dimarts, 18 de gener del 2011

Barcelonistes de Catalunya, ja la tenim aquí!

Sí, la tenim aquí, després d’haver fet un llarg viatge, d’haver recorregut quilòmetres i quilòmetres, de portar un jet lag de cavall a sobre, directament connexió via Barcelona – Esterri d’Àneu – La Pobla de Segur – Terrassa – La Pobla de Segur – Esterri d’Àneu – Barcelona, la increïble, la fantàstica, la carismàtica samarreta del Barça signada (el dia de Nadal) pel Xavi!

No li han donat la pilota d’or (al Xavi, no a la samarreta), però per mi com si li haguessin donat. S’ho mereixia i la veritat que quan vaig sentir el nom del Messi el dia de l’entrega del premi, em va passar una cosa molt curiosa: vaig quedar-me amb la sensació aquella de quan el Barça perd un partit (ja fa temps, però que no ho fa i sé que per molts de vosaltres és difícil recordar aquella sensació), desil·lusionat i un xic aixafat. Com diria un bon barcelonista, el trofeu l’ha guanyat un del Barça, però també l’han perdut dos del Barça.

Tornant a la samarreta, la tinc desada a casa com un tresor, juntament amb tots els meus petits trofeus del Barça: autògrafs, samarretes, diaris, ... que he anat acumulant durant anys. El meu petit racó barcelonista, que l’anomeno. I allà quedarà desada, perquè pocs dies me la posaré. No vull córrer el risc de que destenyeixi o quelcom semblant.

P.D. (amb retard): La Banyera vol felicitar, dempeus i picant de mans, al Profeta Pep per fer que el català fos present en la gala d’entrega de la pilota d’or. Igual que Pau Casals va parlar català a l’ONU, el nostre Pep ha parlat català a la seu de la FIFA. Siiiii!!

10 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no va ser possible...però jo també l'hagués donat al Xavi...però sembla ser que es va valorar més l'individualisme. Una espina que mai es podrà treure.
Cap d'ells mereixia perdre-la i cadascun d'ells l'hauria de tenir, tot no pot ser.

alba ha dit...

Ja que et poses a felicitar al profeta Pep, aprofito per unir-me a la felicitació i duplicar-ne el motiu ja que avui és el seu aniversari, ja en té 40, FELICITATS PEP!!

Assumpta ha dit...

Ooooh!! Imagino que deus estar CONTENTÍSSIM!! :-))

És clar que ho estàs... per això li fas un post i tot ;-))

Però, tot i que jo també volia que fos per en Xavi, he d'admetre que el millor jugador del món és en Messi i que si l'hagués guanyat en Xavi hauriem d'haver aguantat "Un español se lleva el Balón de Oro..." tantes vegades que al final se'ns hauria indigestat.

Aprofito per felicitar en PEP pel seu 40è aniversari... i repetir la felicitació per haver utilitzat el català amb naturalitat durant la cerimònia (bé, ja li vaig dedicar un post i tot hehe)

Guarda, guarda la samarreta, que és xula, amb la signatura d'en Xavi i sense el Qatar Foundation...

sànset i utnoa ha dit...

Mano! Ja l'estàs posant a l'Ebay/Todocolección que, amb la de Jordis que hi ha al país, faràs el primer duro!

I el D.Y.W.T.K.A.S. s'uneix a la felicitar el Profeta.

*Sànset*

El porquet ha dit...

Desa-la ben desada, és un tresor. Jo l'emmarcaria en aquella espècie de marcs de vidre que la posen planxadeta... i tant!

Ah, i la pilota d'or és per a Messi. Totalment justa!

_MeiA_ ha dit...

apa tu... com presumeixes de samarreta!!! jejej

Sergi ha dit...

Ja pots rectificar el post, que ara ja recordem què és perdre un partit, el Betis ens ho acaba d'ensenyar!

Que bé tenir ja la samarreta signada, és un bon regal de Reis, amb una mica d'endarreriment.

I com tu, felicitar Guardiola, és clar, amb dos collons!

Anònim ha dit...

Felicitats per la samarreta! Ha valgut el seu esforç.
Hem perdut un partit, però no passa res. Aquest el podíem perdre i, de pas, els jugadors s'han endut un ensurt que els farà estar més alerta.

Albert ha dit...

Quina sort que tens!
Crec que mereix ser penjada al menjador de casa teva, res de guardar-la!
Jo vaig trobar més que just que la Pilota d'Or fos pel Messi, però contra gustos...

Sí, cal felicitar el Pep pel que va fer.
Adéu!

zel ha dit...

Jo en vull una, m'agradaria molt,coi!