divendres, 29 d’octubre del 2010

Yes, she/he can?

Tremoleu classe política! Sorgeix una nova cara entre el poble que potser us pot fer la guitza. Algú disposat a partir-se la cara amb qui faci falta. Algú disposat a dir les coses clares. Algú disposat a posar-se del costat dels humils, dels pobres, dels necessitats i de les prostitutes. No, lectors de la Banyera, no és Joan Laporta. És Carmen de Mairena! Aquest híbrid d’home i dona, arribarà a ser el que va ser Cicciolina a Itàlia però dintre de les nostres fronteres? Agafarà el relleu de Jesús Gil i el seu cavall Imperioso?

Us estareu preguntar, segur, quin programa polític ofereix la nova cara (difícil) de la política catalana. Us deixo unes frases VERÍDIQUES que vaig sentir per la ràdio:
-“Tenéis que votarme porque soy elegante por detrás y por delante”.
- “Belén Esteban no te presentes porque voy a ganar yo”.
-“Artur Mas te voy a dar por detrás”.
No està malament, no? Ara, el que no acaba de tenir molt clar és a què es presenta. Ell diu que “quiero ser alcaldesa para poner el coño encima de la mesa”. Es veu que és la seva màxima aspiració. Però, ara em pregunto i digueu-me despistat: les eleccions no són per escollir el nou president de Catalunya, aquell ocuparà la poltrona de la Generalitat?

Sé que estem davant d’un expedient X de dona/home. No vull pensar què passaria si guanyés... De totes maneres, potser la prefereixo a ella que com tampoc no deu saber ben bé què és el Tribunal Constitucional, ens deixaria tranquils a tots, eh Sánchez Qué-macho (que n'és una estona llarga)? I és que ara ja no es porta aquella frase tant popular que tots alguna vegada hem dit: “Aniràs a la senyu”. Ara, la frase que està de moda és: “Aniràs al consti”.

13 comentaris:

Assumpta ha dit...

Amb la quantitat de problemes reals que hi ha i que aquí a Reus haguem d'aguantar aquestes coses... de veritat que em posa de mal humor.
Si ni tan sols sap a que es presenta!

Clar que, el número dos per BARCELONA, d'aquest partit... doncs ho té clar!! Si a Barcelona, amb molta sort, saben de la "CORI" que per aquí tenim un paio que va disfressat d'Elvis i que és regidor de l'Ajuntament.

De veritat, eh? Que la gent patim problemes reals!!!

Si us plau, que ningú que tingui feina amb un sou a final de mes em defensi aquestes preses de pèl. Gràcies.

En fi...

Garbí24 ha dit...

A l'alçada que tenim el pais no seria raro veure com es presenten un grup de barrufets....gargamel a l'oposició clar

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Els polítics i la política molt sovint són decebedors, però encara sóc dels que crec que han d'estar revestits de dignitat. Vull creure que la majoria dels polítics tenen sentiments i intencions nobles. L'Ariel Santamaría (dirigent de la CORI a Reus i regidor estrafolari) és un impresentable que no estaria on és si no fos per que sovint la gent i el votant estant farts de la "casta" dirigent local.

_MeiA_ ha dit...

Ara si que estic en un dilema...

No sé si votar a Carmen de Mairena o la Yola Berrocal.

Ferran Porta ha dit...

M'apunto al bàndol dels qui creuen que la política és una activitat digna, que entre tots hem de dignificar. Que aparegui l'espantaocells aquest no és un problema: es canvia de canal, i punt; que aparegui parlant de política... en fi, a mi, francament, no em fa gràcia sino molta pena.

Visca la política! Fora els mamarratxus!

Albert ha dit...

Una clara demostració que cada dia que passa el món polític s'assembla més a un circ.
Adéu!

Anònim ha dit...

Només ens faltaria que sortís aquesta! Llavors sí seríem la riota de tota Europa!

Sergi ha dit...

És una alternativa a l'alçada de Sánchez-Camacho i Montilla. Entre Mairena i aquests pot haver-hi dura pugna pels escons, però em sembla que encara està lluny d'altres propostes.

Jordi ha dit...

Assumpta: Aquest de la CORI que va disfressat d'Elvis l'entrevisten alguna vegada al "Versió RAC1". Està com un llum. I a més, ara que com a número dos de llista va la Mairena, encara fa que la cosa sigui més de pell de gallina.
Evidentment, no treurà cap vot. Bé, igual cinc o sis. Els seus dos més els de quatre penjats.

garbi24: hahaha el Pare pitufo al cap davant!

Josep Lluis: exacte! La gent els vota com a escapatòria, perquè la resta de polítics amb cap i peus tampoc donen la talla.

_MeiA_: I la Belén Esteban??

Ferran: el que passa que si sents parlar a la Mairena, te n'adones que realment no sap ni parlar.

Albert: APM, el circ de la tele!! Estic una mica cagat...

Albert B. i R.: Vols dir que a Europa ens miren gaire??

XeXu: vols dir que tenen alguna aproximació al que diríem programa polític?

sànset i utnoa ha dit...

Ep, que t'has deixat per quin partit va la Carmen de Mairena... i qui l'ha fitxar com a cap de llista per Barcelona, perquè ell prefereix anar per Tarragona. Em sembla que el seu nom ha sortit per aquí dalt.

Ja ho diu la dita: "cria juantxis i se't presentaran a les eleccions"

Quin país més curiós que tenim.

*Sànset*

Jordi ha dit...

Sànset, l'Ariel Santamaria. Sí, sí, i la CORI. Recordo el tall que li pregunten a la Mairena per quin partit es presenta i ni el sap.

Sergi ha dit...

El que vull dir, i ja poden venir els mossos a buscar-me, és que de Mairena a Montilla no hi ha tanta diferència. L'actual president em mereix tanta confiança com aquest engendre. Al Montilla com a molt el faig fent de botiguer i guanyant-se la vida a dures penes, si no fos que tinc un respecte pels botiguers i no voldria ofendre'ls comparant-los amb aquest carcamal. I quan dic carcamal encara em refereixo a Montilla.

Jordi ha dit...

XeXu: el carcamal podria vendre botons a la botiga "Betes i fils" de l'Auca del senyor Esteve!
Que sàpigues que no he trucat als Mossos...