dimarts, 5 d’octubre del 2010

Segona trobada del Cor de l’Anginesca (acta oficial).

Aquest dissabte passat va ser el dia fixat per la segona trobada catosfèria del Cor de l’Anginesca, inicialment format per quatre membres: Òscar, Àlex, Assumpta i un servidor. Dic inicialment perquè aquest any han estat admesos (i han passat el ritual d’iniciació) dos membres més: l’Elur i l’Albert).

Per tal de conèixer-nos (per si se’ns havien oblidat les cares passat més d’un any), vam quedar que els components d’aquesta societat no secreta acudiríem a la cita de la següent manera:
- L’Òscar amb un entrepà de carn arrebossada sota el braç.
- L’Assumpta, pubilla del Cor, amb un catàleg d’IKEA obert per la pàgina quaranta-tres.
- L’Àlex, disfressat de Núria Feliu.
- L’Albert, amb un barret de mexicà i amb una samarreta del Barça amb el nom del Frank de Boer a l’esquena.
- L’Elur amb l’Henry agafat de la mà dreta i l’Iniesta de la mà esquerra.
- Servidor, amb un plat de dutxa sobre el cap (una banyera pesava massa).

La reunió, com no podia ser d’una altra manera, va ser amena (no confondre amb la companyia de telèfons mòbils, que no ens patrocinava ningú!), distesa i, sobretot, molt divertida, que era del que es tractava.

Aixeco acta, doncs, tal i com no vam quedar, dels punts més importants de la reunió extraordinària:
1) Al loro, que la catosfera no està tan mal.
2) Servidor, nascut l’any 1977, sí que va poder veure algun programa de Gente Joven (TVE anys a), per molt que al començament els components menys joves del Cor em negaven aquesta afirmació.
2.a.) Nobleza baturra, per unanimitat dels que se’n recordaven (jo no!), eren els que sempre guanyaven el concurs.
3) L’Assumpta i la seva germana, la Mercè, faran un concert al Liceu interpretant a duo i a capela bandes sonores de sèries televisives com: el equipo A, el cotxe fantàstic o MacGiver. Dia a concretar.
4) XeXu, rajat, dona la cara i no t’amaguis! Vine a la propera trobada! Ah! I llegeix el llibre de “La societat literària i el pastís de pell de patata de Guernsey”, home!
5) Assumpta, gràcies pel detall Anginesc.
6) Àlex, torna!

Això és tot, crec que no em deixo res. Fins la propera assemblea ordinària del Cor que se celebrarà l’any vinent. Suposo...

23 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Nosaltres som franc-maçons. Ens deurem haver equivocat de societat-no-secreta...

*Sànset*

òscar ha dit...

Gran reunió/esmorzar la celebrada el passat dissabte.

La lògia anginesca sura una memòria històrica que, de unir-se per un concurs de televisió de preguntes, respostes, mímiques i taral·lejos varis, trencaria tots els rècords coneguts i desconeguts.

En l'ordre del dia t'has oblidat de la menció especial que van rebre dos homes amb noms, cognoms i sigles pròpies: Angel Casas Show (A.C.S.) i Tutto Pavarotti (P.V.).

òscar ha dit...

Anda, al Sr. Tutto Pavarotti li he posat unes sigles equivocades!!!

Miraré d'esbrinar que ha volgut dir el meu subconscient amb això de P.V.?

Jordi ha dit...

Sànset: home potser sí. Si no et va arribar l'invitació via mussol, com a Harry Potter és que no ets d'aquesta societat no secreta! Bé, l'any vinent ho podem arreglar...

Òscar: quan surti aquest concurs, ens hi apuntem, segur! Amb la Feliu d'amfitriona!
Sí, sí, me'ls he descuitat. Pobre Tutto!
P.V. => Pavaroti Vendetta?

neus ha dit...

T'has descuidat d'avisar a la bloguesfera, catosfera o com es digui que abandonar el bloc o blog o com es digui provoca úlcera!!! una notícia com aquesta l'hem de difondre, és molt important XD

gran trobada, gran acta!

immens el Tutto Pavarotti! quin riure!

l'Albert i jo, ell per joventut jo per ignorància, vam estar fora de joc molta estona... jejeje.

no em pressionis en Xexu d'aquesta manera, pobret.

un plaer tridimensionar-vos!

Jordi ha dit...

Elur, que havies de veure més la tele fa anys, dona! Que així no es va en lloc!! hahaha De totes maneres, jo sóc d'aquest que gairebé mai veu la tele, però que està assabentat de moltes coses que hi fan. No em diguis com m'ho faig...

Un plaer també! Espero que la vetllada fos del teu agrat i vinguis a la propera.

Assumpta ha dit...

Molt bo Jordi!!! :-DDD

La trobada de l'any passat, a Montserrat, com a compliment de la promesa perquè el Barça havia guanyat el triplet (que després va ser "sextet" iupiiii) aquest any, al ser "només" la Lliga (que ara ja és també supercopa) va ser a Barcelona... però...

Jordiiii a un VIENA!! t'has oblidat de dir que ens varem trobar al VIENA!!! (Patrocinador oficial... sense pagar... del meu blog hihi)

Varem riure tant, que d'un dels atacs de riure que em va agafar, em va quedar l'estómac dolorit una bona estona :-)))

XEXU: A la trobada de l'any passat varem parlar de dos blogs que ens agradaven molt, el de l'ALBERT i el de l'ELUR... i aquest any han vingut...
A la trobada d'aquest any s'ha mencionat un bloguero que tots els assistents també apreciem molt, que ens agrada el seu blog i els comentaris que deixa als blogs dels altres i... que des d'aquí també li volem deixar una abraçada :-)) qui serà?? ;-))

He de dir que a mi GENTE JOVEN m'agradavaaaaa!! sí!!

ALEEEX!! Tornaaa a posar-nos les teves magnífiques imatges, home!! :-))

Assumpta ha dit...

Ah!! Dues coses més:

L'ALBERT ho sap TOT de futbol... tot, tot i tot... impressiona. I ens varem assabentar que va néixer el dia d'un Barça-Madrid i que el Barça va guanyar!! :-)))

L'ÒSCAR ho sap TOT sobre programes estranys de televisió... recordava cada cosa... el nom d'una escola de Madrid que sempre guanyava un concurs de fa... ufff... Genial, Òscar!!

Es nota que ho varem passar bé, eh? :-))

Jordi ha dit...

Aquesta societat sembla Ocean's Eleven: tots amb la seva especialitat jeje. Jo ja no hi podria ser-hi ja que el futbol ja està cobert per l'Albert ;)

Assumpta ha dit...

Jordi de l'ART ;-)) Què vol dir que el futbol ja estava cobert...? TOTS ELS ASSISTENTS han de ser futboleros!! ;-))

Condició indispensable: Tenir un blog i ser del Barça... :-))

Després venen les altres especialitats: Músiques varies, futbol... ganxet... punt de creu... escriure del revés... inventar noms... :-)))

Jordi ha dit...

Assumpta: no es pot afegir res més a tot el que has dit. Creu de la Banyera de saber-ho tot en l'apartat de tele a l'Òscar i a l'Albert creu de la Banyera per saber-ho tot en l'apartat del Barça.
El XeXu, més que donar-li una creu, crec que porta un creu amb el que li insistirem!! hahaha

Jordi: Home, no fotem. I la secció de futbol internacional i mundials?? Qui la cobreix?? A part, l'Assumpta té raó! Si l'any vinent t'hi apuntes, quedes convidat. Així farem més gran el Cor i, qui sap, potser arribem als eleven! Però sense atracar casinos, eh!

Garbí24 ha dit...

Veig que va anar millor la convocatòria que una reunió de comunitat de veins. Que be que us o munteu!!!!

Jordi ha dit...

Savies paraules! L'última reunió de veïns que recordo va anar molt pitjor!

Assumpta ha dit...

A la darrera reunió de veïns de la meva escala, de QUINZE possibles veïns, n'hi van anar QUATRE (el Josep Lluís entre ells que és un tros de pa i sempre hi va)

La meva veïna del costat -que no hi va anar, clar- em va dir "¿Así no se pudieron tomar acuerdos?" i jo li vaig dir "Pues sí que los tomaron... hicieron como si los que no estaban hubiesen votado que sí"... apa doncs :-)))

Albert ha dit...

M'ho vaig passar molt bé. Però no sé si va ser més dur haver de lluir el barret de mexicà o la samarreta del Frank De Boer.

Bona crònica de la trobada; les coses que et volia dir que t'havies deixat ja les han dit per aquí, així que res més a dir.
Adéu!

Anònim ha dit...

Tant pel text com pels comentaris es nota que us ho vau passar molt bé! Sobre el tema que ha sortit de la comunitat de veïns, veig que els discussions són típiques a tot arreu. I és que no és fàcil arribar a acords!

Sergi ha dit...

Sou una colla de bojos perillosos.

Lectors de la Banyera, vull deixar clar que jo no tinc res a veure amb tota aquesta gent i que només em mencionen perquè saben que està a punt de sortir la resolució dels premis c@ts i són tan retorçats i ambiciosos que volen que els faci tracte de favor (tots ells estan nominats, molt curiós el tema...), però no saben que jo sóc insubornable.

Em feu molta por, això de les sectes a mi em fa respecte. Comences anant a una trobada i després et demanen 'quartos' o que facis tota mena d'activitats de caire deshonrós... ben mirat... 'quartos' no, però activitats deshonroses... bé és igual!

Que m'alegro que la cosa anés també, sorprenent ja que s'ajuntava el pitjor de cada casa, però mira, de vegades aquestes coses funcionen. Per l'any que ve espereu-me a les 10:65h del dia 32 de setembre, eh? Allà estaré.

alba ha dit...

Jordi, estic indignada perquè és la tercera vegada que deixo un comentari i no és publica, hi ha alguna mena d'encanteri contra els meus comentaris??????????

Assumpta ha dit...

Hahahaha XEXU!!! això de "s'ajuntava el pitjor de cada casa" m'ha tret una rialla!!... és que... hahaha... d'on les treus aquestes expressions?? :-))

(Epsss... nois/noia... no ha picat... allò del pernil pels c@ts... que no ha colat... s'ha adonat... uisss)

Assumpta ha dit...

ALBA!! No pateixis... una vegada es va empassar més d'una dotzena de vegades un comentari del meu marit... és el nou controlador de comentaris de Blogger (no és broma) que té uns criteris estranys:

Si, ni que sigui en broma, dius alguna paraula que pugui semblar políticament incorrecta, el comentari queda esborrat i el Jordi el trobarà a una nova pestanya de "Comentaris" que diu:

"Hem activat la detecció automàtica de correu brossa per als comentaris. Et recomanem que, de tant en tant, comprovis els comentaris de la bústia d'entrada. Obtén més informació sobre la detecció de correu brossa de Blogger o bé informa de problemes".

Ho vaig descobrir després d'alló que t'he comentat. En un post del Jordi que el meu marit criticava al Pérez-Reverte... alguna paraula va posar, que Blogger esborrava sistemàticament el comentari... i ho varem provar d'un munt de formes :-)

òscar ha dit...

(només utilitzar en cas que aparegui com a pregunta d'algun trivial cutre)

- l'escola que ho guanyava tot al programa "torneo", del traspassat daniel vindel, era San Viator de Madrid. També solia obtenir bons resultat San José de Calasanz, però aquests no recordo d'on coi eren.

Assumpta ha dit...

Ho veieu? :-)) I això és només una petita demostració... és increïble!! :-))

Jordi ha dit...

Albert: les dues coses són dures, company!

Albert B. i R.: No és fàcil, no, i més si s'ha de deixar anar diners. Aquí les coses canvïen!

XeXu: hahahaha Vigila que dius que després passa el que passa (veure l'any passat). Bé, una ajudeta, però no estaria de més... hehehehe Ja t'enviaré un pernil cinc jotes!!
Només ens has de dir fins on estàs a punt d'arribar amb això de les activitats deshonroses!
OK, ho apunto! Quan tigui calendari de l'any que ve...

Alba: Ostres... sí, pregunta-li al Pérez-Reverte!! hahahaha

Assumpta: No havies sentit aquesta expressió? Doncs es diu molt!
Ostres, doncs ja ho miraré quan tingui temps això de la pestanya...

Òscar: surten al Facebook com els de Nobleza Baturra?? hahahaha