dissabte, 13 de desembre del 2008

Nova modalitat: Ikea a l’inrevés.

Ja sé que la ratxa de fer la tercera anada consecutiva a l’Ikea va quedar trencada la setmana passada (com aquesta la ratxa del Barça de vint partits sense perdre), però bé, per l’estadística aquella que li agrada a més d’un, quedarà escrit que en un mes, vaig trepitjar el santuari dels mobles munti-se’ls-i-transporti-se’ls-vostè-mateix tres vegades. És a dir, que tres de les quatre setmanes del mes he acudit amb peregrinació com la majoria d’habitants barcelonins i de la perifèria al racó suec per excel·lència d’aqueta Barcelona políglota, oberta i universal.

I ahir divendres vaig decidir innovar. Per què no?, em vaig dir. En la variació està el gust, diuen, i jo vaig aplica la màxima. Vaig comentar-l’hi a l’Alba de jugar-nos el tot pel tot i fer el recorregut a l’inrevés. Aquesta improvisada aventura començaria entrant per les caixes de la sortida i arribant fins on el cos ens portés o fins que la massa humana de gent incontrolada ens deixés avançar. I així ho vam fer. Jo vaig passar primer i desapercebut, però a l’Alba li van cridar l’atenció, pobra, però va decidir fer-se l’Ikea, és a dir, el suec, i desafiant al treballador que volia frenar la nostra aventura, va seguir endavant com una campiona. Té la seva cosa començar per aquells prestatges enormes on esperen les caixes amb tots el mobles desmuntats, seguir per la zona de jardineria (testos i plantes), i anar avançant per les seccions per acabar finalment a la zona de cuina on olles i plats t’ensenyen la bandera de quadres de l’arribada.

És una cosa recomanable, que voleu que us digui. Com que vas a contracorrent, sembla que no hi hagi tanta gent, ja que tots et venen de cara i ningú d’esquena. Proveu-ho, de ben segur no us en penedireu!!

9 comentaris:

karli ha dit...

Que cony dius de l'IKEA? avui nomes es pot parlar d'una cosa!!! Barça Barça Baaaaarççaaaa!!...patirem nanu ja ho veuras, massa euforia veig...cada any es el mateix...ens els menjarem ens els menjarem i al final foten el partit de la temporada i ens carden!!!!!...espero ekivocarme es clar!!!
Veig un 2 a 2 i patint.

Sílvia ha dit...

Hola!
Res...victòria blaugrana...
Vas anar al AEKI? ;)
Salutacions!
Quins nervis
Sílvia

Fran ha dit...

Hola Jordi, això de fer el recorregut a l'inrevés és una autèntica aventura, he fet alguns trams així per estalviar-me metres y et dona la sensació de viatge de Juli Verne.
Sort aquesta nit...

Assumpta ha dit...

Prometo per la meva consciència i honor que MAI a la meva vida he estat ai IKEA ni a AEKI...

Soc rara? :-)

chamb ha dit...

tres cops seguits a l`Ikea¡¡¡

A alguns estats d`EEUU és delicte¡¡

Anònim ha dit...

Jo i el Carlos ja fa dies que vam fer a IKEA el trayecte al inreves.

No esta malament anar a contracorrent del reste de la gent.

Jordi et faran soci unurifi d'IKEA!
Ja tens la targeta d'IKEA?

mama

bajoqueta ha dit...

Osti deixa d'anar a l'IKEA, hi ha més vida a altres llocs, serà que no pots parar d'anar :P
Assumpta! No potser que no haigues anat mai a l'IKEA!

Sílvia ha dit...

Hola!
sort a la Marató!
Sílvia

Anònim ha dit...

mal amic... no em vas avisar!!

ara ja no t'ajunto...