dissabte, 15 de novembre de 2008

Demanant menjar xinès per telèfon.

Aquest dijous passat vam demanar menjar xinès per telèfon. Feia temps que no en menjàvem i res, que de tant en tant ve de gust. És fàcil. Simplement has de mirar la carta, seleccionar el/s plat/s que et menjaràs i marcar el número per fer l’encàrrec. L’Alba va ser l’encarregada de posar-se en contacte amb ells i d’entrar en aquesta dimensió desconeguda i aquest forat negre on les paraules es perden i les conversacions són d’allò més incoherents. En un moment de la conversa va passar això:

(…)
A: Los calamares con gambas, ¿cómo son?
Dona: Calamares.
A: Ya, ya, pero ¿cómo están hechos?
Dona: Gambas.
A: (a punt de la desesperació) Pero, ¿llevan salsa?
Dona: Salteados.
A: ¿Pero con alguna salsa?
Dona: Espela, pasa chico.
(passen cinc segons)
Chico: ¡Hola!
A: ¡Hola! Los calamares con gambas, ¿cómo están hechos?
Chico: Con gambas.
A: Sí, sí, ¿pero con salsa?
Chico: Sí, con salsa.
A: ¿Y de qué es la salsa?
Chico: Esto sabel el cocinelo…
A: (a punt del suïcidi per inhalació de gas i posterior explosió de la cuina amb un misto) Pónmelo, es igual…
(...)

En fi, que crec que sobren les paraules...

3 comentaris:

sílvia ha dit...

Hola Jordi!
No creguis, això no només passa als restaurants "olientals". Algunes vegades compro menús per emportar, i malgrat els noms originals dels plats, mai em saben dir que porten. Sorpresa!
Salutacions.
Sílvia

Fran ha dit...

Però si en dona igual, totes les salses dels xinus tenen el mateix sabor...

Jordi ha dit...

Silvia: ostres, veig que la plaga s'exten... Sí, sopresa!!

Fran: Jo sóc molt fidel i gairebé sempre em demano el mateix. Per tant, no sé quin gust tenen la resta de salses, però et prenc la paraula.