Barça va jugar de pena (per ser el Barça és clar).

Tenim dos problemes amb l'Slatan. El primer és que pilota que vol tocar falta que li piten. El segon és que és el primer any que juga a Futbol, fins ara només jugava, li falta acabar-se d'adaptar.
Ha de ser molt desesperant també per ell tot plegat.
Estic amb l'Òscar, jo també el defenso.

Monument a Valdés! però ja!

D'en Messi, passo de dir-ne res... la bava no m'ho permet ;)

I gran Henry! que va sortir ell i ho va revolucionar tot!

neus ha dit...

ah! i una diferència que vaig veure entre ahir i altres partits, van celebrar els gols amb eufòria, amb alegria, amb ràbia si vols, cosa que aquesta temporada semblava que no feien, els he vist celebrar gols com aquell que se saluda amb el rival al final del partit, amb una mena de passotisme de fons que feia una miiiiiiiica de pudoreta. I et ben juro que em feia emprenyar com una abella!

Garbí24 ha dit...

Messi...sense comentaris
Ibra? no vull ni pensar que tens raó, vull pensar que veurem el que realment sap fer...gols
Valdes...per més que hem toqui els ous...a la selecció, s'ho mareix i com que ja hi ha mitja plantilla, no vindrà d'un.
Si no baixem la guardia...anirem bé

Sergi ha dit...

Messi és com un Déu, però el millor que té no és el futbol, i això és difícil. Un jugador que fa el que fa ell, no té res més per dir ni demostrar. Però ell, quan marca, se'n va a buscar qui li ha fet la passada i l'abraça, li agraeix. I tot l'equip li va darrere i l'abracen i l'admiren, i l'estimen. És el millor jugador del món, però és humil, és un jugador d'equip, que ha après a jugar amb els companys i quan cal es carrega els altres deu a l'esquena per tirar-ho endavant. Ahir ho va fer. No tothom pot dir el mateix. Ja saps per on vaig. I per mi això és molt, moltíssim.

Demano un minut de silenci per Henry. Vull dir, un minut de silenci pels que creien que Henry estava mort, gent de poca fe. Henry és un fora de sèrie. Potser no ho acabarà de demostrar al Barça, i està clar que a l'estiu se'n va. Però espero que algun dia siguem conscients que hem tingut a l'equip un dels millors de la història del futbol. Fitxat més tard del que hauríem, però l'hem tingut. I per mi és un orgull. A Henry el que es mereix.

I a Valdés el que es mereix també. Cada dia ho demostra, no sé per què hi ha gent que s'entesta encara a dir que el Valdés té sort de la defensa que té, que totes les pilotes que van a porteria entren. Hi ha molta gent amb pa a l'ull.

I sobre Ibra, em posiciono amb els altres companys. Ibra és una bèstia. Però encara no està adaptat. És difícil jugar de la mateixa manera que ho fan els jugadors que ho han mamat des de petits, i que saben de memòria els canvis de posició que han de fer. Per posar-te al nivell de compenetració de Xavi, Iniesta, Messi o fins i tot de Pedro i Bojan cal que siguis com l'Alves. I d'Alves només n'hi ha un. Alves és l'únic que els pot seguir, perquè si s'equivoca, recupera la posició i llestos. A Ibra se li ha de donar temps, que s'hi acostumi. I també s'ha de demanar respecte per ell. No sempre fa falta quan toca un contrari. No sé si té l'instint d'Eto'o, però té qualitats físiques sobreres, i té molta més tècnica que el camerunès. Això hauria de compensar la manca de gols, que també en pot donar molts. Veurem què passa. I si no, fitxem a Higuaín (que cabrón!), i tan amics.

Jordi ha dit...

Òscar: tant de bo trionfi, de veritat! Ostres, seria meravellós! Però no ho sé, com dius, recorda molt al Kluivert, i aquest tipus de davanters fan pocs gols, cosa que no agrada (a mi el primer). Coi, que el davanter del Barça s'ha de forrar a fer gols, com l'Eto'o (i que no el reclamo, eh!)

Assumpta: Tant de bo que arribi aquest dia. Llavors tots ens abraçarem i ens felicitarem!

Elur: jo no el critico, que consti! Només he deixat anar la pregunta! Únicament! A mi, que em registrin! Ni tant sols ho he escrit jo... ;-)
Sí que és veritat que semblava que celebraven els gols com amb més intensitat. Ara, cap a dalt, sens dubte!

garbi24: gols en sap fer, no? Ho ha demostrat! El que falta és que en marqui més i sigui més regular!
Sí, sí, Valdés selecció. Ara per ara és millor que Casillas.

XeXu: malgrat ser el millor del món, el Déu del futbol, segueix amb els peus a terra, i això i la humilitat que dius, és el millor de tot, i que fa pensar que tindrem Messi per anys. Creu-ho els dits!
Ara em sinceraré amb tu. Tenia preparat un post de què fer amb l'Henry, però em sembla que no començaré ni a escriure'l...
Això diu la gent del Valdés?? Doncs no en tenen ni idea!
Donem-li temps, doncs, i sinó, com dius, l'Higuaín, que no li faria pas fàstics, al contrari!

Albert ha dit...

Quan Messi està fi és imparable. Sort de Valdés, sí.

Pel que fa a Ibrahimovic, només cal veure que el seu recanvi (Bojan) va fer un partit bastant nefast, així que només un Thierryble Henry li prendria la titularitat.
Això sí, ja voldríem tenir aquí a l'Eto'o de la temporada passada.
Adéu!

Jordi ha dit...

Que el gran partit de Messi no ens encegui davant de la preocupant aportació dels davanters últimament. L'únic que aporta gols és Messi eh, ni Bojan, Henry, Zlatan i quasi Pedro estan marcant. No em puc imaginar quan tots estiguin en ratxa...

Alba ha dit...

Sents dubte Messi va ser l'estrella i l'heroi del partit. Esperem que la resta de companys es possin les piles (alguns les porten sempre carregades i altres mai)i facin un final de temporada digne. Sens dubte, el frec a frec amb el Madrid serà un desgast psicològic molt important, pero esperem que Guardiola i els seus homes siguin capaços d'aguantar.
Salutacions


PD: per cert, el sonriure de la boca encara no s'ha tret només de pensar que es pot aixecar una champions al Bernabéu y amb el Madrid d'espectador. De moment, a eliminar el Stuttgart.