diumenge, 16 de desembre del 2007

Xe collons!! Tres punts d’or.

El partit d’ahir vespre era un partit que em feia tenir bones vibracions abans de començar. No em pregunteu per què, però les tenia. Potser perquè la situació del Valencia no és molt bona ni a la Lliga i a la Champions han quedat eliminat a les primeres de canvi; potser perquè el Barça ja fa uns quants partits que a fora de casa juga millor, malgrat no aconseguir guanyar; potser perquè s’acosta el Barça-Madrid i els jugadors juguen més endollats i s’han posat les piles; o potser perquè, senzillament, tenia el pressentiment de que guanyaria (i us he de reconèixer que els meus pressentiments generalment acaben convertir-se en un bumerang d’efecte contrari).

Si miraves la banqueta, l’única cosa estranya que es podia veure era a Deco assentat. La resta tot normal: Ronaldinho al seu costat, Bojan, Giovanni dos Santos i... Gudjonhsen de nou a l’equip titular!!

El partit de seguida se li va posar de cara al Barça quan al minut dotze i al minut setze Samuel Eto’o va marcar per partida doble. La feina ja estava feta. El Barça, vist lo vist, havia de fer les coses força malament per no emportar-se els tres punts de Mestalla. El València era ben poca cosa i els jugadors anàvem molt perduts per sobre del terreny de joc. De fet, l’equip de Ronald Koeman no va inquietar la porteria blaugrana en tota la primera part. Però amb aquest equip mai se sap... L’únic aspecte negatiu durant els primers quaranta-cinc minuts va ser la Lessió de Lionel Messi, que va ser substituït per Giovanni Dos Santos a les acaballes.

La segona part va ser un calc de la primera, però on el Barça, sense forçar gaire la màquina i no volen abusar molt d’un València que era molt poca cosa, només va marcar un gol mes. El va fer Gudjohnsen empenyent la pilota a la porteria rival després d’una jugada molt bona del jove Dos Santos.

Els minuts finals, ja amb el Barça moooolt relaxat, el València va disposar d’alguna ocasió per marcar l’anomenat gol de l’honor que, finalment, se’ls va resistir.

En resum, que el Barça va dominar de principi a fi el partit i que va disposar, crec, d’uns dels partits més plàcids dels que ha disposat i disposarà aquesta temporada.

EN POSITIU.
M’agradaria destacar dos jugador per sobre de tots (a part de Puyol que va estar, com sempre, esplèndid): el primer Samuel Eto’o que sembla que, sortit de la lesió, comença a viure un idil·li amb el gol (tres gols en dos partits). S’està convertint en el revulsiu que necessitava el Barça per començar a remuntar fora de casa. Felicitats Samu!!

I el segon jugador que destaco és Eidur Gudjohnsen que ahir es va buidar i va fer un partit molt complert. Potser m’aventuro a dir que ha estat el millor partit que l’he vist jugar amb la samarreta blaugrana. Ho tenia molt magre quan va començar la temporada, però mica en mica s’ha anat fent un lloc a l’equip.

EN NEGATIU.
Tinc por que aqueta victòria tant aclaparant faci que els jugadors (alguns, sobretot els mega-super-maxi-cracks) s’ho creguin massa i el proper partit fora de casa surtin amb la confiança de que guanyaran sense problemes.

La lessió de Messi que estarà un mes de baixa. Quina llàstima!! i més si tenim en compte que el Barça rep el Reial Madrid la setmana vinent a l’estadi.

LA PREGUNTA.
Ahir Ronaldinho no va jugar cap minut per què Rijakaard el reservava pel duel contra el Madrid, per què no ha entrenat bé durant la setmana o per què l’entrenador ja no confia en ell? No va sortir per Messi quan aquest es va lesionar, cosa que va sorprendre, crec, a tothom.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

estic més tranquil·la perquè tot i ser entre parentesis aquesta vegada t'has recordad de puyol!!!
Demà començo a posar espelmes a sant impossible perquè els tres gols que l'any passat va marcar messi aquest any els marqui lo nostre pallarès!!!!

Jordi ha dit...

Ostres, ostres, ostres!! Ara el Eto'o és pallarès? Caram, i jo sense saber-ho!!

Anònim ha dit...

NO, pallarès és puyol, ja li agradaria a eto'o, però hi ha coses que no són possibles

Jordi ha dit...

La pregunta és: ja li agradaria a l'Eto'o ser pallarès o ja li agradaria als pallaresos que l'Eto'o en fos?

Anònim ha dit...

La resposta és, Li ENCANTARIA a l'eto'o ser pallarès!

Jordi ha dit...

Ostres, ara sí que m'ha entrat el dubte!! Li ho haurem de preguntar!!