divendres, 12 de desembre del 2008

Manifest d’enaltiment barcelonista abans del derbi.

Companys i amics barcelonistes. És el meu deure com a blaugrana de pro encoratjar-vos a tots i a totes a que no perdeu la fe, a que tingueu esperança en aquest Barça, que guanyarem segur per molt canvi d’entrenador que s’hagi produït a les files blanques, que són els que són i que venen els que venen i nosaltres el dissabte en serem 100.000 contra trenta, i això es notarà. No en va, he declarat aquest blog “pro-humiliació als blancs!! Per una golejada justa.” Perquè se la mereixen. Perquè l’han d’encaixar, perquè aquest és el seu destí des de que va començar aquesta temporada. Una golejada que aquest Barça ens la deu des de l’any passat on més d’un es va esborrar i va passar de tot (per sort crec que només en queda un d’aquests i està totalment recuperat).

Podria dir que Al loro!, que no estem tant malament. Que els guanyarem de carrer perquè hi ha molta gent que diu que és del Barça i no ho és. Perquè sinó ni els llegiria ni els escoltaria ningú. Però no ho diré, encara que us sembli haver-ho llegit. Tot són il·lusions de la ment, que de vegades juga males passades. Però no us preocupeu, perquè si torneu a llegir aquest paràgraf us semblarà tornar-ho a llegir, però qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

He vist els ulls de Xavi quan ha parlat aquesta setmana en roda de premsa i m’han dit que sí, que realment la cosa va seriosament. Són ulls amb foc, ràbia i ganes de passar full tot el que significa l’era del vedetisme. M’han dit que es volen prendre la revenja de l’any passat. Volen tornar-los el passadís, el 4-1 i canviar aquella cara del Raúl celebrant com un possés els gols que ens van marcar (i els que es van quedar amb les ganes de marcar-nos) per una de total abatiment. Aquells crits de l’afició blanca demanant als seus una maneta de gols. És clar, que després també he mirat els ulls i he sentit les declaracions del Márquez (que no té sang, que té orxata) i no m’han semblat el mateix, però que faré com a la mili i li posaré un “se le supone” i li mantindré la presumpció d’innocencia . Per no parlar de l’Eto’o, que de ben segur ha de tenir una fam terrible de guanyar al Madrid. Són jugadors que s’hi deixaran la pell, no ho dubteu. Com en Puyol, un altre dels nostres i que ho sent. Perquè en aquest tipus de derbis no només cal ser del Barça, sinó també sentir els color i saber què significa humiliar a l’etern rival. En definitiva, viure en blaugrana i respirar barcelonisme per tots els porus de la pell.

Sé sobradament que la lluita serà dura. No serà fàcil i no ens ho posaran fàcil. Però estem suficientment capacitats per aconseguir la proesa de marcar-ne, com a mínim, cinc. Per això, quan el jutge d’aquesta lluita sense quarter xiuli en començament i xoquin les espases, quan el fragor de la batalla estigui en el punt més àlgid, només un crit valent forjat dintre de les nostres goles des de fa segles podrà ajudar als nostres i només la comunió perfecte entre equip i afició ens conduirà a la victòria final. I quan el rellotge marqui gairebé les dotze de la nit del dissabte/diumenge i veiem l’enemic abatut, sortint capcot de l’escenari de la batalla, sense esma i amb cara de pomes agres pel dolor que els haurem infringit, una alegria immensa i desbordant ens farà aparèixer un gran somriure a la cara i, probablement, alguna que altre llàgrima de felicitat culé regalimarà per la galta de més d’un aficionat patidor i sentimental procedent d’uns ulls brillants i plens de vida. No defalliu, sisplau. Creieu-hi! Perquè si la fe mou muntanyes, no serà capaç d’ajudar a marcar la maneta màgica que desitgem tots? Al loro!! (ops!, se m’ha escapat...)

P.D.: A la porra de la feina he posat un 3-0... No vull crítiques!!

16 comentaris:

Alba ha dit...

LA veritat es que el canvi d'entrenador en l'equip blanc no m'agrada gens; ja sé que no es excusa i que si el Barça juga com sap té numeros de guanyar. Esperem que el Camp Nou s'ompli i que es pugui disfrutar de un magnífic partit.
Salutacions

Anònim ha dit...

Jordi President! Jordi president!!
Esperem un bon partit.
Una abraçada,
Albert

Jordi ha dit...

Alba: a mi tampoc, per això he fet aquest manifest, per autoconvènce'm... jejeje

Albert: Gràcies, gràcies, però això ho deixo per altres que en saben més que jo... de posar la mà, dic... jejejeje
Sí, espero veure un bon partit, això és important! Gaudir amb un bon partit de futbol!

òscar ha dit...

ni autoconvenciment ni vuit quartos. dissabte una maneta i, de matinada, tancant discoteques al crit de madrid se quema, se quema madiiiiiiiid !
portaré, no pateixis, l'entrepà de carn arrebossada!

Jordi ha dit...

Òscar, quina sort poder anar al camp!! Gaudeix per tots els que no podem anar-hi, crida per tots els que no podem ser-hi, i menja l'entrepà de carn arrebossada per tots el que tenim sopar amb amics el dissabte i no en podrem menjar. Visca el Barça!!

No dubtis que si hi ha maneta, cantarem el Madrid se quema i el blancos llorones saludad a los campeones...

Alex. ha dit...

Amb aquest manifest... et donen un any de subscripció gratuïta al Diari Avui i a la revista Avenç, un cap de setmana gratis a Sant Miquel del Fai, una visita gratuïta a Catalunya en Miniatura, un Cacaolat, un capseta de Pastilles Juanola i la Creu de Sant Jordi!

Visca Catalunya i Visca el Barça!

Jordi ha dit...

jajaja Ostres Alex, jo que ho feia per veure si em regalaven una coca de Montserrat, un penjoll amb la imatge de la Moreneta i el politono de "Al loro!!"...

Alex. ha dit...

En a mi, el que de veritat em faria il.lusió, seria un politono de la Núria Feliu.

Proposaré a la FEEC que l'any vinent la festa de cloenda de la CCCR, al Garraf, l'amenitzi la Núria. La Carmen de Mairena podria fer de telonera!

Albert ha dit...

Sento arruinar aquest gran post, ja que com a bon culé sóc força pessimista i penso que empatarem contra el Madrid (tot i que guanyarem la lliga).
Però tant debò passi el que tu dius que passarà i enfonsem encara més a aquest equip que es mereix una golejada i molt més!

Salutacions!

Assumpta ha dit...

Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom
BARÇA, BARÇA, BAAAAAAARÇA!!!!

Jo també estic eufòrica... aquest any tinc molts motius per desitjar triomfs culés... No tan sols perque porto aquests colors grabats al cor des del meu naixement... aquest any, tinc moltes il·lusions associades al Barça, ha de ser un any de SORT!!

Unim els nostres cors, creem una connexió de força mental que doni encara més empenta si és possible als nostres jugadors!!!

FORÇA BARÇA!!!

Eloy ha dit...

Jordi, m'han dit que des de Madrid t'han declarat persona non grata. T'han vetat a la Pasarela Cibeles, al Parque Warner i al Bernabéu hi ha una foto teva perquè tots els socis blancs emprenyats llencin pilotes contra la teva cara.
A més a més Mahou està iniciant una campanya per introduir-se a Catalunya (ooops).
;) ;) ;) ;)

Sílvia ha dit...

Hola!
Ostres! quines paraules més blaugranes! Ben escrit.
Aquesta nit mooooolts culés somniarem amb una maneta. Que el somni es faci realitat.
Salutacions
Sílvia

ddriver ha dit...

la meva porra es 7-0
Pero compte amb el Xavi i en Puyol que no voldran ferir als seus amics amb els qui cantaven viva espanya aquet estiu.
Jo confiaria mes amb tots els demes.
Laporta Dimissio

òscar ha dit...

un moment, un moment ... el politono de la núria feliu crec que jo també me'l mereixo si guanyem! ja estic cansat d'escoltar guillermina mota al meu mòbil cantant remena, remena nenaaaaaaa ...

Jordi ha dit...

Alex: un politó de la Núria Feliu? Quina gran idea!! I jo que tinc a la Carrá fotuda de so de trucada...

Albert: No pateixis, cadascú pensa com pensa. Però ànims company, que com diu en Serrat: "Hoy puede ser un gran dia".

Assumpta: Caram, que optimista que ets!! Jo ja m'hi acabo de posar. Amb això de la connexió de força mental, dic. A veure si hi ha sort!! O SORT, com dius!

Eloy: jajaja molt bo!! Quina putada!! Ara no podré anar a Madrid... I mira que vaig al Parque del Retiro a estiuejar cada any...

Silvia: Així sigui!!

ddriver: va, que ho feien per compromís! Per sentir-se integrats!!

Òscar: jajaja Si vols et passo el de Explota, explotame expló... de la Carrà. Gran hit i gran vergonya quan sona el meu mòbil!

ddriver ha dit...

jo mai faria una cosa aixi per compromis ni per sentirme intgrat,abans dic viva la paella