divendres, 27 de juny del 2008

La solució al cas Ronaldinho.

Ara que Ronaldinho ha perdut pistonada i sembla que ningú el vol. Ara que Ronaldinho és una ombra del jugador que va arribar a ser. Ara que Ronaldinho ja no té aquella popularitat que semblava gaudir fa gairebé dues temporades. Ara que Ronaldinho ja no està dintre del firmament de les estrelles mundials i mediàtiques del món futbolístic. Ara que Ronaldinho s’ha devaluat de tal manera que potser ens l’haurem de menjar amb patates. Ara que Ronaldinho només surt als anuncis de les Danet, i perquè ja el tenien gravat des de fa molt temps. Ara... tenim un problema!! Com el podríem vendre? Què podem fer per guanyar uns calerons que ens poden anar d’allò més ve per contractar altres jugadors que el puguin arribar a suplir? El tema és preocupant, no m’ho negareu. Fa un parell d’anys podríem haver tret seixanta milions d’euros, i ara hem de creuar els dits, posar un ciri a la Moreneta i tocar fusta trenta vegades per poder treure’n quinze milions a tot estirar.

De totes maneres, no us preocupeu perquè crec que he trobat la solució al problema. Proposo el següent: qui no ha vist mai el típic cartell fet amb ordinador i penjat dintre d’una finestra d’un cotxe i que sempre diu alguna cosa semblant a aquesta:

EM VENEN
En perfecte estat i a tota prova.
Sempre en pàrking
Pocs quilòmetres.
Aire condicionat, alça vidres elèctrics,
tancament centralitzat.
Interessats, posar-se en contacte amb: 616-nnn-nnn.

Doncs la solució és la mateixa. Per què no li pengem un cartell al Ronaldinho més o menys semblant a aquest? Podria ser una cosa així:

M’INTENTEN VENDRE
En perfecte estat i a tota prova (porta dos anys sense moure’s).
Sempre en gimnàs.
Pocs quilòmetres (les dues últimes temporades).
Contractes de publicitat incorporats.
Interessats, posar-se amb contacte amb el Barça (abstenir-se agències... i graciosos).

Per què després diguin que no donem idees...

2 comentaris:

karli ha dit...

Ja tens raó ja!!!però ojo que en Sandrusku Rossel ha dit que es pot recuperar, i si ho diu lo Sandrusku es que es pot!!!!!
Ahir vaig sentir per la Cope, la teva emisora preferida, una altre celebració espectacular dels gols d'españa, quan va marcar Guiza contra els Russos, van començar: Guiza Guizout you guiza guizout you cantant U2!!!!lamentable...però original almenys.

Jordi ha dit...

Iep!! Paraula de Sandro!! Si ho diu, serà veritat!! El que passa que també va dir que Ronaldinho ara no valia res.

La Cope? Brrrr!! Ja m'agafen marejos i esgarrifances!! Jo vaig sentir el quan va passar de quarts i el locutor plorava!! Patètic! Sembla que els hi vagi la vida o que tinguin també ells prima si passen!!