divendres, 19 de desembre del 2008

Millor, impossible!

Perdoneu-me que comenci citant el títol d’aquesta pel·lícula (que no he vist), però és que m’ha semblat molt apropiat. El sorteig pels interessos blaugranes no ha pogut anar millor. Ens ha toca, a priori, el rival més dèbil (mira, com el programa aquell de televisió...) dels quatre que ens podien tocar. A saber a part del designat Olympique de Lyo: Chelsea, Inter de Milà (amb Mourinho de director d’orquestra per si li tocava venir de nou al teatre) i Arsenal. I és que quan les coses et van de cara, la sort sempre et somriu, siguis on siguis. I com que diuen que va per barris, s’ha quedat instal·lada al de les Corts, perquè allà a Chamartín ja poden tremolar que els ha tocar el Liverpool (amb Beatles inclosos i cd de regal) amb el partit de tornada a Anfield. Laporta també haurà ballat alguna cançó d’aquest conegut quartet quan ha conegut la designació? Així doncs, us prego ja que comenceu a resar unes petites oracions pel difunt Reial Madrid que en breu (pels volts de febrer) deixarà de ser equip europeu per centrar-se única i exclusivament en el seu objectiu d’aquesta temporada: aconseguir una plaça per anar a la UEFA l’any vinent.

De totes maneres, tornant a mirar els aparellaments (que no oblidem que parlem de vuitens de final i no de semifinals ni quarts...) que la deessa fortuna ha dictat, ens trobem amb un Manchester United – Inter de Milà, o millor dit, dos dels possibles finalistes es troben ja a vuitens i un d’ells dirà adéu. I també un Chelsea – Juventus, per tremolar... I per contrapartida, trobem que equips com el Panatinaikos poden passar a quarts si guanyen al Vilareal. En fi, tot un al·licient... Resumint, que hi ha eliminatòries més fortes a vuitens que les que podem trobar-nos a quarts! A mi, particularment i mirant-m’ho des del punt de vista culé, ja m’està bé! A l’espectacle i al morbo, ja és un altra cosa...

11 comentaris:

òscar ha dit...

bon divendres (i festes!) jordi!

avui toca dir la veritat: que ens ha tocat la veritable maria de les possibilitats que teniem. una banda d'amiguetes al costat de chelsea, arsenal o inter.

quan s'acosti el partit, tocarà dir que tenen benzema, que patatim, que patatam ...

una abraçada!

Eloy ha dit...

Realment hem tingut sort, era el més feble dels quatre que ens podien tocar.
Però no ens confiem.
I al febrer ja veurem com estarem nosaltres.

Uri ha dit...

Gran error donar x mort al Madrid, almenys afirmar que lluitarà x entrar a la Uefa.

Anònim ha dit...

Hola!
Sembla fàcil però seria un greu error creure que ja està fet.
Salutacions
Sílvia

Alba ha dit...

La veritat es que no ens podem queixar del sorteig; suposo que Guardiola farà la seva feina quan toque, pero els jugadors blaugranes hauran de sortir a per totes en els dos partits i estar concentrats els 180 minuts.
Salutacions

karli ha dit...

Akest Inter-Manu pot ser espectacular nanu!!!! D'acord que al barça li ha tocat el millor dels que li podien tocar, però no fotem cagarela i no ens refiem que akests gabatxillos cada any estan fent millor paper a la champions i cada any estan allà!!!...el Madrid? fins que no el vegi eliminat no riure...

ddriver ha dit...

ja veus que guapuuuu!!
Pero nosaltres ja teniem bitllets d avio per anar a London,ara que???grrrrrrrr putes matematiques,han falla les pobablitats

Assumpta ha dit...

Doncs jo, com m'ho miro des del punt de vista culé, ja m'està bé

(i a sobre has fet un rodolí, eh? jajaja que la frase es teva, jo només t'he copiat) :-)

Albert ha dit...

Pensa que si ens hagués tocat l'Inter, també hagués vingut Luis Figo acompanyant a Mourinho... això sí que hagués estat un espectacle!

Fins un altre!

Anònim ha dit...

La veritat és que no ens podem queixar amb el sorteig, ara que tampoc ens podem possar a dormir perque els partits s'han de guanyar.

Una abraçada

Jordi ha dit...

Òscar: bones festes per tu també! I divendres... ja faig tard que som dilluns! Això de no tenir internet... Ens vendran que será difícil, sí, però el Barça està més que capacitat per passar!

Eloy: Crec que sort és poc!! No siguis pessimista, que el pessimista de mena sempre sóc jo!

Uri: UEFA!! UEFA!! Ja ho sé, ja. Al Madrid mai se'l donar per mort, però de tant en tant m'he d'explaiar i deixar anar l'emoció continguda, no?

Sílvia: però descaradament som millors!!

Alba: tens raó. Si surten a per totes, no en tinc dubte de qui passarà!

Karli: en Mou ho tindrà difícil... Ara em vindràs amb cagareles respecte al Madrid???

ddriver: existeix reventa de bitllets d'aviò??? És una autèntica putada!!

Assumpta: mira, petrirodolí al canto!! I jo sense saber-ho. Ja m'ho deia ma mare que m'hi dediqués... jejeje

Albert: Llavors haguéssim declarat inaugurat el Teatre total!! Amb en Mou i el Figo per aquí...

Silvi: sí, sí, però això ja ho donem per suposat, no??