dimarts, 9 de desembre del 2008

A mi els números no em surten...

Avui entrant de ple ja en la setmana del clàssic on, tot sigui dit, i malgrat la meva òptica prudent/pessimista amb la que se'm titlla moltes vegades, veig al Barça en un estat de forma excepcional i al Madrid el veig francament malament (baixes, joc, gols encaixats, ...) i fent càlculs, la veritat és que els números no em surten. És a dir:
- Compto amb la ratxa triomfal de l'Henry => possible hat trick (3 gols).
- Eto'o, doncs, no voldrà ser menys i no es quedarà enrere => 3 gols més.
- Xavi marcarà, segur! => 1 gol més.
- Messi de ben segur també ho farà perquè està en estat de gràcia => 1 gol més.
- Keita sucarà, perquè ho fa un partit sí i un no des de fa poc => 1 gol més.

Resultat? Doncs si sumeu, a mi em surt un 9 a 0. I això que no tenen l'Spasik de torn perquè es faci un gol en pròpia porta, que sinó ja arrodoniríem el marcador amb un 10. Ai... Què fàcil és somiar, no? I ara em direu que tanta eufòria, tanta eufòria fa por... Doncs no!! A mi no (els que em coneixen se'n deuen estar fent creus). És tanta la diferència que hi ha actualment entre els dos equips que això, sens dubte, es veurà reflectit sobre el terreny de joc. Per poc que el Barça s'hi posi, més la motivació extra que ja es té de per sí en aquests partits, més l'acolloniment general madridista (crec que se'n diu por escènica) a rebre una golejada, més tots els factors que li voleu sumar, això fa olor a golejada. I de les grans! Ah!! I sense tenir en compte la humiliació rebuda l'any passat amb el 4-1 i el passadís inicial al campió. Uff!! Puc canviar el resultat?

Hem repassat l'alineació que pot presentar el Madrid i la veritat és que fa pena. Pobres!! No arriben. Si segurament jugarà el Saviola de titular i tot!! Ara aquí ja em desmunto de riure. Jugaran amb el que tenen, perquè amb tants lesionats només poden presentar un equip de (moltes) circumstàncies. És com quan vols comprar-te una ampolla de whisky amb els companys i comences a fer recol·lecta: tu quant tens? Dos euros. I tu? Dos amb trenta-tres. I tu? Un euro i mig. Doncs vosaltres veureu, però no arribem. Ens haurem de conformar amb l'ampolla de marca blanca...

En fi, que espero gaudir de ple amb el partit, que és el més important, i que, evidentment, guanyi el Barça. El tema de la golejada ja és una altra cosa...

NOTA per a navegants cabessudos: durant el sopar del dissabte a casa l'Alba, que sapigueu que a mi em tindreu extasiat i esmaperdut durant les dues hores que dura el partit (que en poden ser més si la golejada es consuma). Us prego que durant aquest període de temps no aprofiteu, colla de cabrons, per demanar-me coses perquè el més probable és que us digui que si perquè calleu i després m'ho tireu en cara. Tot el que pugui fer o dir durant aquest espai de temps no serà tingut en compte per ningú.

13 comentaris:

XaviC ha dit...

Ja has posat que ara tenen al Juande????

Assumpta ha dit...

Estic amb tu!! :-))

Jo també estic convençuda que podem guanyar de molt i, perque així consti, ho deixo escrit (sembla un acta notarial, això jaja)

A Reus, 9 de desembre de 2008
Signat:
Assumpta

Jordi ha dit...

Xavi: ara acabo d'assaventar-me'n. Uff!! Ja no les tinc tant clares les coses... M'acaba d'aparèixer el canguelis culé!!

Assumpta: queda reflectit davant de notari (que sóc jo). T'enviaré la factura en breu... jejeje

òscar ha dit...

ostra ostra ostra ... ara surt el soci acollonit que porto dins i el supersticiós que tenia controlat.

allò d'entrenador nou, victòria bla-bla-bla.

i un xurro de supersticions!
som infinitament millors, infinitament més simpàtics i infinitament més guapos. per tant; els número surten!!!

per si de cas; vaig preparant el meu entrepà de carn arrebossada! :)

alba ha dit...

Aneu vacil·lant, sisi estem molt bé de forma (no oblidar que carlos està que se surt, i que TAMBÉ marcarà)però és el madrid, aquí ho deixo, és a dir menys somiar i més tenir el cap a lloc.

Sílvia ha dit...

hola Jordi!
Tranquil, Jordi...l´important es guanyar i assolir els tres punts en joc. Un pas més cap a la lliga.
Si pensem en golejades ens precipitarem. signo una victòria per la mínima.
I més ara amb el Juande, que treballa molt la defensa.
Salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

El partit evidentment s'ha de jugar però el que està clar que aquest any menys els pessimistes ja incurables veiem una victòria blaugrana. Si es golejada molt millor y sino guanyant ja ens conformem no?

Jo aniré al camp si tot va bé però em pasarà com a tú, en aquestes dues hores no soc jo i tampoc em responsabilitzo del que pugui dir jeejeje.

Una abraçada.

Eloy ha dit...

Voto per 1 a 0 amb gol de xurro de qui sigui o gol en pròpia porta del Michel Salgado amb el cul. I tres punts més a la butxaca.

Anònim ha dit...

Pels desmemoriats recordar-vos que el Juande és aquell entrenador que va enfonçar el Barça B.

Uri ha dit...

Això de colla de cabrons t'ha quedat molt Mag Fèlix.

L'eufòria, si pertoca, a partir de les 12 de la nit.

Jordi ha dit...

Òscar: a mi m'ha passat justament el mateix que tu!! Vols que organitzi una recol·lecta per l'entrepà?

Alba: home, somiar és gratuït!! Doncs si m'havia deixat el gol d'en Puyol, en son 10 sense comptar el d'Spasik!

Sílvia: home, guanyar al Madrid sempre ho signo, sigui on sigui. El que passa que aquest anys nosaltres estem molt bé i ells molt malament!

Silvi: Són partits per estar concentrat 100%. Aïllar-te per complerts, perquè sinó no estàs pel partit! Saps que és el millor? Que per una vegada a la vida podem afrontar un clàssic sense patir!

Eloy: també signaries un gol del bacallà a l'últim minut? jejeje

Garrofaire: I a l'Espanyol, potser?

Uri: Sí, sí, una mica Mag Fèlix. Cabrones!! uuuuu!!
L'eufòria pertoca quan pertoca i ara ens hem de mostrar moooooolt optimistes!!

Anònim ha dit...

uiiii!! com et liarem mentres mires el partit!! jajajaaa!! pq ja saps que només el miraras tu sol, natres a la nostra bola!! cabessudos al poder!!

ara que hi penso... si ens fotem a fer el ball dels cabessudos, molt partit no el veuras!! jajajaaa!! Dave... prepara la gralla!!

Jordi ha dit...

No sereu tant cabrons, no? L'Alba ja m'ha escollit el lloc a la presidència de la taula (fondo sur) just davant de la tele perquè no em perdi detall!!