diumenge, 24 d’octubre del 2010

Més Messi.

Avui, més Messi. De nou dos golets, com contra el Copenhaguen el passat dimecres. De fet estic per dir-li el petit suisse, perquè si a mi me daban dos, ell els marca de dos en dos. És dolent, ho sé. Me’n faig càrrec. De fet, si seguim fent símils amb anuncis televisius, podríem dir que con un poco de Messi basta (Giooooor). No ha fet gaire cosa (de fet fa partits que no es veu aquell Messi estel·lar), però poca cosa de Messi és molt. I així ha estat.

Sé que no he de desesperar-me. Que tot just acaba de començar la cosa. Que és massa aviat. Però no veig bé al Barça. Ho sento. Els hi costa un munt quan els equips es tanquen darrere. Seguim fallant moltes ocasions claríssimes (Alves n’ha tingut una sol davant del porter) i, és clar, si perdones pateixes. Quedi clar que avui no he patit, eh! He patit perquè el gol no arribava, perquè el Saragossa no ha creat perill. Bé, a la primera part han tingut un mà a mà amb Valdés que si és Rooney, Higuaín o Forlan en lloc de Braulio allò va a dintre i ja ens haguéssim posat amb un gol en contra.

Villa segueix amb aquell malastruc que impedeix que marqui, però ja arribarà. Encara que no ho faci, el Barça juga amb 11, no com amb Ibra que quan no ho feia el Barça jugava amb 10. Així que paciència, que tot en aquesta vida arriba. I els gols de Villa també ho faran.

8 comentaris:

neus ha dit...

Els tenim trinxats Jordi, estan cansats segur. Però si sense anar bé anem guanyant el dia que s'acabin d'afinar pixarem colònia!

Ahir em preguntava si a Villa no li hauríem de canviar el nom i dir-li 'El Gafe' enlloc de 'El Guaje'.

pst! i vam guanyar sense en Xavi.

Sergi ha dit...

És un altre Barça, aquell Barça piconadora no pot durar sempre. Si no es dosifiquen els esforços ho pagarem a quarts de la Champions o així. Tenim 20 jugadors escassos, i compta sempre un parell de lesionats, amb 18 no es va enlloc. Cal calma, controlar els partits i no arriscar gens, gens. Això sí, afinar la punteria, però una mica de paciència. Penso que ens hem d'acostumar a això aquest any si volem títols, treball seriós i sobri. Les floritures per un altre any, amb més milions per gastar i més jugadors per rotar.

Tot i així, no som un equip ranci, el domini no ha disminuït, tenim la pilota i els altres no la tenen. Pensa que si algun dia hi ha més sort veurem com el Barça en marca 5 o 6 sense fer un partit excessivament brillant, perquè de brillantor en veurem poca. Detalls d'Iniesta, cosetes de Messi, passades inversemblants de Xavi... els altres a treballar.

Però no oblidem, tens molta raó que Villa juga, fa molta feina, i els gols ja entraran, encara que siguin menys dels que esperàvem. Tenim Alves incansable, una defensa solvent encara que alguns cops fa aigües, però generalment no, amb un Piqué que és un mariscal. El pivot cobert i jugadors de contenció que ho borden. No és un equip en construcció, ja saben el que es fan.

Assumpta ha dit...

Saps, JORDI, que em va agradar molt, molt del partit d'ahir? Doncs com va celebrar el gol en MESSI, anant a abraçar-se amb en VILLA i una abraçada llarga i tots dos ben contents :-)

Què diferent de les celebracions d'en C. Ronaldo que sembla que vol tot el reconeixement per a ell...

El nostre MESSI és bo, boníssim, i no li cal fer ostentacions... quan marca ell corre a abraçar a qui li ha fet l'assistència i jo, veient això, em sento molt, molt contenta :-))

És el que tu dius... VILLA no té massa sort cara a porteria, però es nota que juguem amb onze!

FORÇA BARÇA!!

Garbí24 ha dit...

Jo crec que si que arribarem a afinar-nos en punteria, ara ens hem d'espavilar abans del Barça- Mandril

zel ha dit...

Jo ho veig xungo, molt xungo, no hi veig força global, falta una imatge de valentia i empenta, hi ha moments estelars però poc seguiment en pla "piconadora"...i el club tampoc és el mateix, ara, què vols... I penso que el villa ha d'anar a l'oculista, seriosament!

Assumpta ha dit...

Jordi... ara posa "súper heroi catosfèric" a Google i demana imatges... :-))

sànset i utnoa ha dit...

Va home, que encara estem de pretemporada...

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Jordiiiiiii que aquí tens comentaris per respondreeee :-DD