dilluns, 20 de setembre del 2010

Victòria!... amarga.

Victòria, sí, sí, victòria per fi al camp de l’Atlético de Madrid. Ja tocava, què caram! Feia temps que en lliga el Vicente Calderón era sinònim de derrota. Però avui s’ha girat la truita i, vés per on, sorpresa! el Barça s’ha emportat els tres punts. Va pel partit perdut contra l’Hércules el dissabte passat. Ara ja tenim els mateixos punts on, en una lliga normal dels últims anys, haguéssim perdut al Calderón. I ara em ve al cap que, com ara aquesta lliga ja no és normal i la normalitat és que el Madrid guanyi al Calderón, potser aquest any no ho fa. I si aquest any no ho fa, el president de l’Atlético de Madrid ja no dirà allò de que el Madrid sempre comença la lliga amb nous punts més que el Barça: els del Bernabéu i el Calderón contra l’Atlètico, i els punts que es deixa el Barça al Calderon. Però és clar, si no és una lliga normal, potser el Barça no guanya al Bernabéu... Bé, millor deixo de fer càbales que encara queden molts partits i això no ha fet més que començar.

Avui, hem estrenat bar nou. Ens han convidat a veure’l a “El bar de las seis copas” al carrer París (quines coincidències...). Bé, bé, no ha estat malament. Dos pantallots enormes amb nitidesa increïble, gent molt maca i amable i pastes per picar boníssimes (quins croissants!). I a més a més, bon joc, partit molt seriós, gran, gran, gran victòria... però lesió d’en Messi. I a més, el que més mal fa, a les acaballes del partit, als minuts de descompte, que penses: cal? El partit ja estava gairebé sentenciat i l’Ujfalusi (persona declarada non grata en aquest bloc per unanimitat, més que res per si algun dia se li acut visitar-lo) li fa aquella entrada. Bé, i ara què? Que li preguntin a la gent que li agrada el futbol si aquest perd o no amb la lesió de l’Argentí. No ja perquè sigui del Barça i el Barça es pugui deixar punts, sinó perquè la gent als que ens agrada el futbol (el de veritat, no el de patades), els que gaudim veient als bons jugadors, ens han fet un canvi de cromos: Messi per Ujfalussi. És a dir, deixem de veure espectacle (el lesionat) per seguir veient futbol destraler (el lesionador). Trist, molt trist! I això ho parles amb la gent i moltes vegades et diuen que el futbol és per homes. I jo els contesto: sí, sí, per homes que els agrada veure futbol. Per veure hòsties ja teniu la boxa, el pressing catch i la competició aquella que tiren el formatge per una muntanya i la gent baixa rodolant per agafar-lo.

Res més, dir que la Banyera està de dol i espero que aquest turmell:
es posi bo el més aviat possible. De moment diuen entre dos i quatre setmanes. Encara hem estat de sort.

16 comentaris:

Assumpta ha dit...

Sanció per als futbolistes destralers: Tant de temps com es perdi el lesionat + el càstig corresponent. Si segons el reglament li tocarien 3 partits de sanció, doncs 15 dies (diuen que té distensió muscular sense afectació òssia i que pot ser 15 dies de baixa) MÉS les tres setmanes de sanció.

O sigui: Dues parts de sanció.
- Mentre el lesionat està lesionat, no juga cap dels dos.
- La sanció stricto sensu es comença a aplicar quan el jugador lesionat ja té l'alta.

Ja veuríeu com s'acabaria aviat amb tot això.

FORÇA BARÇA!!

Jordi, les hòsties són una cosa molt diferent a la que tu dius. Suposo que et refereixes a cops, cosses,empentes, puntades de peu, cops de colze, agressions, entrades brutals, joc brut...
Mira, ho sento, és que em molesta, què hi farem.

Jordi ha dit...

Ha sortit car, sí. Però dins del que cap, el diagnòstic ha demostrat la millor de les notícies: 2 partits de baixa.

neus ha dit...

bé la notícia no és que s'ha guanyat al Calderón, no, això és secundari, una nimiesa, la GRAN notícia és que per segon partit consecutiu s'ha fet un gol a la sortida d'un còrner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no em diguis que no és per omplir-ne pàgines i pàgines de diari!

A mi l'entrada del carcamal aquest m'hauria molestat a qualsevol minut del partit, entrar a un jugador d'aquesta manera no cal mai. I mira que feia estona que ho veia a venir è? l'àrbitre va ser molt permissiu i es va estalviar moltes targetes. Ja només hauria faltat que no li hagués ensenyat la vermella directa, però va tenir prou seny. Em va rebentar que ensenyés la groga a Valdés per perdre temps i no a un matalasser després de revinclar Iniesta. Es dóna més importància a un insult que a una entrada trenca-cames. És vergonyós.

A remarcar la roda de premsa del profeta Pep. Per treure's el barret, sí senyor. Els va deixar a tots ben retratats i sense faltar el respecte a ningú.

Una altra cosa tristíssima era sentir als suposats aficionats al futbol que cridaven 'Messi muérete'... nàfent.

Per veure a repartir hòsties s'ha d'anar a missa Jordi ;)

Jordi ha dit...

Assumpta: m'agrada la teva proposta. Els jugadors que fan aquest tipus d'entrades anirien amb més compte perquè també els hi va el poder jugar a ells.
Sí, sí, quan he escrit hòsties m'he referit a això. Sento si t'he pogut molestar... ;-)

Jordi: em pensava que aniria per llarg. He respirat tranquil!

Elur: siiiii! Avui ho comentàvem a l'esmorzar que de nou, gol de córner! Han hagut de marxar els alts perquè tornem a marcar per alt. Curiós, no?
Vergonyòs, i tant! Però això sempre passa. Les targetes per perdre temps sembla que siguin gratuïtes. No els costa treure-les. En canvi, les que són per joc brut se'ls queden enganxades a la butxaca.
La vaig sentir íntegra. Anava calent calent després d'això del Messi. Ja era hora que digués el que pensa. Que no s'ho pot callar sempre! Després ens prenen pel pito del sereno!!!
Bé, sí, però aquesta paraula es diu molt, no? Quan algú es pega, per exemple!

pati di fusa ha dit...

quina vergonya que encara s'hagi de veure i sentir tota aquesta violència! i quin turmell, mare meua... :S encara no l'havia vist! ahir vaig escoltar el partit per la ràdio.

sí, jordi, les hòsties també són trompades, cops, bufetades (DIEC dixit)! ;)

Assumpta ha dit...

Sí, PATI DI FUSA, amb un "vulgar" al davant (DIEC dixit)

Un altre dia callaré i ja està.

Uri ha dit...

A quina alçada del c/ París cau el bar? Ara paso cada dia per allà i m'hi fixaré.

pati di fusa ha dit...

només constatava, no hi havia cap intenció d'ofendre. i si ha estat així, assumpta, les meues disculpes. per descomptat que no has de callar!

Assumpta ha dit...

No, no, de veritat que ho dic seriosament. Aquest és el blog d'en Jordi i jo no m'hi he de ficar en com ell vulgui expressar-se o no. És casa seva. Si a mi em molesta, doncs el que he de fer és no comentar aquell post i ja està (a això em referia quan he dit "un altre dia callaré")

Però no passa res, ni tu ni ell us heu de disculpar per res :-) Jo sóc perfectament conscient de que estic... no "en minoria", sinó absolutament "sola" en aquest àmbit en que em moc, pensant com penso... però mira, a vegades no me'n puc estar... i avui m'ha sortit dir-ho.

Albert ha dit...

M'ha agradat aquest apunt: "Ara ja tenim els mateixos punts on, en una lliga normal dels últims anys, haguéssim perdut al Calderón".

Em sembla que Ujfalusi s'ha conectat al teu bloc al mateix moment que jo. Si no t'arriba aquest comentari és perquè la Banyera ha fet un bloqueig.

Sí, sembla que al final encara hem tingut sort.
Adeu!

Sergi ha dit...

El blogger s'ha menjat el meu comentari, sort que no era tan llarg com altres cops. Res, no deia res massa interessant. Que en Messi no en té per tant temps, que el Barça ha de guanyar sempre i que això de no guanyar al Calderón només és casualitat, que l'Atlético no és rival tot i que s'ho van currar i el partit no va ser massa vistós ni agradable, i que el De Gea és un porteràs que hauríem de començar a tenir en compte per un futur.

Anònim ha dit...

Va ser una entrada brutal i sense cap sentit ni lògica. Va anar a rebentar-li el peu. Això és intolerable. A aquest li haurien de caure uns quants llargs partits de sanció. I compte, perquè no serà l'última que intentaran contra el Messi.

kweilan ha dit...

Van a per ell. Sort que al final en 15 dies ja estarà recuperat.

Garbí24 ha dit...

al final serà poca cosa per sort, però aquell paio jo el deixaria amb deu partits de sanció.......

Jordi ha dit...

pati di fusa: vergonya de la bona, sí! I que encara hi hagi gent que la defensi.
Gràcies, és que jo també ho havia sentit!

Assumpta: pots dir el que vulguis dona! Tot és benvingut! DIEC dixit? Què vol dir això? De vegades ja passa que s'agafen paraules que signifiquen una cosa per adaptar-les a una altra.

Uri: C/ París número 192, entre Aribau i Enric Granados, crec. Si hi vas, fes-me un truc.

Albert: és o no és? hehehe
hahaha un altre Reverte no, sisplau!! hahaha

XeXu: res massa interessant? Home no fotem, que parles molt bé de futbol! Bons apunts que els subscric tots. Amb o sense Messi el Barça ha de guanyar els partits.

Albert B. i R.: La proposta de sanció de l'Assumpta em sembla molt correcte. No poden quedar impunes!

kweilan: sí, aquesta és la millor notícia. Un miracle!!

garbi24: ... i que torni el carnet del club Carrefour!!

Assumpta ha dit...

Hehehe "DIEC dixit" vol dir "ho diu el DIEC" i el DIEC és el Diccionari de la Llengua Catalana de l'Institut d'Estudis Catalans ;-))