dilluns, 21 de febrer del 2011

Visca el futbol!

A mi doneu-me partits com els d’ahir. Bé, i els del 5-0 al Madrid també, eh! Són d’aquells que acaben i penses: “Visca el futbol! Què afortunat que sóc per poder gaudir d’aquest esport!”. Amb l’afegitó, a més a més, que ets del Barça, evidentment. I llavors és quan, fent cabòries, t’arribes a plantejar què desgraciat series si t’agradés un altre esport, com per exemple el curling, on no juga ni Messi, ni Villa, ni Xavi, ni Iniesta... En definitiva, on no hi ha una pilota i aquesta es juga amb els peus. És cert, però, que va anar del canto d’un euro que empatéssim, cosa que tampoc, tal i com va jugar l’Atlétic, hagués estat estranya. Però es que tampoc no es pot guanyar per cinc gols cada dia. I és que aquesta és la demostració de que tot costa molt, com diu el Profeta, i aquests jugadors són de carn i ossos i també pateixen, de vegades per tirar els partits endavant.

Ahir, doncs, vaig ser un privilegiat. Primer, perquè vaig poder gaudir d’aquest espectacle (sobretot la darrera mitja hora que va fer-nos rememorar aquella passió i aquella emoció d’anar a buscar el gol i d’anar-nos-hi la vida en l’intent). En segon lloc, perquè vaig poder veure-ho en directe al Camp Nou i a primera graderia. I en tercer lloc, ja per fer-ho més rodó, perquè vaig poder aparcar dintre el camp amb el cotxe. El que us dic, un privilegiat.

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

home així qualsevol...amb pase VIP i veien bon espectacle...els anims pugen a dalt de tot

murga ha dit...

tu sí que en saps! el teu cotxe no el vaig veure a dins el camp. suposo, però, que si es pot eliminar un defensa bilbaí del terreny de joc, també un cotxe, oi?

Sergi ha dit...

Si el resultat hagués estat un altre no diries que et donin partits així. Quan es guanya tot és molt maco, i sí, va ser un partit molt intens i d'aquells que quan per fi fas el gol que et posa davant, ho celebres com si fos una final. Però d'haver acabat en empat, hauríem di 'sí, Iniesta ha donat un recital de joc, però quina puta merda de partit!!'.

He descobert que jo vaig a veure el Barça jugar, que no vull veure jugar el contrari. Vull que el Barça li passi per sobre i que marqui un mínim de 5 gols per partit. Almenys, que jugui com si els hagués de marcar.

alba ha dit...

Jo vaig participar del privilegi d'arribar amb el cotxe fins a les entranyes del camp nou i la veritat, tota una experiència però segueixo preferint l'arribada amb metro, digueu-me rareta! I partits com els d'ahir? si genials, intensos... però sempre que els acabem guanyant!!!

alba ha dit...

Per cert, que trist això de l'as, eh?! Tot i que té mèrit anul·lar coses/persones de les fotos sense tocar el photoshop, així com fent màgia!! Potser és que ara el mag Lari està en nòmina de l'as!!!

El porquet ha dit...

Molts privilegis veig jo aquí... i si hi ha un tant privilegiat és que n'hi ha un altre que no ho és tant.... el mandril??? Hehe

Assumpta ha dit...

Totalment d'acord amb en XeXu! hehehe a mi doneu-me partits on guanyem clarament... on al minut 17 de la primera part ja marquem el tercer i en els que acabem amb una expressió de felicitat absoluta :-))

Què voleu que us digui... a mi no m'agrada patir :-))

Entrar amb cotxe "dins del camp"? no sabia que es podia fer això... ui, ui... jo és que sóc de la "plebe"... De fet, no tinc ni cotxe...